атв-то е лаверда 180 куб. автомат,въздушно охлаждане,оригинален вид и гуми изглежда е карано съвсем малко,работи и върви перфектно,внесено е от италия от мой приятел и мога да го взема за 1500лв има възможност да се регестрира в кат,тъй като нищо не намерих по форумите за тази марка се обръщам тук за съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избора на АТВ laverda
Свий
X
-
До: Съвет при избора на АТВ laverda
Първоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнениеАко го взимаш за 5 годишното си дете - ДАВАЙ....
(части?, аксесоари?, .....)
Коментар
-
и то толкоз малко е карано че чак на палеца боята е зела да се чисти по краищата ... за 1500 лева можеш си намериш шинерай или башан с доста по-голяма гама от части за по-нататък ...Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Да попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка.А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските
Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
атв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениеатв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.
Коментар
-
Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеДа попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка.А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските
...добре че му пуснах мухата да го смени иначе щеше да го кара докат го окончи ... и все пак каза на пролет
а наистина тайванско е АТВ-то супер издръжливо по цяла година седи навънка сняга мяг хич не му пречи , докат му покажеш ключа и пали ... и от впечатленията ми които имам за 150 кубика тайванче направо лети ... нали пробвахме един драг ... дръпна ме с 10 метра ама свърши пътя
а моя китаец не си знае края и щях да го дръпна след 70-80 той е дотам
аз нататъка
скокове до към 1 метър височина са всекидневие и още няма проблем никъде
частите най-вече сменя или със каквито намери или стругаря
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениене си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления
Но със сигурност не китайски. Ако наистина е Laverda, може би ще е по-качествено от китайското. А ако не е ,не знам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениеза 1500лв мисля че е по добре от китайските, като чета че на второто каране им сменят скорости.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнениекато чета че на второто каране им сменят скорости.Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
Коментар
-
От: До: Съвет при избора на АТВ laverda
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениене си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар