Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на ATV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на ATV?

Здравейте на всички. За пореден път се убеждавам че форумите са едно от най великите неща на интернета. Едва ли бих могъл да моля някои за съвет по вестници или познати. А и не си представям как ще намеря хора които да разбират ако не бяха страници като тази които да помагат на нас начинаещите.
    Относно въпроса ми.
    Попаднах на едно АТВ и искам вашето компетентно мнение. Как да разбера кои са китайски и кои са хубави.

http://www.negs-ltd.com/negsauto/atv.html
    http://vaneda.hit.bg/atv5.htm
    Тези двете стават ли за нормални терени и за пясък. Какво Ви е мнението за АТВ-тата който се продават във втория сайт.

Като се има предвид, че изобщо не разбирам от АТВ, те съветвам да си вземеш нещо японско. Като Хонда, Ямаха и т.н. Този линк, който си дал, определено не е с японска машина, а с някакво друго производство. 2000$ ми се виждат малко евтиничко като за АТВ. Според мен, дай повече пари за нещо секънд хенд японско, независимо дали АТВто е работно или спортно(това си го решаваш ти), но поне ще знаеш, че машината ти няма да стане канализация за пари!

Коментар

Много поумня тоя Петър Манолев
      Така е Mich !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Доста спорна тема

При тестовете приди да си купа първото АТВ се бях загледал в едно китайско за 4000лв
        за 500м каране :
        1 паднаха предните спирачки
        2 скъса се вежето за палене
        3 и на капак на всичко на финала маслото взе да шурти от двигатела

А и на нито едно състезание или преход не съм видял китайско АТВ

Да не се разсърди някой! Това е факт
        аз също продавам китайски стоки и има и някои много качествени но и цената е по висока.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Много поумня тоя Петър Манолев
          Това е от китарата, Жоро! Музиката променя човек, ти го знаеш, нали? Е, като толкова слушам, искам някой път да дадеш едно кръгче с CRF X , че да си начеша крастата. Обещавам да го карам бавно и без циркаджийски трикове! Нахален съм, ама то детско любопитство!

Коментар

едно пояснение
            аз не мисля да ходя на състезание а да ги давам под наем и евентуално тази гаранция от 6 месеца няма ли да свърши работа за сезона. Имам предвид като се счупи нали са длъжни да го оправят щом е в гаранция

Коментар

В mobile.bg
              има атв нови в Търново се продавали с 1 година гаранция.
              Не знам само какво представляват
              и аз съм страшно запален но като гледам китайските ролери как се разпадат нещо и тези АТВ та ме съмняват
              ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
              Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Една седмица преди да си купя моето ми предлагаха китайско. Дадох три пъти повече пари но не съжалявам. Като гледах китайското какво лимбизе е имам чувстото че ако го лашна едно излизане като Кодиака и ще трябва да му събирам частите с метла и лопата.
                И аз се извинявам на феновете на китайските, ама просто изглеждаше много кекаво.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав
                  И аз се извинявам на феновете на китайските, ама просто изглеждаше много кекаво.

Съмнява ме да има такива!

Коментар

Аз съм фен на китайските ... ама не на атв-та, а на манджи ...

А по темата ... мойто мнение е като на останалите ... китайските не стават. Китайците наблягат много на бройка, а не на качеството.
                    Трябва да се търсят по известните марки... пък било то на старо.
                    The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

ХИ ХИ
                      Май не си гледал предаването по телевизията за мизерията в китайските ресторанти

Коментар

За бога братя...

Коментар

не яжте в китайските ресторанти, там на тезгяха, месо, зеленчуци хлебарки, всичко се кълца на едно и се сервира полу сурово

а за АТВтата и гаранциите, то нормалните марки като хонда, ямаха и поларис нямат надеждни сервизи, та какво очакваш от китайските, като се счупи и го занесеш на ремонт, там някой ще дигне рамене и ще ти каже ... емиииииииии к'во да напраа, строшил си го и тогава ще трябва да го трепеш
                          drive alive

Коментар

До: Съвет за покупка на ATV?

Здравеите, малко маи изпускам сезона, но сега се запалих по АТВ и реших да си купя. Един познат ме свърза с един човек които е внесал няколко АТВ та и ги продава.Ямаха /Гризли/ и Сузуки 450сс мисля , че биаха цената коиато търси е 11 000 лв./нови/
                            И скам да попитан дали някои има и какви се отзивите , а и цената дали си заслуйава , дали са здрави ?
                            Още малко данни: 4х4 / бавни,бързи,задна/
                            Разбрахме се с човека да ги тествам и търся инфо за всичко
                            НОВ ФЕН

Коментар

До: Съвет за покупка на ATV?

преди 3 дена слизахме от поредната разходка и видях 3 броя от китайските пародии наХонда ТРХ,помислих че момчетата почиват,поговорихме си и се оказа че за прехода от 7-8 км на едното китайче му се е спекал съединитела и момчетата кротко си чакат превозадо сервиза
                              вярно копирали са но само до там бледи копия на оригинала
                              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X