Здравейте,изчетох доста теми свързани с китайчетата.Спирам се на тях поради това ,че няма да се кара често и не на интензивен оф роуд.Предимно искам да си го имам за играчка която чат пат да изкарам за 30мин до 1ч. Разбира се ,че цената е определяща в случая.
Гледах и 2те машини,покарах малко шайнрея /за 2мин му се откачи някакъв маркуч и потече бензин
/ Башана не съм тествал,но много ми ги хвали търговеца/аз пък не му повярвах,защото си е търговец/.
Моля,тези от вас които имат въпросните марки да споделят впечатления,чести проблеми. За да мога да взема крайно решение или да зе откажа въобще от покупката на АТВ. А над 4000лв на този етап не бих дал за нещо което ще събира прах в гаража в повечето време.
И 2те машинки са на една цена 2600 до 2800 лв.Даже шайнрея в кеш ми го дават за 2500лв
Благодаря на всички отзовали се
Гледах и 2те машини,покарах малко шайнрея /за 2мин му се откачи някакъв маркуч и потече бензин

Моля,тези от вас които имат въпросните марки да споделят впечатления,чести проблеми. За да мога да взема крайно решение или да зе откажа въобще от покупката на АТВ. А над 4000лв на този етап не бих дал за нещо което ще събира прах в гаража в повечето време.
И 2те машинки са на една цена 2600 до 2800 лв.Даже шайнрея в кеш ми го дават за 2500лв

Благодаря на всички отзовали се

Коментар