Обява

Свий
Няма добавени обяви.

cf moto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: cf moto

Намали малко въздуха на карбуратора и ще започне да пали,понеже болчето е на много засукано място по-добре иди при на майстор на мотори.

Коментар

Мерси френд. Вчера го взеха от сервиза (колос) и казаха че ще го оправят. Иначе със запушване на въздуха с ръка не става.
      До 2-3 дена ще напиша какво става с паленето.
      Иначе машината е много добра.
      Шаси , окачване, фарове ... изобщо доста прецизна изработка.
      сега се появиха 600куб. инжекцион а има и 500куб. инжекции
      Ако сега купувам, бих предпочел инжекция пък дори и малко по-скъпо.
      В момента в Колос има предложена машина само на задно задвижване за цена 6 и нещо. Това също е интересно, защото да ви кажа честно аз съм включвал задно само веднаж при окантарване (можех и да не вкл. но ме мързеше да слеза и да го преместя) и веднаж за проба в дълбок сняг.
      На сняг върви и само на задно. На кален път също. Двойното ви трябва само за почистване на сняг с греблото и за блатисти места. Лично аз не харесвам последните по хигиенни причини.

Коментар

Не става.
        Умряла риба.

Коментар

Колко често го палиш? Аз моето ако не съм го палил 2 седмици и е студено, също доста трудно пали. Един приятел имаше същия проблем с кавазаки 400сс, ако го караш редовно пали лесно, незнам на какво се дължи.

Коментар

Аз имах едно от първите АТВ CF MOTO мъчех се една година и го смених с КАВАЗАКИ БРУТ ФОРС.

Коментар

Още един глас за CFMOTO.Имам CF500-2 от 1г.изключително доволен съм:здрава ходова част, проходимо, никакви грижи не ми е създавало. Държа го навън и пали без проблем и в студа.

Коментар

KVV не стои по много. В петък го палих. Е запали наистина , но точно преди да свърши акумулатора. А беше 5-6 градуса. Днес (неделя) същата работа.
                Мразя такава техника и ще го сменя веднага.
                Даже се чудя струва ли си да го сменям за инжекцион CF 600 (заради бартер с продавача) или да го зарежа зад къщата и да взема пак японец.
                Последно редактирано от batvaljo; 14-02-10, 22:00.

Коментар

Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнение
                  KVV не стои по много. В петък го палих. Е запали наистина , но точно преди да свърши акумулатора. А беше 5-6 градуса. Днес (неделя) същата работа.
                  Мразя такава техника и ще го сменя веднага.
                  Даже се чудя струва ли си да го сменям за инжекцион CF 600 (заради бартер с продавача) или да го зарежа зад къщата и да взема пак японец.
                  Направи си бартера, щом имаш такава възможност, но чак да го зарежеш, недей. Има едни спрейчета за палене на студено , пръскаш/май във въдушния филтър беше но не съм сигурен/ и пали от рас, но не е много полезно за машината, купи си такова ако искаш. Това не е кой знае какъв проблем но е дразнещо. Кофтито при теб е че е автомат, при мен ако стане така и не запали от един два опита го паля на скорост по гаражната рампа за да не точа акумулатора и мъча стартера.

Коментар

Купих си нова от магазина.За един месец мога да кажа че е страхотна машинка.Пали и при -8 и +8гр.Ако го палиш всеки ден иначе от 4ия 5ия път ако е веднъж седмично.Зависи как уцелиш смукача.Регистрацията е страхотен + .Китайско е но ниама нищо общо с другите китайчета.Здравое и се представя много добре на пресечените терени въпреки че е доста голямо като размер.
                    Прикачени файлове

Коментар

Е, то и мойто палеше първия месец , че и втория. Палеше винаги от чукване буквално. Ама до там.
                      Днес не беше палено от точно седмица . Запали с триста зора. Отначало не даваше признаци , после замириса на бензин и накрая вече като едва въртеше прикюфка . Почина си половин час, събра акумулатор и от 5-ия път захапа.
                      Лоша работа е това с паленето. Не смея да го оставя на вилата. Не мога да разчитам че ще запали.
                      А radodani тази машинка на снимките инжекцион ли е или е карбуратор.
                      Тоест Х5 или Х6.

Коментар

Това е Х5.Не е инжекцион.И само времето ще покаже дали ще пали или не.Но със сигорност ще споделя този резолтат във идните месеци.

Коментар

Според мен разлика в цената от 2000 лв за Х6 инжекцион и + 4 кс. повече от Х5 карборатор не е оправдана.

Коментар

Аз имам CF 500-2A от април 2009 г. Разпрах му задника миналото лято. Сега вече е на 6000 км. Тормозел съм го с часове по дюните на Слънчев Бряг-Несебър при температура на пясъка към 50 градуса, а на въздуха поне 40 градуса. Дори с неговото безумно тегло от 340 кг и моето също безумно от 130 кг си позволявах да скачам. При това успях да му счупя само пластмасовите стъпенки, защото под тях има само две метални конзоли, а кракът ми при скоковете попадаше задължително в зоната между двете. За тези 6000 км няколко пъти преправях изпускателната система. Оригиналния ауспух се скъса от тръбата на първата седмица и го замених с друг заедно с половината тръба. След това започна да къса предната част от тръбата и така докато не смених и нея. Успях също да счупя и скоростите. Вината си беше моя. Та това са му проблемите за 6000 км. А-аа да добавя, че другото което много ме дразнеше е, че трябваше да му сменям маслото на 500 км. Такива бяха изискванията на доставчика. Смятайте сами колко пъти за едно лято и половин есен съм бил в бокса за масло. В заключение мога да кажа, че тази машина ми е създала по-малко проблеми и ми е доставила повече кеф от Кавазакито което търкалях през лятото на 2008, което също беше чисто ново. Ще си го търкалям и това лято. За никаква супер машина не бих заменил комфорта да имам пълно каско и регистрация и да го паркирам пред блока когато се наложи. И сутрин пак там да го намирам.
                            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Имам едно питане.Скоростите при мен се сменят малко трудно натискам спирачката както са ми казали но в повечето случай е тегаво е понякога скоростния лост върви лесно пробвах как ли не оставям го да работи на обороти малко или да го мръдна малко напред и тогава да превключа но то прави каквото си иска.И при теб ли е така или можеби има нужда от някаква интервенция.

Коментар

Първоначално публикуван от radodani Преглед на мнение
                                Имам едно питане.Скоростите при мен се сменят малко трудно натискам спирачката както са ми казали но в повечето случай е тегаво е понякога скоростния лост върви лесно пробвах как ли не оставям го да работи на обороти малко или да го мръдна малко напред и тогава да превключа но то прави каквото си иска.И при теб ли е така или можеби има нужда от някаква интервенция.
                                Според мен проблемът е в механизма който превключва движението напред и назад . По всяка вероятност се е напълнил с мръсотии и неможе да влезе до крайно положение .
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X