Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избора на АТВ laverda

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при избора на АТВ laverda

атв-то е лаверда 180 куб. автомат,въздушно охлаждане,оригинален вид и гуми изглежда е карано съвсем малко,работи и върви перфектно,внесено е от италия от мой приятел и мога да го взема за 1500лв има възможност да се регестрира в кат,тъй като нищо не намерих по форумите за тази марка се обръщам тук за съвет.
    Прикачени файлове

До: Съвет при избора на АТВ laverda

Ако го взимаш за 5 годишното си дете - ДАВАЙ....
    (части?, аксесоари?, .....)
    0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнение
      Ако го взимаш за 5 годишното си дете - ДАВАЙ....
      (части?, аксесоари?, .....)
      И аз съм на това мнение каквото и да вземеш рано или късно ще се прецака нещо и ако няма части какво правиш?

Коментар

и то толкоз малко е карано че чак на палеца боята е зела да се чисти по краищата ... за 1500 лева можеш си намериш шинерай или башан с доста по-голяма гама от части за по-нататък ...
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Да попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка. А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

атв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.

Коментар

На тези 180 кубика ще им вземеш душата за нула време. Търси нещо поне 250, ако ти е ограничен бюджета скачай на някой Башан или Шинераи.

Коментар

Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнение
                атв-то е двуместно може би на снимките изглежда по-малко,но аз съм към 1.80 и е доста удобно, а що се касае дали е много карано,мисля че не е защото е с оригиналните гуми без да има някакви износвания,просто тук там са му изгоряли лепенките но все пак е от италия,на външен вид ми харесва повече от китайските,но за тези двигатели нама никакви мнения.
                не си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                  Да попитам bi0nic дали момчето дето кара с него (неизвесно атв E-ton) се чупи.Според мен зимай го това момче от три години само масло смена, гресира и налива бензин.Мойто и неговото са тайвански и са си кучето моето е ново и не ми е давало проблем засега надявам се и на татъка. А ако недай си Боже се счупи нещо може да сложиш нещо от китаец със препрявяне ще се получават пак работите.Но със сигурност са по-здрави от китайските
                  да ти кажа ли една тайна ? на Е-Тона още и масло не е сменял...добре че му пуснах мухата да го смени иначе щеше да го кара докат го окончи ... и все пак каза на пролет а наистина тайванско е АТВ-то супер издръжливо по цяла година седи навънка сняга мяг хич не му пречи , докат му покажеш ключа и пали ... и от впечатленията ми които имам за 150 кубика тайванче направо лети ... нали пробвахме един драг ... дръпна ме с 10 метра ама свърши пътя а моя китаец не си знае края и щях да го дръпна след 70-80 той е дотам аз нататъка скокове до към 1 метър височина са всекидневие и още няма проблем никъде частите най-вече сменя или със каквито намери или стругаря
                  Няма кал - Няма кеф !!!
                  Suzuki Samurai LJ410 1984
                  Suzuki LTZ400 2008
                  Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                    не си мисли че като е от италия не е китайско, това точно на такова мяза, освен това всичко което се регистрира е 1+1 т.е. води се двуместно, а при тези 180 сс втория човек ще трябва да бута на наклоните, ама ако толкова ти харесва веми си го после ще кажеш впечатления
                    Попринцип Laverda е италиянска марка. Правят повечето скутери.
                    Но със сигурност не китайски. Ако наистина е Laverda, може би ще е по-качествено от китайското. А ако не е ,не знам.

Коментар

вече съм решил да го взимам пък ако не ми хареса ще остане на малкия,но за 1500лв мисля че е по добре от китайските, като чета че на второто каране им сменят скорости.

Коментар

китайско, японско, италянско всичко се чупи, някои модели по рядко други по-често

Коментар

за 1500лв мисля че е по добре от китайските, като чета че на второто каране им сменят скорости.
                          Да, но за китайските части има бол и са евтини!

Коментар

като чета че на второто каране им сменят скорости.
                            Това за скоростите немога да се съглася,защото имам китайско и досега не ми е правило проблем с тях нищо пък дръго подобно(да се надяваме и за в бъдеще),но то зависи и дали и как го поддържаш всичко се чупи,но китайските както каза един колега има много части и то евтини,но щом си се решил взимай дано да излеззе сполучливо
                            Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

От: До: Съвет при избора на АТВ laverda

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                              Моето е стъщото само че синйо преди 3 години ме дърпаше с още 4 човека отгоре и вървеше без проблем но от тогава седи в бокса щото на другия ден от предна вкарах на задна с голяма засилка и ми се искърти лоста на предната запчатка сега го ремонтирвам чакам да дойдат частите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X