Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на АТВ-китайско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на АТВ-китайско

Предварително благодаря на отзовалите се.
    Значи става на въпрос за модел: Bashan BS 200 S7.

Такато съм новобранец в областа се интересувам само от съвет дали е подходящ избора ми за модела.Доста четох тука и в други сайтове,че на пазара и за китайско е добър избор,като се има в предвит и цената разбира се
    Дане забравя да спомена,че попаднах на обява и за подобрено(разни втулки,верига,лагери и др.),с нови зимни гуми и регестрирано такова на цена от 1800лв.

Ами,още веднъж благодаря, да пожелая на всички лек ден и сполуки в начинанията.

С уважение: К.Паунов
    Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

До: Съвет за покупка на АТВ-китайско

Вземи си някаква качествена машина (в никакъв слуяай КИТАЕЦ)..... това е краста - 100% ще се запалиш по OFFROAD-а и после ще съжаляваш !!! Дай си веднъж парите, но знай за какво си ги дал
    0887 246718

Коментар

зависи колко е карано - явно тежкият офроуд не им понася, но не всеки ги кара "душманската"... един познат беше взел за сина си, но като разбра, че е още малък и го продаде на не повече от 250км...

иначе вчера гледах ново Шинерей с рег. КАТ за 2800лв...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не купувайте китаец.
        Защо си мислите, че има много подобрения?
        Защото се троши на поразия.
        А знаете ли Вие след година колко малко ще сте го карали и колко много подобрения ще му направите, и за колко малко пари ще го продадете?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Не купувайте китаец.
          Защо си мислите, че има много подобрения?
          Защото се троши на поразия.
          А знаете ли Вие след година колко малко ще сте го карали и колко много подобрения ще му направите, и за колко малко пари ще го продадете?
          Съгласен!

Коментар

Благодаря на всички за съвети те. Мисля все пак да си взема един китаец(защото е ефтин),то всяко нещо се чупи.изтъквам от факта,че още не съм запален и нека видим как щеми подейства и дали изобщо ще го карам.в акъла са ми все още пистаците,ама с жената няма излизане на глава ако се зарибя ще си купим по хубав и качествен Така ли е колеги или се бъркам лек ден на всички и сполуки
            Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

Защо изобщо питаш като си направил избор вече? Ако наистина си изчел темите ти е ясно за какво става дума, а също би трябвало да си се досетил какви коментари ще получиш в така озаглавената ти тема.

Коментар

Моят съвет също е да не си купуваш "дръпнат". Един приятел си взе нещо подобно китайско. На втория месец имаше проблем с ходовата част, която му излезе златна. Няколко месеца по-късно започнаха проблемите с двигателя и при условие, че не го кара редовно. Така, че помисли добре.

Коментар

Първоначално публикуван от atanasovtr Преглед на мнение
                  Моят съвет също е да не си купуваш "дръпнат". Един приятел си взе нещо подобно китайско. На втория месец имаше проблем с ходовата част, която му излезе златна. Няколко месеца по-късно започнаха проблемите с двигателя и при условие, че не го кара редовно. Така, че помисли добре.
                  много се съмнявам да му е излезъл златен ремонт на ходовата част при положение че повечето части са под 20лв, а и така не емного коректно да говориш без дори да споменеш дори марка и модел, те и поларисите се носи мълва че се правят в китай, ако е било поларис тогава може да му е излезъл златен ремонта

Коментар

Кажете на колегата някой читаво китайско АТВТук в форума има много с китайски атеветакажете и от къде да си купинали за това е форумът да си помагаме
                    [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                    [LEFT][/LEFT]

