Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Shineray XY250?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Shineray XY250?

Само да вметна,че на Шинерая и Башана обтегачите на веригите са на различен принцип и на Башана е по-добър то като цяло Башана е доста по-здрав и изпипан от Шинерая,аз за това си взех такъв.Мога да кажа,че нито едно каране ми не е провалено поради технически дефект,но вече ми умаля и искам да си взема по-мощно и задължително със задна скорост.Утре ще пусна обява в раздел продава за моето,ако имаш интерес към втора употреба с РЕГИСТРАЦИЯ.

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
      Мога да кажа,че нито едно каране ми не е провалено поради технически дефект
      Никога не е късно, на мен почти всяко едно каране ми е не провалено но усложнено е по точната дума. Не е атв а мотор, но котайското е еднакво, няма по хубаво или по лошо
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
        От личен опит ли говориш или ??? Имам китайче и да ти кажа вече е на малко повече от 3000 км и само един път ми е падала веригата на мен (аз го имам от малко повече от 1500 вече).

Към Автора: Взимай китаеца и не се бой... Повечето който говорят така или са взели най-големия и ефтин боклук, или са големи къръци, или както е най-често са такива писюри (без извинение), че просто няма как нещо да не се счупи в тях. Иначе двигателите са кучета и при правилна поддръжка и пазене от твоя страна китаеца ще ти върши прилична работа. А по-нататък винаги можеш да го продадеш и да вземеш нещо по-сериозно!

Пп. Към останалите, моля да не се започва пак спора китаец-японец и в тази тема!
        От личен естествено ... аз иначе нямаше да говоря . Имал съм Zongshen пълен таралясник според мен . Нека да не спамим .
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

и аз карам Zongshen 200 кубика еми наистина вериги мериги пада мада има глупости за доопипване ! утре ще слагам ограничител за веригата и като покарам малко ще пиша пак да ви кажа ... взимай китаеца и тва е ! и аз искам японско ама така де ... парите са си проблем навсякъде ... хем ще се научиш да караш хем ще знаеш как се поддържа АТВ и хем ще знаеш какво още искаш .. като доди време за ново АТВ ще знаеш какво да избереш и какво да търсиш ! ей сега питай ме нещо за китаец ! спец съм станал покрай ремонти ... доколкото разходките ... правил съм много ... като му свикнеш не отстъпва чак толко много пред японските ... оня ден карах с един КФХ700 ми че той постоянно или някаде опрял или поднася много или някоя друга глупост ... в тесните пътечки е просто ужас ;]] а аз пъргав лек и маневрен се гъчках м-ду дърветата и газ напред
          Няма кал - Няма кеф !!!
          Suzuki Samurai LJ410 1984
          Suzuki LTZ400 2008
          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Аз имам още 1 кйтаиско в гаража,двигателя е като камак,обаче всичко друго и 10 стотинки не струва!
            относно това квото и да си приказваме китайското си е китайско,не знаеш къде ще хвърли на пътя,за това и не го карам,страх ме е да отида на 20 км от вкъщи самичък...!
            [B]Honda 450R
            Kawasaki 450R -продава се!
            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
              Аз имам още 1 кйтаиско в гаража,двигателя е като камак,обаче всичко друго и 10 стотинки не струва!
              относно това квото и да си приказваме китайското си е китайско,не знаеш къде ще хвърли на пътя,за това и не го карам,страх ме е да отида на 20 км от вкъщи самичък...!
              Ами кой знае кога ще скъса някой шенкел или полуоска В най - лош вариант въобще да не запали(без причина)
              Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
                В най - лош вариант въобще да не запали(без причина)
                Брех защо така ??? Няма такъв филм приятелю! Няма начин да не запали без причина, винаги си има причина, а ти вече взе много да си ги насосваш ми се струва.

Коментар

Хм... Везните клонят в полза на китаиското /те от началото на там клонят/... Това ми е първото АТВ и колкото и да съм карал АТВта по баирите не съм станал "Про", така че смятам ще издържи на моето каране... Щом двигателя е добър, няма какво толкова да се плаша, другото е поправимо... А й частите са по евтини от на някое 7 - 8 годишно АТВ... Пък и нали е ново и в гаранция... Косурите който могат да се поправят ще се поправят със сигурнос с времето... Пък следващото АТВ може да е някое истинско като Кам-Ам Ренегеид 800 Х
                  '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                  '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                  И разни BMW-та...

