Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За кой ли път- избор на АТВ 4x4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За кой ли път- избор на АТВ 4x4

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
    600 км бая си му врътнал
    600 км. много ли са за Полариса малеееееее. Имам приятел с един Брут Форс 750 със 150 кг. АТВ-ст върху него (демек постоянно вози двама) и ремъка оригиналния му изкара 7000 км. без да се скъса. Накрая го смени защото почна да придърпва на наклон .
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
      600 км. много ли са за Полариса малеееееее. Имам приятел с един Брут Форс 750 със 150 кг. АТВ-ст върху него (демек постоянно вози двама) и ремъка оригиналния му изкара 7000 км. без да се скъса. Накрая го смени защото почна да придърпва на наклон .
      За ремъка нещата са относителни! Има случай в които на първите 100-200км. или се къса или излиза. Има и случай в които изкарва 2 години + . Много зависи от карача, ако го забие в кал и дава гас до край на ремъка му се разказва играта. Та зависи от карането, ремъците са много здрави и рядко даже не съм чувал да имат фабричен дефект.

Коментар

kerkelov какви са тея твой приятели по цял ден ли карат аз мойто си го карам често миналата година дойде на 5мили септември и почти на 900 мили сам

Коментар

Чесно да ти кажа точно това АТВ на 7000 км. е взето юни или юли тази година. Просто човека има време и кара много и постоянно
          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
            600 км бая си му врътнал
            Ако за Кавазаки са много,не знам,наPOLARIS-а ремъка беше като нов след тези 600км.!
            Пък и много зависи как сваляш ремъка.Пъхай щанги отверки и други железа пък се чуди после!
            Последно редактирано от kocha; 07-12-08, 20:44.
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

значи Гоблин е прав в едно много важно нещо и това са частите които не винаги си пасват на модел и година та дори и по парт номера поръчваш едно и ти носят друго но това не е само за този модел преди време имаше голям гърч за един Трой Лий едишън и ставаше на въпрос за задна главина която по принцип трябва да е една ама....някой друг път че е дълга и широка, тея пичове от Поларис имат навика нещо като им свърши във производството да продължават със какъвто и чешит части им попадне под ръка та извода ми е дано не се налага да се поръчва една част по няколко пъти че докато дойде вярната тоя модел сигурно отдавна да е слязъл от производство и тогаз мъка. Иначе е голям мазньоч на возия все едно си си на фотьола пред телевизора, това му е хубавото за другите работи няма да пиша щот не са гот.
              Ето го бившия убавец както са казали хората най-хубавия Форд е продадения Форд.
              Прикачени файлове
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                Ако за Кавазаки са много,не знам,наPOLARIS-а ремъка беше като нов след тези 600км.!
                Пък и много зависи как сваляш ремъка.Пъхай щанги отверки и други железа пък се чуди после!

