Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на АTV

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покупка на АTV

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Малко спам, ама все пак в някаква връзка с покупките на АТВ-та, части и принадлежности свързани с тях:

На последък се вихрят едни такива масирани слухове, за това да има един клуб, който да е по-могъщ от всички останали в РШЕ, да има една марка доминантна и даже да се ползва една марка гуми от всички.

Колеги, това и по Тошово време го нямаше: кеф ти москвич, кеф ти- жигули, като имаше и волги за баровците, но тогава беше до нямането в плановата икономика на СИВ.

Съвземете се и не унищожавайте свободния пазар в нашия спорт!
    Колега ,колко хитро - леко спамче , леко слухче - и за сестрата лека жена. Ако знаеш кой какво е предлагал в Ке - кажи го ! Или си от обединения фронт срещу ... Свободния пазар освен друго означава и свобода на предлагането . В БГ вече предлагане колкото щеш : " CAN AM " , " YAMAHA ", HONDA ", SUZUKI ",ЖИГУЛИ, МОСКВИЧ , много Китайски и да ме извинят пропуснатите марки , все пак и аз както гн Христов съм пристрастен . ГУМИ ОТ "ЕДИ МОТОРС " НЕ СА ПРЕДЛАГАНИ !!!!!
    full time rider, part time racer
    jrc4life

Коментар

Здравейте момчета,
      интересна дискусия предизвиках.
      Принципно "за младшите членове" ,като мен ,(новозарибени от себе си , а не от влияние) който са интересни доста (минимум 40 % ,ако не и повече пазарана ниша) и не са запознати с тънкостите на клубния живот и най-вече със структурата на бизнеса в бранша и имат малко пари в тая криза е важно да получат компетентен съвет , инфо за да могат да вземат решение сами (ако могат) , комплексно обслужване , доверие към доставчика , малко персонално внимание , изпълнение на поетите ангажименти , име и позиция на доставчика иоще други неща ама няма правя , маркетинг анализ на жанра и нишата.
      Какъв е моят опит от ситуацията .
      Прочетете го, ще Ви бъде интересно (според мен от пазарна гледна точка - все пак съм почти сигурен ((като прегледах форума)) , че най-малко 40% са като мен.
      Продавам машини , имам малко пари за харчене,имам хоби (или хобита), купих си мечтания фотоапарат (щото обичам да правя хубави снимки), карах през една прекрасна местност по залез. Изпуснах снимките ,щото трябваше да се кача 100 метра извън пътя. Тогава се замислих за АТВ, което би ми улеснило задачата. Първо си купих едно "средно" дърво -бледо копие на Yamaha Thimberwolf, -ама върви като за научвавене или за незнаещи приятели.
      Най -ужасяващото от цялата ситуация беше и е , че продавача,който според неговите думи е и вносител (щото и аз съм вносител ,амаси познавам машините до последния болт ) не знаеше почт нищо за продукта , който предлага. 6 м.Гаранция. ОК. АТВ е 250 сс, поуавтоматично. На 250 км, започнаха да прескачт скоростите.Открих от какво е ,ама щото е в гаранция го закарах до го "видят" .... Х.й! Неправилна експлоатация на задната (ама не си го развалил) - оправихме го. Къде бе момчета? ако се случи след гаранция да знам как и при кого да го оправя.А-А-А , тука при един приятел в един гараж , ама той няма телефон ???
      Те такива простотии.

Реших да си купя "истинско"

Карам горе-долу добра и нова кола. Във форума - Ауу официалния сервиз реже глави под глезените. Таратанци - по добре там и 20% по-скъпо , отколкото 4 пъти при незнайни майстори с измислени ценоразписи и незнайна гаранция. Ремарке -отново ходи в нета , - каска -в нета , upggade - нета, ръкацици ...........- в нета,

Та накрая след тази маркетингова лекция да се върнем при "Еди"(сичкото това е за тия 40% моите (ниша) процента).

Прерових цялото mobile.bg - куп оферти , почти всичките от САЩ с договор и чао. Парите за това към което се бях насочил , почти същите.

За мен в София (която е столица все пак) , Еди е центърът ,който среща моите изисквания. Момчета ме посъветваха , (реших Аз разбира се) , всичко е там, продадоха и ми регистрираха платформата, сложиха ми лебедка, регистриран съм като клиент ( инфо и намаления),каска , ръкавици и всичко друго е там. Аз през цялото време бях в провинцията, щото се пак тррябва да се печелят пари за да го платя.
      Цената е колкото на АТВ от Америка по договор от Пловдив или Варна, ама с ДДС и 2 год, гаранция и сервиз.
      Те т'ва е.
      Аз лично съм доволен ! Не съм толкова богат , че да си купувам евтини неща.

По отношение на Г-н Христов - крайно арогантен и нетолерантен , пък и колкото и да е пристрастен и поучил малко кинти за промоция или лобиране, не се знае поне от мен като лаик във форума ,за коя мара и къде, става дума. Така не се продават стоки на лаици , които са поне половината от пазара. Excuse me

Коментар

Първоначално публикуван от ivis_m Преглед на мнение
        По отношение на Г-н Христов - крайно арогантен и нетолерантен , пък и колкото и да е пристрастен и поучил малко кинти за промоция или лобиране, не се знае поне от мен като лаик във форума ,за коя мара и къде, става дума. Така не се продават стоки на лаици , които са поне половината от пазара. Excuse me
        Това, че зададох въпрос не е арогантно нито нетолерантно Оказа се, че освен при Еди никъде другаде не сте ходил Уважаеми господине и затова нямате право да правите квалификации кой е ИСТИНСКИ и НЕ ИСТИНСКИ Проучването Ви в стил "Прерових цялото mobile.bg" не дава повод за такава квалификация ! Това, че сте си свършили работата при Еди е много хубаво, но не е критерий за квалификации !
        Очаквах, че сте посетили "Falkon Motors", "Scooter BG","KTM", "Митвас", "Бултрако", "Зундерт", "Crazy Fox" и т.н. за да напишете "след дълго проучване"

П.П.

Аз не продавам стоки, още по-малко АТВ-та, Can-Am не е на баща ми, но съм много обективен и такива изявления "от мен като лаик във форума' са си чисто фе..цио Excuse me
        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 17-12-08, 22:35.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
          Това, че зададох въпрос не е арогантно нито нетолерантно Оказа се, че освен при Еди никъде другаде не сте ходил Уважаеми господине и затова нямате право да правите квалификации кой е ИСТИНСКИ и НЕ ИСТИНСКИ Проучването Ви в стил "Прерових цялото mobile.bg" не дава повод за такава квалификация ! Това, че сте си свършили работата при Еди е много хубаво, но не е критерий за квалификации !
          Очаквах, че сте посетили "Falkon Motors", "Scooter BG","KTM", "Митвас", "Бултрако", "Зундерт", "Crazy Fox" и т.н. за да напишете "след дълго проучване"

П.П.

Аз не продавам стоки, още по-малко АТВ-та, Can-Am не е на баща ми, но съм много обективен и такива изявления "от мен като лаик във форума' са си чисто фе..цио Excuse me
          Прав сте гн. Христов !!!!! За да твърди подобно нещо човека трябва да посети и централите на изброените марки и да се познава лично с президентите им !
          jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
            Прав сте гн. Христов !!!!! За да твърди подобно нещо човека трябва да посети и централите на изброените марки и да се познава лично с президентите им !
            Веско...пак се "изцъка" Аз също НЕ познавам ВСИЧКИ собственици, но съм бил в магазините им и съм разпитвал

Коментар

Веско...пак се "изцъка" Аз също НЕ познавам ВСИЧКИ собственици, но съм бил в магазините им и съм разпитвал
              Не говоря за собственици на магазини . Теб явно ще те респектира и ще приемеш мнение единственно от президентите на тези Ф - ми. А не на човек реално закупил си нещо и то от ЕДИ .
              Последно редактирано от JRC; 18-12-08, 10:14.
              jrc4life

Коментар

И аз ще се включа в дебата, като потребител, напълно съгласен съм с мнението на ivis_m, ще добавя само че никой не е задължен да си купи кавазки аз , също не съм фен на марката, но това не означава че не бих карал/при положение, че цента е изгодна и има добра наличност на резервни части, като това се дължи именно на голямата популярност на марката/ като клиент бих казал, че съм обиколил всички магазини и съм останал най-доволен от избора в еди, небих казал същото и за обслужването/когато си купувам екипировка, нямам оплаквания, но когато съм търсил части,за да направя някое подобрение по атв то си и кажа че е китайско отношението е офф, еми , абе, ммм не, дори и да има това което търся/ и на мен ми се иска да имам 15 000 за ново японско атв, но както 40-те процента от поста на ivis_m, съм от скоро в спорта, това е първото ми атв не искам и нямам възможност да отделя толкова пари. Излишно е да се товарите един друг, това няма да привлече повече клиенти към магазините които защитавате клиентите сами решават, парите са си техни, както и избора да карат едни същи мшини и гуми, и да посещават един и същи магазин/докато са доволни и никой друг не привлече вниманието и парите им с нещо по добро/ по темата ще посъветвам venkata2 да се огледа за нещо на старо,ако не му стигат парите за ново, до колко знам при еди доста трудно отпускат лизинг и трябва поръчители
                Последно редактирано от kvv; 18-12-08, 11:37.

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
                  Съвзехме се !!! За каква марка гуми става въпрос ?

Не съм писал никъде за това, че Еди моторс има нещо общо със задължаване на всички, които се състезават да карат с една марка гуми, но наистина има такова предложение от GoldenTyre, намерих линка:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47779
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Г-н Христов каза:

П.П.

Аз отговарям малко късно щото бях извън читава мрежа:

Нещо не разбирам посоката на фе..циото? От кого към кого ? Според впечатлението от П.П. аз се чуствам комфортно прилегнал - welcome.
                    Последно редактирано от Desislav Cekov; 21-12-08, 08:58.

Коментар

Г-н Христов каза:

П.П.

Аз отговарям малко късно щото бях извън читава мрежа:

Нещо не разбирам посоката на фе..циото? От кого към кого ? Според впечатлението от П.П. аз се чуствам комфортно прилегнал - welcome.
                      Ами остани си прилегнал, явно "загряваш" на въглища...Поздрави... и не си длъжен да ми отговаряш, че пълниш темата с каквото не трябва ! Лека вечер !
                      Последно редактирано от Desislav Cekov; 21-12-08, 08:58.

Коментар

Първоначално публикуван от venkata2 Преглед на мнение
                        Здравейте реших да сменя бранша и искам да си купя някое хубаво ATV но нямам приготвена голяма сума пари и се интересувам от лизингови схеми. Конкретно ме вълнурат ATV-та предлагани от Еди Моторс и по конкретно Kawasaki KFX700 интересува ме дали Еди продава АTV-та на лизинг и дали има сайт Еди.

Благодаря предварително.
                        Поздрави В.Василев.
                        Колега с цялото си уважение: от къде знаеш точно какви АТВ-та предлагат ‘‘Еди Моторс” ако не си ходил на място или не си поглеждал сайта им, защото ако си посещавал магазина не може да си пропуснал надписа ЛИЗИНГ? Не е ли било по лесно и практично да напишеш Еди Моторс в някоя търсачка от колкото цял пост и да чакаш за някой да ти отговори? От Март 2007-ма, когато си се регистрирал, до сега не си забелязвал банер на Еди с линк към сайта му?

Само на мен ли звучи нелогичен поста като небрежно подметната реклама?

Поздрави

Коментар

Г-н Христов е доста "НАХАЛЕН" в рекламата. Нещо твърде грозно звучи и не ми харесва. Въобще не е редно да се пише кой от къде го спонсорират. Това си е негова работа и няма нужда от това голямо самочуствие. По-скромно! Може да сме младши, но не сме от гората, а в гората.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                            Г-н Христов е доста "НАХАЛЕН" в рекламата. Нещо твърде грозно звучи и не ми харесва. Въобще не е редно да се пише кой от къде го спонсорират. Това си е негова работа и няма нужда от това голямо самочуствие. По-скромно! Може да сме младши, но не сме от гората, а в гората.
                            Колега, освен че си в гората, явно не си и излизал от нея
                            Имах един старшина в казармата, който казваше за такива като теб "Колкото по-малко приказваш(пишеш), толкова по-малко глупости ще кажеш"
                            Явно не си разбрал идеите и целите на този форум...
                            Тук се толерират и огласяват спонсорите на състезателите, спонсорите на състезанията, спонсорите на проявите, защото тези хора са си бръкнали в джоба, за да има спорт, оффроуд и от там този портал с толкова хиляди членове
                            А скромността, уважаеми колега, е качество за хора, които нямат никакви други...явно във вашата гора е на почит
                            Това е втори твой подобен пост, в който се опитваш да се изходиш неподготвен и некомпетентен
                            Следващият път брой до 100, прочети малко повечко и се подготви преди да сътвориш поредното словоблудство
                            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 24-03-09, 00:03.

Коментар

Харесвате ми г-н Христов!
                              Харесват ми и думите ви. Явно си допаднахме.
                              Особено за старшината и гората, скромността, изхождането и словоблудството.
                              Надявам се някой ден да се разговорим.
                              Удоволствие е за мен че все пак Вие сте подготвен. И така трябва.
                              Сега ви пожелавам спокойна и ползотворна работа.
                              Аз и голяма група пловдивчани разчитаме на вас и за напред.
                              Стискаме палци!
                              Последно редактирано от nikita66; 24-03-09, 01:48.
                              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X