Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор на АТВ

Първоначално публикуван от MaxxPower Преглед на мнение
    Ако искаш да станеш майстор земи си китайско , а ако искаш да караш земи някои ямаха или пък едно кфх .Въпроса при китайците е да случиш на нещо качествено .
    аз карам 350 тка, но се опитвам да съм обективен, всяко атв се нуждае от поддръжка, това е възможно най-доброто китайско, затова е и такава цената му. На първо време трябва да си смениш горивния филтър, на всяка бензиностанция има, измъкваш стрия и слагаш новия. Цената му е 4-5 лв. не ти трябва сервиз. с другите работи не бъразай, но и те са елементарни. преглежадай си от време на време всички болтове и винтове/профилактика/

Коментар

АТВ-то вече го купих . Чакам да ми го доставят до сряда тази седмица.

В момента усилено търся екипировка (нова). Някой може ли да ми препоръча магазин в София, където мога да отида да огледам? Намерих много онлайн магазини, но мисля, че е по - добре ако пробвам на място всичко.

Коментар

Здравейте,

Минаха няколко дена от както карам АТВ-то и исках да изкажа коментарите си за него.

Като цяло за в момента мога да кажа, че съм МНОГО доволен от АТВ-то.

Махнах му заглушителя на ауспуха и рева, който издава е страхотен! За вървенето, върви доста прилично въпреки, че е 250 кубика, а аз съм 107 кг.

Карах го в локви, и като цяло по много неравен терен със скорост близо 50-60 км/ч и дори се държи изключително стабилно в завоите.

Като цяло доста добре е направено, не че разбирам толкова, но прегледах и кавазакита и ямахи и като цяло това не отстъпва с нищо кой знае какво от тях.

Прикачил съм малко снимки за да разгледате, но лично мое мнение е, че за 1-во АТВ, шинерай е перфектния избор! Ако вече ти се кара много след като си вземеш такова, винаги можеш да го продадеш и да си вземеш нещо доста по-мощно, но аз лично поне този сезон ще изкарам с него.

Това е за сега.
        Прикачени файлове

Коментар

Честито да ти е, а защо се спря на 250 тката по- добре си върни заглушителя докато ти се разработи двигателя, после ще върви по-добре.

Коментар

Честно казано се спрях на 250-ката поради няколко причини.

1. Защото 350-та имаше само оранжева.
            2. Защото 350-та няма фар
            3. 350-та няма в предната част предпазители от кал.
            4. Карах и двете и като цяло не усетих кой знае каква разлика в ускорението. За максимална скорост не коментирам, като цяло аз не търся максимална скорост.
            5. Доста положително настроен бях към 250 кубиковия модул заради добрите коментари на Jojo в темата "Китайците влизат в час"

Като цяло това ме накара да взема 250 кубика. Иначе цената беше точно с 1000 лв повече, което не е толкова голяма разлика, но просто според мен нямаше смисъл.

Иначе за заглушителя и аз това питах момчето което продава АТВ-тата, но той каза, че като цяло няма проблем и да го махна още от сега. Ест аз си го пазя и мога по всяко време да си го сложа обратно .

Коментар

от каде си купи АТВ-то един приател изка да си взима и тои като тебе се 4уди какво да си вземе китаиските са доста по ефтини даи адрес или тел на фирмата от кадето си купи АТВ–то

Коментар

абе ти по- добре си го сложи заглушителя, остави това дето ти е казал продавача, ако покараш с него нищо няма да изгубиш

Коментар

Ок, ще го сложа обратно . И без това малко се сърдят съседите докато го загрея пред нас. То гърми целия квартал.

...
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 25-05-09, 15:05. Причина: Непозволена реклама!

Коментар

За Колко точно пари го взе атв и от къде точно го взе ???

Коментар

И аз имам такова и съм доволна. Само дето няма с кой да карам>) От Белчев моторс ли го взе?

Коментар

Аз искам да те попитам предницата как е защото тук преди 2-3 дни се качих на китайско атв незнам точно какъв модел беше но 250 кубика видя ми се много неустойчиво ... Аз карам ямаха раптор 660 и съм много доволен . Но както казват професионалистите научи се на лошо за да можеш да караш хубавото .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X