Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на АTV

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на АTV

Здравейте реших да сменя бранша и искам да си купя някое хубаво ATV но нямам приготвена голяма сума пари и се интересувам от лизингови схеми. Конкретно ме вълнурат ATV-та предлагани от Еди Моторс и по конкретно Kawasaki KFX700 интересува ме дали Еди продава АTV-та на лизинг и дали има сайт Еди.

Благодаря предварително.
    Поздрави В.Василев.
    Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

До: Покупка на АTV

http://www.moto-ltd.com/

Това е сайта на Еди Мото Център. За стоки на изплащане знам, че става при тях. Но най-добра информация ще получиш, ако им се обадиш по телефона, или отидеш на място.

Коментар

На лизинг дават само чисто нови АТВта

Коментар

Аз съшо съм мераклия за атв (ново), но несъм решил какво да е то. Но до колкото видях във еди мото център предлагат само kawasaki атв-та.

Коментар

Първоначално публикуван от г-н Марков Преглед на мнение
          Аз съшо съм мераклия за атв (ново), но несъм решил какво да е то. Но до колкото видях във еди мото център предлагат само kawasaki атв-та.
          Ако напишете от каде сте може да ви насочим някъде.
          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Няма марка която да не предлагат!!!
            Какво точно Ви трябва?

Коментар

Интересувам се от YFZ 450, но в момента изникна малак проблем и надали ще мога да си го позволя в блиските 5-6 месеца. Но ако имате някаква информация можете да кажете напримерно каква е реалната цена на НОВО (лизинг)

Коментар

YFZ450 ново при Еди ще е на цена около 15-17 хиляди с ддс

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                  YFZ450 ново при Еди ще е на цена около 15-17 хиляди с ддс
                  аз питах за KFX на лизинг във сайта пише ,че е 15 хил. а там ми казаха ,че е 17хил. , а и другото което ми се стори странно е ,че АТВ-то след оскъпяването излиза м/у 6-8 хил. по скъпо от това да си го купиш кеш. Не ми се струва нормално примерно вноската на една кола да е 430лв/месец а на АТВ-то да е 372лв./месец колата да се оскапява с 4-6 хил. АТВ-то с 6-8хил. и затова се обръщам към вас да ми кажете дали във еди са се объркали или наистина един KFX на лизинг излиза към 23хил. С това изказване неискам да засегна никого просто си правя изводи от това което ми казаха.

п.п. : а също така ми казаха ,че при лизингова схема неможе да ми бъде издадена ф-ра на фирма а само на частно лице и по този начин горя с ДДС-та което на 23хил. е около 3800 лв. и това са цени само за базов модел.

Поздрави В.Василев.
                  Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Пробвай с някоя лизингова къща мисля,че ще ти излезе доста по-добра оферта.
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от venkata2 Преглед на мнение
                      аз питах за KFX на лизинг във сайта пише ,че е 15 хил. а там ми казаха ,че е 17хил. , а и другото което ми се стори странно е ,че АТВ-то след оскъпяването излиза м/у 6-8 хил. по скъпо от това да си го купиш кеш. Не ми се струва нормално примерно вноската на една кола да е 430лв/месец а на АТВ-то да е 372лв./месец колата да се оскапява с 4-6 хил. АТВ-то с 6-8хил. и затова се обръщам към вас да ми кажете дали във еди са се объркали или наистина един KFX на лизинг излиза към 23хил. С това изказване неискам да засегна никого просто си правя изводи от това което ми казаха.

п.п. : а също така ми казаха ,че при лизингова схема неможе да ми бъде издадена ф-ра на фирма а само на частно лице и по този начин горя с ДДС-та което на 23хил. е около 3800 лв. и това са цени само за базов модел.

Поздрави В.Василев.
                      По телефона в " Еди мотоцентьр " обявяват цената по ценоразпис спуснат им от "Кавазаки "--Европа . На практика, сделките се скл. на други стоиности. Лизинга с които работят не е техен и други диктуват условията.
                      Последно редактирано от JRC; 10-12-08, 20:34.
                      full time rider, part time racer
                      jrc4life

Коментар

Интересувам се от YFZ 450, но в момента изникна малак проблем и надали ще мога да си го позволя в блиските 5-6 месеца. Но ако имате някаква информация можете да кажете напримерно каква е реалната цена на НОВО (лизинг)
                        По-добри цени за YFZ 450, Honda, Suzuki, Kawasaki и Can-Am има във Варна - Crazy Fox
                        Телефона е 0888804654 Николай ! Има лизинг през няколко лизингови компании, чисто нови са машините с гаранция и поддръжка

Коментар

Пропуснах да кажа, че има и втора употреба почти от всички марки, само за инфо да кажа, че чисто нова YANAHA RAPTOR 700 струва 14 000 лева с подарък каска при кешово плащане, с две години гаранция, внос от Европа
                          Чисто нова HONDA TRX 450 R 13 500 лева с две години гаранция
                          Магазин "Crazy Fox" скоро ще има официална информация в раздела "Доставчици на стоки и услуги" и ще бъде един от спонсорите в "ATV Challenge Cup"

Коментар

Колко е кфх 450 или трх 450 втора употреба.
                            Последно редактирано от a4kata_23; 11-12-08, 18:30.
                            :twisted:

Коментар

Здравейте отново,
                              щото модераторите ми затвориха темета ASAP (As Quik As Possible) , искам да ти предам моя опит от одисеята която ми се беше струпала.
                              1. Обърни се към Еди Моторс - читави са и нещата при тях са ИСТИНСКИ. (дано ме го сметнат като комерсиална реклама, щото тук контролът и цензурата са почти в сферата от Гестсапо ,ама това не е зле , щото има и доста използвачи). Хората са професионалисти , казвам го от опит.
                              2. Намери си най-добрата лизингова компания , не вярвам да не я приемат ако е читава.
                              3. Забавлявай се !!!
                              4. Безавариино. Разбира се.
                              Успех и приятни празници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X