Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Honda TRX 250ex

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Honda TRX 250ex

Колеги, 12 коня малко ли са за Honda TRX 250ex?Струват ми се малко на мен.В шоурума ми казаха че вдига 80км/ч макс. и ви питам това малко ли е или е добре?

От: Въпрос за Honda TRX 250ex

Първоначално публикуван от nnedev Преглед на мнение
    Колеги, 12 коня малко ли са за Honda TRX 250ex?Струват ми се малко на мен.В шоурума ми казаха че вдига 80км/ч макс. и ви питам това малко ли е или е добре?
    Да ти кажа , че съм имал 2 такива преди време (едната беше Recon но те са едни и същи).
    1.Не е 12 коня , а 24 (имаше много глупав спор в една тема) !
    2.Това е най-здравата машина която съм карал някога ! Кой каквото иска да ми приказва , просто е измислена по много добър начин , колкото и да е малка !
    3.Не вдига 80 - повече ! Засичал съм го с Honda Foreman 500 4x4 !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Ако е от старите, като нищо може да е 12 коня. Онова двигателче с въздушното охлаждане си беше доста дефорсирано.

Наистина изключително сдрава машина, но ако е Хонда. Не "лиценз на Хонда", не "патент на Хонда", не китайче с лепенка Хонда. Предвид че говориш за шоурум - вероятно става въпрос по-скоро за такова. Там вече е според зависи. Някои китайчета май не са лоши.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Говоря ви от магазина на Хонда (шоурума) модела беше може би 2008 незнам не съм виждал по-старите не мога да кажа, но беше нов модел.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Ако е от старите, като нищо може да е 12 коня. Онова двигателче с въздушното охлаждане си беше доста дефорсирано.

Наистина изключително сдрава машина, но ако е Хонда. Не "лиценз на Хонда", не "патент на Хонда", не китайче с лепенка Хонда. Предвид че говориш за шоурум - вероятно става въпрос по-скоро за такова. Там вече е според зависи. Някои китайчета май не са лоши.
          Не ми се иска да споря с Вас , обаче стария модел е 250r и е 2 такта и конете са малко повече.

Добийте представа за какво става въпрос
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Разликата между TRX250 и TRX250R е като между мотоциклети CRF-250F и CRF-250R. Нищо общо, освен че са червени хонди.

За останалото - щом е било в официалния магазин на Хонда - тяхната информация мисля ще е най-точна.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Разликата между TRX250 и TRX250R е като между мотоциклети CRF-250F и CRF-250R. Нищо общо, освен че са червени хонди.

За останалото - щом е било в официалния магазин на Хонда - тяхната информация мисля ще е най-точна.
              Аз от мотори не разбирам , но знам че има една лепенка под левия калник на която пише "twenty-eight horse power without exhaust silencer" (в по-горните мнения съм писал 24 - със всички глупости в ауспуха и заглушители и ограничители и всичко) което преведено значи , че според Хонда е 28 коня без заглушител на ауспуха и всички други неща които са в него.
              Ако е от старите, като нищо може да е 12 коня.
              С времето нямат никаква промяна в двигателя,като изключим 250r .

Дори и Recon е със същия двигател , който пък модел има разлика само в пластмасите.

Последно редактирано от Preslav Peychev; 20-06-10, 00:14.
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Здравейте, аз имам Honda trx 250ex 2009г. и съм дигал 91,2 км/ч според мен повече не ти трябва за гора, а спортният му съединител много ми харесва

Коментар

ако е 12 коня според мен е малко за ТРХ

Коментар

Няма повече да отговарям така ама ...

Първоначално публикуван от pres4o95 Преглед на мнение
                    ако е 12 коня според мен е малко за ТРХ
                    Ти не четеш ли мненията бре човек ? Не виждаш ли , че е написано че не е 12 коня ?!
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                      Няма повече да отговарям така ама ...

Ти не четеш ли мненията бре човек ? Не виждаш ли , че е написано че не е 12 коня ?!
                      Остави чоевка да трупа постове
                      Мислиш,че 12 коня са малко за ТРХ,ти да не си конструктор,хората са се доказали в това и си правят едни от най-добрите мотори,атв-та,коли и др.
                      НЕ е въпроса само да се пишат мнения а и да има смисъл в тях...Сории,но не се сдържах.
                      Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Honda TRX 250 EX - 11,9kW 7000 об/мин, т.е. 16,18 к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X