Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За кой ли път- избор на АТВ 4x4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За кой ли път- избор на АТВ 4x4

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
    искате да кажете че ако си поръчам нещо ще го имам салед 7 дни.....
    това да ми се случи няма да повярвам......
    единственно Хонда се доближават до този срок и при това не винаги
    Хонда са бързи понеже склада за Европа им е в Белгия, и преди няколко години направиха някакви яки системи за бързо пращане на частите и прочие...
    При положение че и Поларис имат складова база в Европа, няма причина да не е същото.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Хонда са бързи понеже склада за Европа им е в Белгия, и преди няколко години направиха някакви яки системи за бързо пращане на частите и прочие...
      При положение че и Поларис имат складова база в Европа, няма причина да не е същото.

не питай какво са отговорили на един двама приятели ама да не плюем че и аз съм взел един поларис и мисля да си го оставям а за ценообразуването и Еди може да им завиди но те пък са си официално представителство и тяхното ценуобразуване си е тяхна работа никой не те принуждава да купуваш от там вупрос на избор е
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Момчета , здравейте отново,
        Значи тъй,
        При Еди има доста добри коледни намаления, тъй че почти съм вътре,
        То не трябва да звучи като реклама , така че модераторите дано го пуснат.
        BRUT FORCE 750 , model 2008, (ново ,зелено) заедно с платформа за 1 АТВ (нова + регистрация) , лебедка WARN и каска(длавера) под 17 900 .
        Какво ще кажете ?
        Дали да си направя тоя подарък за Коледата в тая криза?

Коментар

Първоначално публикуван от ivis_m Преглед на мнение
          под 17 900 .
          Дали да си направя тоя подарък за Коледата в тая криза?

Лева ли?
          Ако е лева мисля, че си струва, ама ако не е...

Коментар

Абе колега,
            к'во говориш бе ??? естественно лева!

Коментар

АА,
              забравих, това е цена с ДДС. Демек чисто е около 14 900.

Коментар

Е мн ясно ,че лева...Иначе си струва , аз като купувах мойто , 750-тката беше 17500 ...Пък сега 17900 с ремърке...лебетка...
                Но лично аз в тази криза , не бих го взел , защото не се знае утре ко ще стане....

Коментар

Прав си ,
                  ама нали знаеш,
                  това което не ни убива ни прави по силни. Да се надяваме , че кризата няма да ни затрие съвсем. Плюс това , нали знаеш, :
                  1. Мъж кат се навие нема развиване,
                  2. Кефф цена нема , дори и в криза.
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 13-12-08, 21:01.

Коментар

Това което "Еди мото център" е обявил като промоция е повече от добро предложение. Имат и още няколко коледни пакети! Запознайте се с пакетите!
                    За марково ATV и то Kawasaki тези цени почват да стават по добри от тези да си го вземеш от USA, да се мъчиш да си намериш транспорт, да чакаш месеци, и куп други простотии!

Коментар

Отдавна са по-добри от внос от Щатите. Нещата дори и при стария курс на долара бяха на ръба, а сега съвсем се катурнаха в полза на покупка от България.

Единствената потенциална причина да внесеш брут форс от Щатите е да си вземеш някой по-засукан цвят или специална серия, но ако имаш кой да ти внесе атв от Щатите - по принцип имаш и кой да ти внесе пластмасите от там и да си направиш атв-то какъвто цвят искаш.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Благодарности ,че ме светна !!!
                        Ще се предоговаряме, в Понeделник.
                        Последно редактирано от Desislav Cekov; 13-12-08, 21:41. Причина: Правопис!

Коментар

Най - тьнките оферти важьт за участниците в " Републикански ендуро шампионат ". Т.е.--- лицензиран сьстезател. Има и пакети от по две машини . Иначе се работи по ценоразпис от " KAWASAKI " Европа .........И по телефоните не се коментират цените а се цитира пак този ценоразпис, защото вече има спекулаций . Краси Грудев не е служител на "мотоцентьра" -- вьзможно е да има разминаване .
                          Последно редактирано от Краси Грудев; 15-12-08, 18:12.
                          full time rider, part time racer
                          jrc4life

Коментар

Здравейте момчета.
                            Казвам се Николай Гочев и съм нов тук.Собственик съм на магазин за мотори и АТВ-та Крейзи фокс.Намира се във Варна.Имам налично почти всичко.Мисля че цените ни са доста добри....
                            Последно редактирано от Desislav Cekov; 17-12-08, 09:18.
                            crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Първоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнение
                              Здравейте момчета.
                              Казвам се Николай Гочев и съм нов тук.Собственик съм на магазин за мотори и АТВ-та Крейзи фокс.Намира се във Варна.Имам налично почти всичко.Мисля че цените ни са доста добри.Телефона ми е 0888 804 654.

Здрасти Ники!
                              като за начало добре дошъл тук, сигурен съм, че бързо ще навлезеш и ще помогнеш на доста колеги.
                              Потвърждавам думите ти, че в магазаина ти има почти всичко (като атв-та, а и крос/ендуро), на много добри цени!
                              И междудругото се знаем с теб...не лично, ама аз бях при Светльо лятото, дето си счупих кракът мъжката на пистата на Игнатиево. Светльо трябва да ти е разправял.

Коментар

До: За кой ли път- избор на АТВ

Първоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнение
                                Здравейте момчета.
                                Казвам се Николай Гочев и съм нов тук.Собственик съм на магазин за мотори и АТВ-та Крейзи фокс.Намира се във Варна.Имам налично почти всичко.Мисля че цените ни са доста добри.Телефона ми е 0888 804 654.
                                Здравейте,
                                Потвърждавам казаното от Николай и Наско.
                                Ако позволите едно уточнение -магазин не е най-точното определение тъй като на практика това е целият първи етаж от Бизнес сграда и площа на която е разположен Крейзи фокс е 1600m2.
                                Като клиент ви го препоръчвам .
                                Красимир.
                                Последно редактирано от Desislav Cekov; 14-12-08, 20:05. Причина: Непозволена реклама!
                                0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X