Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почна да става тя една.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почна да става тя една.

Взехте ме за бъзик вече, ма не ми пука истината е че КТМ ми харесва страшно като цяло, но най много ме впечатлиха спирачките, двигателя като поведение а и се кара с лекота, удобен ми е въобще една прекрасна машина. YFZ-то още не съм го виждал надявам се че Николенчо ще свирне като им пристигне трябват ми само 5-10 минутки и ще реша кое да е. Все пак изкарах 2 години с едно АТВ и взе да ми поомръзва едно на ръка че сигурно е подменено на 50% само откъм оригинални части просто на 4-5 карания има по един по сериозен ремонт и това естественно ме довежда да си взема нова гад. Катоо цяло клоня към КТМ-а той си идва със качественно окачване:амортисьори, регулируема задна ос,кормилен прът с тампони за обиране на вибрацийте а бе много са нещата. За наличност на части и тяхната доставка е може би нещо с което КТМ е едни гърди пред останалите. Ямахата навярно ще една отлична машинка но освем едни амортисьори е гола като пушка нищо че на фасон ме грабва много повече, но има един такъв момент не винаги това което е по-добро ти доставя по голям кеф на душата най-хубаво е човек да има и двете ама нали е кризЪ и мога да си позволя само едното.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз гласувам да си запазиш 450ката и да и набиеш един двигател от КХ500.

Но с чужди машини гласувам лесно та не ме слушай
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Аз гласувам да си запазиш 450ката и да и набиеш един двигател от КХ500.

Но с чужди машини гласувам лесно та не ме слушай
        Тя си остава прекалено ми е скъпа във всякакъв смисъл за да я продавам а и синковеца скоро ще я подкара, а и да насадя двигател от КХ500 ми е доста по трудно отколкото да метна един биг бор на сегашния, ефекта мисля че ще горе-долу еднакъв, но и аз не търся повече пауър сегашния ми стига затова и като правих двигателя след доста чудене отидох на вариант ориджинал.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

ами кфх 450ката ще я продаваш ?

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Тя си остава прекалено ми е скъпа във всякакъв смисъл за да я продавам а и синковеца скоро ще я подкара...

Няма да я продава.
            Калин Величков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X