Обява

Свий
Няма добавени обяви.

cf moto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• cf moto

здравейте на всички! Та,въпроса ми е запознати ли сте с "cf moto" струва ли си 8500 лева - 4х4 500цц но китаец ? моля тези от вас които са запознати с тези машини да пишат !

До: cf moto

За разходки е добро .

Коментар

Да струва си,има си и регистрация,а и е много здраво направено,даже като го гледам и се убеждавам,че в Китай има много добро машиностроене,но масово се внасят евтините бракувани боклуци и общото мнение е,че всичко Китайско е боклук,но това АТВ доказва,че не е така.Ето едно примерно видео на CF-moto-то за което ти говоря да видиш как се експлатира и досега само един долен носач е крив следствие на един дънер.
      http://vbox7.com/play:23110a93

Коментар

За разходки е наистина добро , но да дадеш 8500лв за китаец ?! Колкото и добре да е направено все пак не е по-добро от една Ямаха или една Хонда (Зузукита кавазакита и т.н . След като може да се намери японска марка за доста по-малко от 8500лв ) ? Вярно ... за тези пари нова японска марка - няма , обаче все пак ...
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Аз не казвам,че е по-добро от Японското,но е много по-добро от другите китайчета като Шинерй,Башан,пинг-понг и др. подобни.А и другите два фактора според мен са: "НОВО" и "РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ".

Коментар

дават му 2 години пълна гаранция много съм замислен над избора за едно такова или някое кавазаки втора употреба на тази цена .. поне пък е чисто ново китайското парвите години не мисля че ще има проблеми но нз .. някой ако има такова моля да пише или някой пък да продава втора ръка

Коментар

Колега peshety немога да ти пратя ЛС защото си ги забранил и затова ще ти отговоря тук.Имам и Cf-moto и да ти кажа доста добре се справя не остъпва по нищо на проходимост,има си и болкаж на дифовете,ама не съм го карал на състезания и за там незнам Пак казвам доста здраво е като цяло до сега за 4000 км. нищо не е мръднало като техника,нито пък е притягано.Има външни фактори като дървета и дънери които му пречат ама това вече си зависи от шофьора.Всички одушници на дифовете и двигателя са изкарани горе високо под пласмасата на резервара и може да плува без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от peshety Преглед на мнение
                дават му 2 години пълна гаранция много съм замислен над избора за едно такова или някое кавазаки втора употреба на тази цена .. поне пък е чисто ново китайското парвите години не мисля че ще има проблеми но нз .. някой ако има такова моля да пише или някой пък да продава втора ръка
                Според мен изразът"2 години пълна гаранция" има сериозна нужда от уточнение.Аз лично съм на мнение,че стар Мерцедес е по-добър избор от нов Москвич.

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
                  Колега peshety немога да ти пратя ЛС защото си ги забранил и затова ще ти отговоря тук.Имам и Cf-moto и да ти кажа доста добре се справя не остъпва по нищо на проходимост,има си и болкаж на дифовете,ама не съм го карал на състезания и за там незнам Пак казвам доста здраво е като цяло до сега за 4000 км. нищо не е мръднало като техника,нито пък е притягано.Има външни фактори като дървета и дънери които му пречат ама това вече си зависи от шофьора.Всички одушници на дифовете и двигателя са изкарани горе високо под пласмасата на резервара и може да плува без проблем.
                  аз на състезания няма да ходя.. интересуваше ме точно това което написа .. щом 4000 км нищо не е мръднало значи ще е добро .. ще мисля още малко и ще реша дали това или някое кавазаки втора употреба..иначе мощноста стига ли му т.е. закачал ли си му нещо да дърпа

Коментар

Много добра машина!!! Баща ми има такова атв и досега никога не го е оставяло на пътя !!

Коментар

Аз имам такова . Двигателят 500 сс ми се струва малко малък. Може би ако е по-мощен няма да издържи шасито. Много надеждно. Опита се да ме остави един два пъти на пътя заради едно спукано вакумно маркуче. Но не успя. Изкам да уточня , че имам двуместния вариант. Много му е голям минималния радиус на завой. Понеже ми е четвърти китаец (това като го написах се замислих, че съм голям мазохиссст) няма по надеждно от него.

Коментар

Още един глас за CFMOTO. Това е марка, която много добре се продава на северно-американския пазар. Аз имам CF500 2-A. За 5200 км никога не съм закъсвал. Даде малки дефекти, но те не бяха от типа заради които си оставаш на пътя и бяха отсранени по гаранция след успешното приключване на разходките. Наистина е надеждна машинка и с прекрасна проходимост. Не съм съгласен, че мощността и не достига. Напълно достатъчна е за всичко свързано с quad оффроуда. А и на асфалта си пердаши с 90 км/час.
                        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Препръчвам го особенно ако не си карал АТВ. На мене първото ми беше такова и съм много доволен от него. Сигурно и стабилно на пътя, както и добро изпълнение, няма да те остави в гората. Понеже е карбуратор, като му свикнеш може малко да го разпилиш (жигльорите на карбуратора + махаш тапата на аспуха) за да има повече ряз.
                          Преди да сменя машината бях минал около 2000 км с него и доволно. Смених го защото вече съвсем ми умаля като мощност а и исках да се посъстезавам малко.
                          Между другото познавам човек който предлага нови Гризли 650EFI за около 10 000 лв. Ако те интересува пусни ми л.с.

Коментар

Здравейте
                            Имам от няколко месеца ЦФ500-2 късо. На около 300км е. Току що беше на обслужване.
                            Внимание:
                            НЕ ПАЛИ ПРИ МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ.
                            Дърпам смукача докрай , започвам да въртя и бавно връщам смукача докато прикюфка. След това от 5-то 6-то въртене запалва ако още има акумулатор. И това при около нулата. При минус 10 градуса забрави. Оставяш го за по-топли дни.
                            Иначе:
                            -здрава ходова част
                            -добри ел превключватели
                            -удобна седалка
                            -стабилно при високи скорости а и на офроуд (като му свикнеш)
                            Имах кавазаки двуцилиндрово което палеше винаги.

Коментар

Ако се чудите защо е тая "игра" със смукача, ще ви кажа че всеки път пали на различно място. Не е хлабаво жилото. Нещо е лабилно другаде. По карбуратора ли .... в стартера ли. Не върти добре според мен.
                              В сервиза не откриха проблем. Казват че всичко му е на място.
                              Намясто ама не пали.
                              А не е ръчка да го теглиш и да запали на дърпане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X