Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX700 като за първа машина - мнения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KFX700 като за първа машина - мнения?

Защото е една доста сериозна и силна машина.Но аз също за първи път карах кфх700 и след 2-3 излизания му бях свикнал и си беше супер.Много бързо и спортно атв.Няма да сгрешиш.Само по леко отначалото с газта!

Коментар

Е няма да го юркам веднага с първото излизане...
      До сега не съм карал атв. Като му свикна се започва с газенето - задължително с екипировка !

Коментар

Взимай КФХ и не се чуди. Минава отвсякъде, трудно гасне, мощен, автоматик. Идеален за офроад. Успех.
        Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

много но внимаваи щом ти е първо

Коментар

Според мен като за първа машина не е най-добрия избор,сигурен съм че повечето са почнали от някакви китайци и са свикнали имат някъкъв опит преди да се качат на такава машина...предимството е ,че е автоматик и няма да ти умаляват рацете от съединителя ако си някъде по на затруднено място в гората...минуса е разхода,една от причината е че е автоматик и не можеш да си сменяш скоростите ръчно,така като излезе някъкъв прав участак го караш по на високи обороти,а ръчката си я караш на ниски обороти когато искаш...относно здравината едва ли има забележки,до колкото знам е здрава машина,вземаш и караш,и все пак внимавай с газта и не е като мотора,по нестабилно е в завойте не дозавива така както тях...има и други неща който трябва да се кажат,но предполагам ,че ще ти обяснят на място!
            Късмет!
            [B]Honda 450R
            Kawasaki 450R -продава се!
            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

И аз карам KFX700 от една година и съм много доволен перфектен е за разходки и ендуро с несастезателен характер .... като недостатак мога да кажа че има отжратителна спирачна система заиграеш ли се няма спиране ... аз също съм висок 195 и тежак 120кг дали тва е причината незнам но и други се оплакват иначе има добри показатели и е трудно чупливо !!! Карал съм почти всички марки и модели атв със задно задвижване но това наи ми пасва на възможностите !Относно разхода на гориво няколко пъти случаино съм го засичал,че ми гори 10/100 и е с жиглиори и генерация което не е много при положение че е двуцилиндрово...! Моето мнение е взимаи го не се чуди ... и умната после!
              KFX 700
              MEBELIX ATV-TEAM
              0878114344

Коментар

Направо ви се чудя как ги карате да ви горят 10/100.Аз се познавам с едно момче 2004 700 yoshimura е и казва с моя резервоар минавам горе-доло 70км,вие си пресметнете...
                [B]Honda 450R

Коментар

ами в нашта група има още 3 кфх 700 като караме заедно зареждаме заедно примерно на моито му зареждам 10лв на другият кфх700 му зареждат 13лв на кфх450 8лв ктм 525 9лв и теи имаше и тука приказки но след 2-3 излета приключиха споровете.... на черното бяло няма как да кажеш...!чувал съм че и по 17/100 горяли но спокоино минавам 100км с един резервар по пресечен терен!!!
                  KFX 700
                  MEBELIX ATV-TEAM
                  0878114344

Коментар

През 3-те години които съм карал 700-ка не ми е падал разхода под 15л на 70-80км. на газ!!! Стигал съм и до 90-100км. но съм го карал леко!

Коментар

Десо не забравяй да кажеш че твоя КФХ беше с кит на двигателя.

Коментар

Толкова 15-16 ама го кара както си му е реда няма такова дали сега да дам газ или да не дам...
                        [B]Honda 450R

Коментар

Първоначално публикуван от vasko_yamaha Преглед на мнение
                          KFX700 е една корава машина на Кавазаки ако го вземеш със него ще се научиш бързо да го управляваш . Но за мен Yamaha raptor 660 няма по добро ATV освен Кан - Ам !!! ти избираш !!!
                          Защо всеки си хвали неговото ??? Ти си първия човек който чувам да казва , че раптор 660 става за нещо ?!
                          А по темата - Кавазакито е много добра и корава машина като изключим това , че е с ремък и , че отзад е доста ниско (за сравнение - една хонда 250 е доста по-висока).
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Ако някой с kfx 700 иска да кара заедно с мене(ямаха700) и му даде разход 10/100 му подарявам ямахата.Като почнеш да връзваш едни туби отстрани и атевето ти е с 100кг. по тежко от ямахата ше осетиш тогава каква е истината.Е вярно че всеки е мечтал за кфх докато не го има и след 2-3 месеца искаш да го смениш.Усещането със скорости няма нищо общо с автоматика.

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
                              Ако някой с kfx 700 иска да кара заедно с мене(ямаха700) и му даде разход 10/100 му подарявам ямахата.Като почнеш да връзваш едни туби отстрани и атевето ти е с 100кг. по тежко от ямахата ше осетиш тогава каква е истината.Е вярно че всеки е мечтал за кфх докато не го има и след 2-3 месеца искаш да го смениш.Усещането със скорости няма нищо общо с автоматика.

Аз честно да ви кажа, качил съм се от раптор 700 на кавасаки 700 и в началото ми се струваше ебати туча ама после като му свикнеш е ебати готината машина. По терена който карам повечето камани и има и дървета де(паднали) няма по лесно минаване. Раптора ми опираше, жулеше, предпазитела няколко пъти му къртех, вериги късах, абее мани мани. Затова според мен за каране в гората(ендуро) кфха 700 е най- добро.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                Защо всеки си хвали неговото ??? Ти си първия човек който чувам да казва , че раптор 660 става за нещо ?!
                                А по темата - Кавазакито е много добра и корава машина като изключим това , че е с ремък и , че отзад е доста ниско (за сравнение - една хонда 250 е доста по-висока).

Ти ме разби KFX700 е най-висок отзад от всички атвета със задно предаване няма дискова спирачка отзад и пиньон, а за хонда сигурно имаш предвид RECON 250
                                Последно редактирано от Petkov ATV; 22-10-09, 19:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X