600км са много ама ако ги караш за един ден
                Аз и повечето хора тук караме над 10 000км на година
                Последно редактирано от Краси Грудев; 07-12-08, 22:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  значи Гоблин е прав в едно много важно нещо и това са частите които не винаги си пасват на модел и година та дори и по парт номера поръчваш едно и ти носят друго но това не е само за този модел преди време имаше голям гърч за един Трой Лий едишън и ставаше на въпрос за задна главина която по принцип трябва да е една ама....някой друг път че е дълга и широка, тея пичове от Поларис имат навика нещо като им свърши във производството да продължават със какъвто и чешит части им попадне под ръка та извода ми е дано не се налага да се поръчва една част по няколко пъти че докато дойде вярната тоя модел сигурно отдавна да е слязъл от производство и тогаз мъка. Иначе е голям мазньоч на возия все едно си си на фотьола пред телевизора, това му е хубавото за другите работи няма да пиша щот не са гот.
                  Ето го бившия убавец както са казали хората най-хубавия Форд е продадения Форд.
                  Много ме кефят тези роубари от всякъде,за този модел май е задължително!Аз не съм сложил още,и за това сега чакам пласмаси!!!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Здрасти на всички!От двете машини на които си се спрял /ivis_m /,добрия вариянт е Ямахата.Първо по лека е от Полариса/доста "по-здравословно е да те гонят/недай боже стоварят отгоре ти/ 272кг отколкото 343/364кг стандарт/делукс серия.Второ Гризлито е 20л резервоар,15,6л е Полариса/при 108 кубика по -малко,икономият е на лице/Трето 34Kw срещу 38Kw/разлика точно 5,37 Кс/.Нещо също важно просвета,Ямхата е стандартно на 25х12,Полариса 26х12.Даже и при това положение Гризлито е 1 см и половина почти по-високо.Колкото до максималните скорости тук има хора с доста повече опит/но няма кой знае каква разлика +/- 10 тина Км/ч,в полаза на Спортсман.Ямахата е малко по-тясна/предимство в гората/.Не съм пристрастен,карам Хонда и не искам да я сменям.Но фактите са в полза на Ямахата.На финала както казаха колегите "ездача е фактора,возилото е средството за постигане на целта-"максимален кеф".
                    Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Привет ,хайде и аз да се обадя,колега бягай далеч от полариса няма много причини за това ми мнение само тази че веднаж ще ти се наложи да видиш способностите на 800 куб двигател (нали дъщеря ти трябва да я дърпа някой) и ще скъсаш ремък ,наистина това им е ахилесовата пета ,доставка на части минимум месец
                      ТА,ренегат 800 може да не е Х но 2рата спирачка си е + но си има1 - ЦЕНА,кавазаки КВФ 650 или 750 1вото е по устойчиво на страничен наклон но разхода на гориво и на двете е х2 от ренегат и х1,5 от поларис, за гризлито не мога да ти дам мнение ,не съм карал достатъчно.

ПП
                      Ако много държиш на поларис имам 1 спортсмен за чистене
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Момчета, нова тема,
                        дайте акъл при така посочения избор - нов играч ?
                        Kawasaki Brut Force ?
                        Дайте отново малко акъл , щото почти съм го взел.

Коментар

Здравейте на всички,
                          първо бих искал да се предсавя. Казвам се Васил Димитров и съм управител на фирма Митвас. За тези от Вас които не са разбрали, фирма Митвас е единственият оторизиран дилър на POLARIS за България. Стартирахме скоро, но постепенно набираме скорост и смятам, че през 2009г. ще покажем много нови и интересни неща.
                          Относно темата и поставения въпрос за надежност на Sportsman 800 EFI. Така нареченият проблем " ахилесова пета" с ремъка е по-скоро породен от незнание. Вероятно всички ще се съгласят, че тази машина има голяма мощност и поради това се натоварват тампоните на двигателя. Повечето потребители на Sportsman 800 се оплакват, че първият ръмък издържал голям пробег ( това се отнася за нови машини ) и след като са го скъсали веднъж това се повтаряло непрекъснато. Най-вероятната причина е в някой скъсан тампон на двигателя и в това, че при този модел се изисква регулиране на съосност на двата съединителя( водещ и водим ). За тази цел има специализиран инструмент. Нали не смятате сериозно, че една от водещите марки в света ще допусне такъв проблем.
                          Доставката на части е всяка седмица. ...
                          Последно редактирано от Desislav Cekov; 12-12-08, 22:25. Причина: Непозволена реклама!

Коментар

това само времето ще покаже колкото до компитентноста ,ммм не мисля че ме познаваш но е добре че следиш форума утре излизаме 4 кан ама 2 брута 1 кфх ще споделя кой се е огънал пръв
                            Око за око и светът ще ослепее

Коментар

..........Доставката на части е всяка седмица...............
                              искате да кажете че ако си поръчам нещо ще го имам салед 7 дни.....
                              това да ми се случи няма да повярвам......
                              единственно Хонда се доближават до този срок и при това не винаги
                              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

пич мога да ти предложа 1 брут форс 750 много запазен и с много екстри .полариса аз имам много мека возия моя не е чуплив първия ремък издържа повече но не се уплаквам много е стабилно.карал съм няколко пъти и брут форс и той е добър ! според мен най-доброто атвта са кан ам но те са много по скъпи . Ако имаш интерес за кавазакито ми пиши лс .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X