Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавазаки КФХ 700 - питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кавазаки КФХ 700 - питане

Сигурно и други питания е имало по този въпрос, но не можах да ги намеря във форума. Има мнения, но по моето питане не видях.

Интересува ме как се държи КФХ 700 на странични наклони, кални коловози и кал изобщо. Досега само 4х4 съм карал и съм много доволен как се държи в гората, но взе да ми идва слабо (450 кубика е). Много 4х2 съм видял да се окопават в кал и коловози (повечето състезателни 450-ки, например), та затова ми е интересно да чуя мнения от хора, които са карали КФХ 700, защото е 4х2. Иска ми се да си взема такова скоро време, но се чудя дали ще ми хареса.

До: Кавазаки КФХ 700 - питане

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
    Сигурно и други питания е имало по този въпрос, но не можах да ги намеря във форума. Има мнения, но по моето питане не видях.

Интересува ме как се държи КФХ 700 на странични наклони, кални коловози и кал изобщо. Досега само 4х4 съм карал и съм много доволен как се държи в гората, но взе да ми идва слабо (450 кубика е). Много 4х2 съм видял да се окопават в кал и коловози (повечето състезателни 450-ки, например), та затова ми е интересно да чуя мнения от хора, които са карали КФХ 700, защото е 4х2. Иска ми се да си взема такова скоро време, но се чудя дали ще ми хареса.
    Карал съм такова ... беше на един приятел и ме учуди , че Полариса (предатор 500) върви доста повече За дълги преходи е идеално , но се усеща , че е тежко ! В кал неможе да се сравнява с 4х4 , но след като килограмите са повечко и е по-високо (от спортните 450-ятки) трябва да се представя добре в калта . За страничните наклони нищо не мога да кажа ... нека сподели някой който е карал и е имал такова нещо .
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Какво имаш в предвид под "коловози" те могат да се минават с повечето атв-та стига да си по-внимателен не да флизаш с 60 км/ч с тях...Освен това е с ремак което е в плюс и е доста високо.
      [B]Honda 450R
      Kawasaki 450R -продава се!
      Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
        Какво имаш в предвид под "коловози" те могат да се минават с повечето атв-та стига да си по-внимателен не да флизаш с 60 км/ч с тях...Освен това е с ремак което е в плюс и е доста високо.
        под коловози имам предвид нещо подобно на дълбоките кални коловози, които се срещаха на трасето в Шумен. Нямам такава снимка за съжаление, за да дам за пример

Коментар

Това е състезание там са предвидени за трудност,тебе нали ти трябва за гората..лично аз невъзможни за преминаване коловози не съм срещал макар,че съм с 450-тка...Хлъзгаш се ляво дясно бавно бавно и излизаш...
          [B]Honda 450R

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
            Това е състезание там са предвидени за трудност,тебе нали ти трябва за гората..лично аз невъзможни за преминаване коловози не съм срещал макар,че съм с 450-тка...Хлъзгаш се ляво дясно бавно бавно и излизаш...
            О не, не на Екстрийма в неделя, ами за коловозите в гората говоря, когато беше навигацията. Там ги минавах 4х4 и не ги усетих, но някои колеги се оплетоха там. В интерес на истината, не видях затънал КФХ 700.

Коментар

вземай кфх-са,ще останеш доволен ,и не му мисли все ще се намери някой който да ти каже ,за кво го взе тоя кфх,нам си кое е по хубаво,
              разни хора-разни идеали,беше казал някой
              Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Хубава машина е ,като недостатък мога да каже,че е доста тежка и има огромен разход...(ако го караш както си му е реда е над 12/100
                [B]Honda 450R

Коментар

О не, не на Екстрийма в неделя, ами за коловозите в гората говоря, когато беше навигацията. Там ги минавах 4х4 и не ги усетих, но някои колеги се оплетоха там. В интерес на истината, не видях затънал КФХ 700.
                  По време на съзтезание понякога се губи реална преценка и се правят грешки, специално тея коловози си се минават със всичко това че една камара народ я направихме тая простотия не означава нищо, на втората обиколка такива глупости вече нямаше. Затова че мъжко дупе по един път, а да си вземеш грешна машина бая един ще да е, така че умната.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Виждам,че ти харесва,аз това се опитвах да ти докажа,че коловозите не са чак такъв проблем в гората,а ако искаш да нямаш проблеми с тях при повечето обстоятелства си вземи 4x4,повечето имат по странен външен вид и не са толкова атрактивни като спортаците,но пък може да се каже ,че са предназначени за гората...
                    [B]Honda 450R

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      По време на съзтезание понякога се губи реална преценка и се правят грешки, специално тея коловози си се минават със всичко това че една камара народ я направихме тая простотия не означава нищо, на втората обиколка такива глупости вече нямаше. Затова че мъжко дупе по един път, а да си вземеш грешна машина бая един ще да е, така че умната.
                      О, да! В Шумен падна голямо бутане, дърпане, наместване и какво ли още не на машините 4х2 по време на опознавателната обиколка Това са рисковете на офроуда! Имаш право - на втората обиколка сякаш нямаше такива случаи, поне не масово

Ти се пусна с един КТМ нали?

Коментар

Ти се пусна с един КТМ нали?
                        Тъй вярно.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          Тъй вярно.
                          Правилно се сещам. Мерси още веднъж за помощта с нагласянето на навигацията, че хич не съм в час с тях още. Иначе, надявам се да се видим пак, като се разбере какви ще са мероприятията догодина

Коментар

КФХ-са се държи добре в гората и в калта
                            Но всичко зависи от гумите и от шофьора
                            ако влезеш със сликови гуми в гората ... и на някои локва може да не можеш да излезеш

Коментар

Следвашия път се каче да го караш.Няма никакъв проблем,хем сам ще си направиш заключение за модела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X