Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавазаки КФХ 700 - питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кавазаки КФХ 700 - питане

непременно, ама да се върнем малко по-рано този път, или преди да тръгнем още, че сега се прибрахме по нощите

Коментар

моля модераторите да я заключат тази тема, че май се изчерпа

Коментар

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
        О не, не на Екстрийма в неделя, ами за коловозите в гората говоря, когато беше навигацията. Там ги минавах 4х4 и не ги усетих, но някои колеги се оплетоха там. В интерес на истината, не видях затънал КФХ 700.
        Тези коловози сина ми с КФХ 450 Иван № 400 на 10 г. ги мина без проблеми, аз с морков 2 пъти закъсвах, защото задницата ми се плъзга настрани и падам в тях, а помагах 2 пъти на КФХ 700 да го изкарам от калта и на раптор 660, но това нищо не значи. КФХ 700 т.к. няма верига и задна зъбчатка и е на гуми 10 " има малко по-голям клиренс. Но не винаги е решаващ. М/у КФХ 700 и 4х4 предпочитам 4х4, а мм/у 4х4 и 4х2 предпочитам "двойката", но това е моя личен избор.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Тези коловози сина ми с КФХ 450 Иван № 400 на 10 г. ги мина без проблеми, аз с морков 2 пъти закъсвах, защото задницата ми се плъзга настрани и падам в тях, а помагах 2 пъти на КФХ 700 да го изкарам от калта и на раптор 660, но това нищо не значи. КФХ 700 т.к. няма верига и задна зъбчатка и е на гуми 10 " има малко по-голям клиренс. Но не винаги е решаващ. М/у КФХ 700 и 4х4 предпочитам 4х4, а мм/у 4х4 и 4х2 предпочитам "двойката", но това е моя личен избор.
          да, далеч съм от мисълта, че щом не съм видял затънал Кфх 700, то значи, че не затъват и те къде от машината, къде от водача, къде от времето - всичко оказва влияние.

За избора на 4х4 или 4х2 - досега все 4х4 съм карал - много съм доволен, но малко разнообразие няма да ми се отрази зле

Коментар

И още нещо - много поздрави на Иван. Много добре се представи на Шумен и много му се радвам, че още от такава възраст кара. Даже и го е снимала приятелката ми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X