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
                    Брех защо така ??? Няма такъв филм приятелю! Няма начин да не запали без причина, винаги си има причина, а ти вече взе много да си ги насосваш ми се струва.
                    Нищо не си насосвам сам Не ми се спори с големи "разбирачи"
                    Kawasaki KX250F

Коментар

Колега, вчера си купих следния модел АТВ Shineray XY250STXE още е в разработка- взех го в 8 часа вчера и преди 2 часа се прибрах- не мога да спра да му се кефя! И аз реших да налетя някое "истинско" втора употреба, защото не ми се дават мн мн пари за АТВ. В родата имаме само истински атвта- Bombardier DS 250 от 2006та 2х аутлендъра 800 max xt, 2 ренегада 800 и една Rка и сравнено с DS250ката мога спокойно да заявя, че китайчето е много по- добро и по- приятно атв за каране! Звукът си му е много хубав, вози много приятно, окачването му е много прилично и позволява настройки+ тунинг- просто не можех да спра да му се кефя, и все ме блазнеше да дам повечко газ, а съм в разработка и не смея! За този модел има СТРАШНО много и ЕВТИНИ части, плюс, че има и много заменяеми от Ямаха и т.н. истински разбираш ли марки! Живея в Панчерево и ако си близко мога да ти покажа как се представя, че и да покараш DS250 да видиш каква разлика имат, че и Renegade Rка имам в двора- но то е много друг щат така да се каже!
                      Като много скоростно ревю за Шайнрея мога да споменя, това което ми хареса в него- Двигателя е много способен юнак, газта е респонсивна за разлика от на DS250- демек като дадеш газ- то откликва, а не се чуди кво се случва, окачването е чудесно и е много стабилно. Като минус на окачването е, че леко подрусва по големите неравности, но не съм си играл да го настройвам, а също така може и да е от това, че все пак си е леко АТВнце! Пъргаво е, управлява се с лекота! След близо 60км каране включващо терени като асвалт на който ми беше откровено тъпо да го разработвам (повече от 45км/ч не вдигах), път с натрошени камъчета и неравности (повече от добре се представи) и едно много приятно и дълбочко, но кратичко кално гьолче, след проверка на болтовете по окачването и по корите- нищо не ми се наложи да затягам. даже обратното- табелката на задния номер трудно я свалих- защото няма да я ползвам!
                      Значи несравнимо е с атвтата, които чичо ми притежава, освен с DS250 Can-Am- където спокойно мога да кажа, че DSката отстъпва на китайчето!!! Утре рано смятам да му скъсам гумите от каране- предимно защото искам тая тъпа разработка да мине по- бързо и да го бухам в яката кал да видя как ще се справи, но имам усещането, че ще се справи и още как! Няма да сбъркаш с избора си!!!
                      Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-09-09, 08:59.

Коментар

Първоначално публикуван от titanium Преглед на мнение
                        сравнено с DS250ката мога спокойно да заявя, че китайчето е много по- добро и по- приятно атв за каране! Звукът си му е много хубав, вози много приятно, окачването му е много прилично и позволява настройки+ тунинг- просто не можех да спра да му се кефя
                        Колега мисля че си в грешка ! Ще видиш като го покараш 6 месеца нищо да не правиш и тогава започват ядовете . Караш 1 ден - правиш 2 дена ... караш 2 дена правиш - 1 седмица . Хората които имат китайци си ги хвалят , защото не са сядали на истинско атв на дълъг преход . То по улицата като разкараш предатор 500 една хонда трх 250 и един китаец 200сс не намираш разлика . Ама я го изкарай на дълги преходи .
                        Темата е доста разнищвана и не мисля , че има какво да се каже повече .
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Пак започнахте с тези вашите преходи...
                          Начинаещ съм и нямам никакви намерения за дълги преходи!!!
                          Ще си го карам по пътя и баирите около нас!

А каква е разликата с Bashan bs200s-7? На вид са еднакви... Взаимно заменяеми ли са частите?
                          '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                          '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                          И разни BMW-та...

Коментар

Ами незнам каква е разликата,обаче знам каква е приликата,а именно:И двата са пълни таралясници!!!
                            [B]Honda 450R
                            Kawasaki 450R -продава се!
                            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                              Ами незнам каква е разликата,обаче знам каква е приликата,а именно:И двата са пълни таралясници!!!
                              +1

Може да ми изтриете тая публикация ама ..
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
                                Пак започнахте с тези вашите преходи...
                                Начинаещ съм и нямам никакви намерения за дълги преходи!!!
                                Ще си го карам по пътя и баирите около нас!

А каква е разликата с Bashan bs200s-7? На вид са еднакви... Взаимно заменяеми ли са частите?

Разликата е,че Башана е с по-здрава рамка и с дискови спирачки отпред,иначе има модели с еднакви двигатели от двете марки.Относно частите има и взаимнозаменяеми.

Взимай за баирите около вас нямаш проблеми.

Никой не казва,че са по-добри от Японците,но за парите си,са повече от добри.Намерете ми Раптор за 2500лв. с РЕГИСТРАЦИЯ и ще купя 5 бр.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X