Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на ATV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за покупка на ATV?

Тази тема ми напомня за сравнението между китайските бензинови резачки, които работят по 10 мин. и оригиналните, които работят с години.

Коментар

Мисля, че няма за какво да се чудуш. Похарчи си парите правилно за някой "японец". Аз направих така. Взех КФХ 700. Е втора употреба ама по-добре от някое мистериозно китайско.
      Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

Здравейте,
        И аз съм с питане към по-опитните, и аз реших да си взема едно АТВ, но и аз ще го карам предимно на пясък и асфалт.От горните постове разбрах само мнението за китайските (към които се бях ориентирал и аз, но след като се разубедих, не ми стана ясно към кои модели да се насоча, бюджета ми е към 6000 лева, някой можели да препоръча конкретни модели, съответно коя година производство да търся, за да се сместя в тези пари. Благодаря ви предварително за помоща !
        пс: 186 съм и 98 килограма да се има впредвид , не знам защо, но сякаш е по-добре за мене "работно" да е, а да от Добрич съм ако има наблизо (Варна) център или шоурум
        Последно редактирано от mangoose; 22-01-09, 18:12.

Коментар

Първоначално публикуван от mangoose Преглед на мнение
          Здравейте,
          И аз съм с питане към по-опитните, и аз реших да си взема едно АТВ, но и аз ще го карам предимно на пясък и асфалт.От горните постове разбрах само мнението за китайските (към които се бях ориентирал и аз, но след като се разубедих, не ми стана ясно към кои модели да се насоча, бюджета ми е към 6000 лева, някой можели да препоръча конкретни модели, съответно коя година производство да търся, за да се сместя в тези пари. Благодаря ви предварително за помоща !
          пс: 186 съм и 98 килограма да се има впредвид , не знам защо, но сякаш е по-добре за мене "работно" да е, а да от Добрич съм ако има наблизо (Варна) център или шоурум
          Иди там и съм сигурен че ще си тръгнеш с машина! Crazy Fox

Коментар

Китайско не си взимай никога дори и да ти го подаряват! Аз имах такова за 2 дена и на 3-тия го продадох. През първия ден го карах 20 минути - загуби спирачки. През втория ден се "понаучих" и му давах повече газ - усука се рамката и 3-та и 4-та скорост спряха да влизат. Купи го един човек който го разфасова и го направи на нова сметка. Според мен не си струва тази операция.

Коментар

Не знам за вашите премеждия с китайските /тъъъъът..../,но имам приятели и те имат приятели,аз лично съм с поне 1000км/тоя сезон/ навъртяни влачейки/дърпайки/"жълтите" им трупове.Не е весело,няма случай,повтарям няма такъв в който да не сме излезли с"китайски побратим" и да не сме/съм/ го дръпал/и към бокса.Разгеле,2009 почти всички се преореантираха към оригиналите.Произвидители,Япония-Канада.С лед всички тия думи,съвет събираш 5-6 хиляди лева,определяш марка,с малко по-упорито търсене и си готов.Ще трупаш опит в карането,не в правенето.

п.п:Чувал съм митове за некви китайци/АТВ-та/1 во качество,само за щатите били.Но до сега не сме попадали на таквизи...
              Имам доста снимков материал,окичен с по някой другар на задния ролбар
              Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Ехх ама тея китайци... Плюете ги плюете и няма кой да ги защити На мен пък лично ми допадат! Ще кажете че съм луд, но аз не мога да си позволя да дам 3-4 пъти повече за нещо марково... Вярно качеството не е на ниво, но пък какво му плащаш ??? С добра подръжка и малко преработка когато се наложи (работата която кирайчетата в час по труд и техника са забравили да свършат) машинките са пушки. Аз до сега не съм виждал дефект по двигател на китайче, който да е заради заводски дефект или нещо от сорта... Обикновенно е нещо малко или от неправилна експлоатация Но има и хора които не им се занимава или дори и да им се занимава, то понякога става досадно чак (прекалено) и от нямайки си купуват нещо по-добро...

Пп. Ах дано както викаш 2009 повече хора да сменят китайчетата, че и аз да се уредя с нещо по-сериозно (200-250)
                А за тези митове и аз съм чувал такова нещо, но доколко е вярно... Божа работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X