атв-то е лаверда 180 куб. автомат,въздушно охлаждане,оригинален вид и гуми изглежда е карано съвсем малко,работи и върви перфектно,внесено е от италия от мой приятел и мога да го взема за 1500лв има възможност да се регестрира в кат,тъй като нищо не намерих по форумите за тази марка се обръщам тук за съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избора на АТВ laverda
Свий
X
-
До: Съвет при избора на АТВ laverda
И аз съм на това мнение каквото и да вземеш рано или късно ще се прецака нещо и ако няма части какво правиш?Първоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнениеАко го взимаш за 5 годишното си дете - ДАВАЙ....
(части?, аксесоари?, .....)
Коментар
-
и то толкоз малко е карано че чак на палеца боята е зела да се чисти по краищата ... за 1500 лева можеш си намериш шинерай или башан с доста по-голяма гама от части за по-нататък ...Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Да попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка.
А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските
Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
атв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.
Коментар
-
не си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатленияПървоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениеатв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.
Коментар
-
да ти кажа ли една тайна ? на Е-Тона още и масло не е сменялПървоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеДа попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка.
А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските 
...добре че му пуснах мухата да го смени иначе щеше да го кара докат го окончи ... и все пак каза на пролет
а наистина тайванско е АТВ-то супер издръжливо по цяла година седи навънка сняга мяг хич не му пречи , докат му покажеш ключа и пали ... и от впечатленията ми които имам за 150 кубика тайванче направо лети ... нали пробвахме един драг ... дръпна ме с 10 метра ама свърши пътя
а моя китаец не си знае края и щях да го дръпна след 70-80 той е дотам
аз нататъка
скокове до към 1 метър височина са всекидневие и още няма проблем никъде
частите най-вече сменя или със каквито намери или стругаря
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Попринцип Laverda е италиянска марка. Правят повечето скутери.Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениене си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления
Но със сигурност не китайски
. Ако наистина е Laverda, може би ще е по-качествено от китайското. А ако не е ,не знам.
Коментар
-
Да, но за китайските части има бол и са евтини!Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениеза 1500лв мисля че е по добре от китайските, като чета че на второто каране им сменят скорости.
Коментар
-
Това за скоростите немога да се съглася,защото имам китайско и досега не ми е правило проблем с тях нищо пък дръго подобно(да се надяваме и за в бъдеще),но то зависи и дали и как го поддържаш всичко се чупи,но китайските както каза един колега има много части и то евтини,но щом си се решил взимай дано да излеззе сполучливоПървоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениекато чета че на второто каране им сменят скорости.
Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
Коментар
-
От: До: Съвет при избора на АТВ laverda
Моето е стъщото само че синйо преди 3 години ме дърпаше с още 4 човека отгоре и вървеше без проблем но от тогава седи в бокса щото на другия ден от предна вкарах на задна с голяма засилка и ми се искърти лоста на предната запчатка сега го ремонтирвам чакам да дойдат частите.Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениене си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар