Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на АTV

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покупка на АTV

Първоначално публикуван от ivis_m Преглед на мнение
    ... Обърни се към Еди Моторс - читави са и нещата при тях са ИСТИНСКИ. (дано ме го сметнат като комерсиална реклама, щото тук контролът и цензурата са почти в сферата от Гестсапо ,ама това не е зле , щото има и доста използвачи).
    След като при ЕДИ нещата са ИСТИНСКИ, кои и къде са НЕ ИСТИНСКИ
    Явно си проверил на няколко места, за да правиш сравнение, та в тая връзка сподели с нас, за да знаем и ние...

Коментар

Здравейте ,
      на въпроса на г-н Христов , мога да бъда твърде обстоен и доста подробен , ама правилата са такива , че хайде да не ги нарушаваме.
      Очевидно при него има някакво "лобиране" .
      Това което споделям Аз , е плод единствено и само на личен опит и обстоен поглед в/у пазара.
      Не говори твърде добре за мен , че си промених мнението за търсеното АТВ за по малко от седмица , но пък говори по-добре за "Еди" и впечатлението , което имам от обслужването и от преспективите при поддръжката.
      Това е важно според мен , защото сега търся един "ш....н" въздушен филтър без успех от сумати време.
      Те така!

Коментар

Здравейте ,
        на въпроса на г-н Христов , мога да бъда твърде обстоен и доста подробен , ама правилата са такива , че хайде да не ги нарушаваме.
        Очевидно при него има някакво "лобиране" .
        Аз открито си лобирам и това не е тайна или новина
        Мениджър съм на отбор спонсориран от "Зундерт Екстрийм", а от следващата година и на отбор спонсориран от "Crazy Fox" ...

...Това което споделям Аз , е плод единствено и само на личен опит и обстоен поглед в/у пазара.
        Е, точно за това те питам да разкажеш, няма кой да те спре или обвини в реклама, гарантирам ти го !
        Не е ли по-добре колегите ти също да знаят и да имат едно на ум...?!?
        Пък и досега толкова звезди свали на ЕДИ, че повече от това като реклама, здраве му кажи
        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-12-08, 06:49.

Коментар

Гн. Христов -- Вие сте знаещ и можещ човек . Защо не заложите на" личен опит" вместо да чакате някои друг да Ви дава съвети. Можете да си закупите АТВ от ЕДИ , там имат и от предпочитаната от Вас марка . Със сигурност ще спазарите по изгодна цена от официалния вносител. Ще разузнаете схемата на работа и ще можете да натиснете по слабите им места . Не вярвам да нямате финансова възможност -- при толкова сменени РЕНЕГАТИ впоследно време.
          full time rider, part time racer
          jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
            Гн. Христов -- Вие сте знаещ и можещ човек . Защо не заложите на" личен опит" вместо да чакате някои друг да Ви дава съвети. Можете да си закупите АТВ от ЕДИ , там имат и от предпочитаната от Вас марка . Със сигурност ще спазарите по изгодна цена от официалния вносител. Ще разузнаете схемата на работа и ще можете да натиснете по слабите им места . Не вярвам да нямате финансова възможност -- при толкова сменени РЕНЕГАТИ впоследно време.
            Веско, не става дума за мен ! Подфорумът "АТВ" постоянно се пълни с излишни теми от сорта "От къде да си купя това", "Какво ще кажете за онова" или "Къде има това и колко струва ?" ! Ако има подробни обяснения от човек необвързан с Шампионати и предпочитания е хубаво да си каже мнението, за да се предпазим от излишни нови теми и питанки !
            Но, ако се окаже, че човекът не е питал или ходил другаде, а си е свършил работата при Еди, значи подвежда останалите участници тук
            Знам, че при Еди 'Renegade" е по-евтин, но и той не може да ми направи 18 000 лева с ДДС цена за Rx модела
            А и "Зундерт" знаеш, че ми плащат 20 000 лева годишно за мениджиране на отбора и участия в страната и чужбина...

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              Веско, не става дума за мен ! Подфорумът "АТВ" постоянно се пълни с излишни теми от сорта "От къде да си купя това", "Какво ще кажете за онова" или "Къде има това и колко струва ?" ! Ако има подробни обяснения от човек необвързан с Шампионати и предпочитания е хубаво да си каже мнението, за да се предпазим от излишни нови теми и питанки !
              Но, ако се окаже, че човекът не е питал или ходил другаде, а си е свършил работата при Еди, значи подвежда останалите участници тук
              Знам, че при Еди 'Renegade" е по-евтин, но и той не може да ми направи 18 000 лева с ДДС цена за Rx модела
              А и "Зундерт" знаеш, че ми плащат 20 000 лева годишно за мениджиране на отбора и участия в страната и чужбина...
              Познавам Еди , ама не мога да твърдя --какво може и какво не.Винаги ме е изненадвал с възможностите си!!! А пък твоето мнение е мнение на експерт и би тежало много в този форум. И все пак мисля , че не правиш услуга на спонсора си . Логично ---- щом за Христов може 18000 --- може и за всички !!!!!
              Последно редактирано от JRC; 16-12-08, 09:28.
              jrc4life

Коментар

... Логично ---- щом за Христов може 18000 --- може и за всички !!!!!
                Вярно, може ! Ако му донесе реклама 2.5 часа телевизионно време в централните телевизии и над 30 публикации в централния печат, защо не ?!?
                Смисъла на питането ми към колегата е, че редовият читател трябва да знае какво, къде, как и за колко се предлага
                Това, че ЕДИ МОТО предлага добри цени за участниците в РШЕ не ги прави единствените на пазара за АТВ
                Основната движеща сила на свободния пазар и пазарната икономика е конкуренцията и свобода на избора, само тогава клиента е печеливш
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-12-08, 10:23.

Коментар

Малко спам, ама все пак в някаква връзка с покупките на АТВ-та, части и принадлежности свързани с тях:

На последък се вихрят едни такива масирани слухове, за това да има един клуб, който да е по-могъщ от всички останали в РШЕ, да има една марка доминантна и даже да се ползва една марка гуми от всички.

Колеги, това и по Тошово време го нямаше: кеф ти москвич, кеф ти- жигули, като имаше и волги за баровците, но тогава беше до нямането в плановата икономика на СИВ.

Съвземете се и не унищожавайте свободния пазар в нашия спорт!
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Малко спам, ама все пак в някаква връзка с покупките на АТВ-та, части и принадлежности свързани с тях:

На последък се вихрят едни такива масирани слухове, за това да има един клуб, който да е по-могъщ от всички останали в РШЕ, да има една марка доминантна и даже да се ползва една марка гуми от всички.

Колеги, това и по Тошово време го нямаше: кеф ти москвич, кеф ти- жигули, като имаше и волги за баровците, но тогава беше до нямането в плановата икономика на СИВ.

Съвземете се и не унищожавайте свободния пазар в нашия спорт!
                    Съвзехме се !!! За каква марка гуми става въпрос ?
                    Последно редактирано от JRC; 16-12-08, 12:01.
                    jrc4life

Коментар

Вярно, може ! Ако му донесе реклама 2.5 часа телевизионно време в централните телевизии и над 30 публикации в централния печат, защо не ?!?
                      Смисъла на питането ми към колегата е, че редовият читател трябва да знае какво, къде, как и за колко се предлага
                      Това, че ЕДИ МОТО предлага добри цени за участниците в РШЕ не ги прави единствените на пазара за АТВ
                      Основната движеща сила на свободния пазар и пазарната икономика е конкуренцията и свобода на избора, само тогава клиента е печеливш
                      За потенциалният клиент решаваща е краина цена а не ефирно време . В замяна няма да иска 20000 лв. на година.
                      jrc4life

Коментар

За потенциалният клиент решаваща е краина цена а не ефирно време . В замяна няма да иска 20000 лв. на година.
                        Аз ти говоря, ти ми приказваш... Явно имам проблем с изразяването на български...

P.S.

И пиши нещо конструктивно и интересно, че ти е "кавазакясало" мисленето вече го знаем !!!
                        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-12-08, 15:24.

Коментар

Аз ти говоря, ти ми приказваш... Явно имам проблем с изразяването на български...

P.S.

И пиши нещо конструктивно и интересно, че ти е "кавазакясало" мисленето вече го знаем !!!
                          Напротив --- всичко ти се разбира . Вече минахме на "ти" т.е. станахме си близки .
                          jrc4life

Коментар

Върнах темата назад и не видях да съм споменавал много-много някоя марка. Дори-- мисля 1:1
                            jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от venkata2 Преглед на мнение
                              п.п. : а също така ми казаха ,че при лизингова схема неможе да ми бъде издадена ф-ра на фирма а само на частно лице и по този начин горя с ДДС-та което на 23хил. е около 3800 лв. и това са цени само за базов модел.

Поздрави В.Василев.
                              Как не ''гориш" с ДДС при покупка на АТВ? Може ли да се купи на фирма и да му се взвме ДДС-то? Като какво ще се декларира?!

п.п. : Извинете за спама!

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                                Как не ''гориш" с ДДС при покупка на АТВ? Може ли да се купи на фирма и да му се взвме ДДС-то? Като какво ще се декларира?!

п.п. : Извинете за спама!
                                Твърдо -- ДА !!!!!. Повече инфо . тел 8168080
                                jrc4life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X