Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямаха Гризли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямаха Гризли

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
    кажи нещо за него че ми е тръпка
    ще кажа, даже много неща, ама ще трябва да го взема първо, защото така, без да съм го карал, не е сериозно да си дава мнението. живот и здраве, надявам се другата седмица да го взема и ще изляза да покарам. тогава ще ти пиша.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...979#post910979
      sigpic

Коментар

При бф750 скорости и двигател са отделно,т.е. различно масло за двигателя и скоростите.Което е по добре според мен защото маслото на двигателя няма да се зацапва по бързо,а и повече се сипва 2.6л само за двг и отделно скоростите 0.4л.Вярно повече пари за масло но пък си заслужава минималната разлика
        some places are not meant to be visit,
        natural rules are there only study!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
          кажи нещо за него че ми е тръпка
          леле, ти си ми питал за Wolferine. аз си мислех, че за Brute Force ме питаш и ти пиша разни глупости Ямахата на мен много ми харесва. зависи какво очакваш от машината. не е много мощна и не се "стряска" особено, но пък се кара много лесно и качва без проблем всякакви баири без да се включват 4х4. малко е особена като се кара по-бързо по камъни, защото подскача доста, но ако го очакваш това, не е проблем. достатъчно нисък и е просвета, за да се държи стабилно на различните терени. хубавото е, че харчи около 8/100 км. и един малък недостатък - или аз не мога толкова да карам, или е леко нестабилна при страничните наклони. иначе отвсякъде съм минавал с нея. добра машина да се научи човек да кара АТВ. надявам се да ти е била полезна информацията.

Коментар

Сори за спама по темата . Благодаря ти и първо ще покарам преди да взема решение за покупка
            GL420, G500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X