Коментар

Чесно ако питаш ме няма да се зпалиш изобщо..поради простата причина ,че няма да имаш тая възможност.Не можеш да си представиш колко прехода ще се провалят тръгвате 10 човека група да кажем и ей там в гората му се чупи нещо,типично в китайски стил,не препоръчвам на никой чувстото което се изпитва,и то всеки път-трябва да имам много късмет да се прибера без авария...Не се издържа можеш да се пробваш,обаче първото което е,че десо беше казал:Евтиното,ВИНАГИ излиза по-скъпо и другото е ,че никой няма интерес към китайците или поне е малък ,а ако имаш някое по свястно може и да има повече заинтригувани макар ,че е криза...Това е няма смисъл от съвети,очаквай ремонт на почти всяка част!
                      [B]Honda 450R
                      Kawasaki 450R -продава се!
                      Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                        Чесно ако питаш ме няма да се зпалиш изобщо..поради простата причина ,че няма да имаш тая възможност.Не можеш да си представиш колко прехода ще се провалят тръгвате 10 човека група да кажем и ей там в гората му се чупи нещо,типично в китайски стил,не препоръчвам на никой чувстото което се изпитва,и то всеки път-трябва да имам много късмет да се прибера без авария...Не се издържа можеш да се пробваш,обаче първото което е,че десо беше казал:Евтиното,ВИНАГИ излиза по-скъпо и другото е ,че никой няма интерес към китайците или поне е малък ,а ако имаш някое по свястно може и да има повече заинтригувани макар ,че е криза...Това е няма смисъл от съвети,очаквай ремонт на почти всяка част!
                        За какво говорите глупости във всяка такава тема не ми е ясно, ти карш ли такова, нали караш кавазаки, на мен знаеш ли колко пъти ми се е случвало да караме в група и японски атв-та да сдават багажа, няма смисъл пак да споменаваме цената на техните ремонти. И това няма да се запалиш изобщо звучи супер тъпо, а като не си купи нищо щото за под 7000-8000лв. нищо свястно японско не можеш да вземеш повече ли ще се запали? Взимай каквото те кефи ако ти хареса сам ще си прецениш какво да е следващото. В форума има достатъчно собственици на такива и други машини с които да се консултираш и да ти дават инфо от първа ръка.

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                          Аз не че си хваля Китаеца,ама да ти кажа още ми се не е случвало да тръгна някъде на преход и то да ме предадекараме по 7-8 часа на ден в група с мотори и до сега не ми се е случвало аз да провалям групата.

Коментар

Отстраниш ли му слабите места - разни втулки верига лагери - нито ще ти излезе скъпо нито е кой знае каква играчка просто малко поддръжка и ще си те разнася прилично ! kvv е прав ... няма преход в който някой японец а натрошен а неще да запали а нещо счупено аморти носачи и така нататък ... който е с японско не пази .. който е с китаец е хитряга и знае как да не си троши машината ...
                            Няма кал - Няма кеф !!!
                            Suzuki Samurai LJ410 1984
                            Suzuki LTZ400 2008
                            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                              За какво говорите глупости във всяка такава тема не ми е ясно, ти карш ли такова, нали караш кавазаки, на мен знаеш ли колко пъти ми се е случвало да караме в група и японски атв-та да сдават багажа, няма смисъл пак да споменаваме цената на техните ремонти. И това няма да се запалиш изобщо звучи супер тъпо, а като не си купи нищо щото за под 7000-8000лв. нищо свястно японско не можеш да вземеш повече ли ще се запали? Взимай каквото те кефи ако ти хареса сам ще си прецениш какво да е следващото. В форума има достатъчно собственици на такива и други машини с които да се консултираш и да ти дават инфо от първа ръка.
                              аз съм с атв което е смесеца частите са японски но е правено в китай .
                              изминах 300 км. и ми падна веригата но няма значение когато имам гаечен клюя сложих я стегнах оптегача и ся нямам проблеми.а КВВ е много прав да си дадеш парите за някакъв японец който после хем ще ти струва скъпо и хем няма нужда за 1во атв да зимаш скъпо !
                              според мен ти си избери атв неслушай другите какво ти говорят купи си това което искаш. мен никой не ме посъветва сам си го избрах и засега съм много доволен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X