Здравейте много искам да си купя ATV но никои не може да ми каже с каква категория се кара това чудо,някои може ли да ме светне!?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С каква категория се кара ATV?
Свий
X
-
До: С каква категория се кара ATV?
Официално АТВ-то (ако е регистрирано) се води в категория L7e - по закон може да се управлява от категория B1 нагоре."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
-
Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнениеОфициално АТВ-то (ако е регистрирано) се води в категория L7e - по закон може да се управлява от категория B1 нагоре.
Според мен това си е поредната глупост
Кой ще ме изпита и по какъв критерий ще ме оценяват
Плюс това съм сигурен че повечето от атевистите нямат регистрация, понеже не им трябваТа нали атвто е за OFF road
Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеПрав си, но сега инструкторите искат да има категория АТВ
Според мен това си е поредната глупост
Кой ще ме изпита и по какъв критерий ще ме оценяват...
"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Прав си , не знаятДори го гледат като "голям камък", доста им е интересно... Колкото пъти са ме спирали са ме питали с каква категория се кара и аз им отговарям с "В" и това е - пускат ме без проблеми
M.Minassian
Коментар
-
Първоначално публикуван от mardik Преглед на мнениеПрав си , не знаятДори го гледат като "голям камък", доста им е интересно... Колкото пъти са ме спирали са ме питали с каква категория се кара и аз им отговарям с "В" и това е - пускат ме без проблеми
Затова е много важно при регистрация на АТВ изрично да се провери, какво пише в талона и при нужда да се коригира. Вариациите са няколко: четириколесен мотоциклет, четириколка, четириколесно ППС и т.н.
Другият начин е винаги да се носи големият талон, в който пише европейската категория - L7e."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Според мен правилната категория е А... защото четириколката си е мотоциклет. Но нали никой не я ползва по пьтя. Всички караме само извън пътя(в гората и полето). Та смело напред без спецялни категории.Опит е името, с което много хора наричат грешките си.
Коментар
-
На моя талон пише : Четириколесно ПС. Следователно не е мотоциклет и не би трябвало да искат А категория. Няма проблеми да си караш с В, а ако се направят нещо куките им кажи да си прочетат правилника L7eM.Minassian
Коментар
-
Първоначално публикуван от mardik Преглед на мнениеНа моя талон пише : Четириколесно ПС. Следователно не е мотоциклет и не би трябвало да искат А категория. Няма проблеми да си караш с В, а ако се направят нещо куките им кажи да си прочетат правилника L7e"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Първоначално публикуван от tanko_81 Преглед на мнениеЗа шофиране ако е регистрирано четириколесно ПС трябва В1 или В.А как ги заевеждат в даначното някой били казал ще съм му благодарен.[img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]
Коментар
-
По принцип проблема , е че всеки гледа на АТВ - то както му изнася . В случая изобщо не важно как ги класифицират в чужбина или в магазина .АТВ - то е четириколесен мотоциклет и е редно да има рег . табела , ГО и категория като за такъв . Относно придобиването на съответната категория всички с "А" знаят как става . До сага не съм виждал инструктор на мотоциклет.Категория L7e е за нуждите на типовото одобрение и няма нищо общо с категорийте определящи правоспособността на водачите на МПС .Справк
а Чл. 149 и Чл.150а от ЗДвП.
MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар