Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса за китайските атв-та..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Няколко въпроса за китайските атв-та..

Акумолатор взимаш гелов (сегашния е 9 ампер часа, ко си мераклия вземи 11...), а за верига не знам, башана има оптегач, така че какво ти пречи наверигата ?!?? Карай го така, като се скъса - нова

Коментар

а да знаеш за някакъв тунинг за башана знам че звучи малко смешно ама .... за сега съм с него и искам ако може да го направя ако може поне малко " по добър"

Коментар

Слагаш преден венец 17 зба,махаш катализатора,слагаш спортно запалване(електроно запалване) за 25лв китаиско естествено.слагаш спортен филтар,сменяш жиглиора с малко по голям отвор повдигаш леко иглата ама ако неразбтраш много небараи по карборатора,товае от мен като савет,става царя на китаиските но трябва туниг и по ходовата час ти сте разбереш какво с течение на времето.

Коментар

мерси за изчерпателния отговор засега ще почна с спортното cdi защото най лесно се намира

Коментар

Първоначално публикуван от milen_b Преглед на мнение
            мерси за изчерпателния отговор засега ще почна с спортното cdi защото най лесно се намира
            Здравей! Сподели после какви са резултатите от спортното c.d.i И аз искам да взимам,но се чудя дали изобщо има смисъл от това,защото нещата който пише не ми се вярват-8-10% овеличаване на мощноста,което не е малко.
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
              Здравей! Сподели после какви са резултатите от спортното c.d.i И аз искам да взимам,но се чудя дали изобщо има смисъл от това,защото нещата който пише не ми се вярват-8-10% овеличаване на мощноста,което не е малко.
              Ами аз съм чувал че ако сложиш CDI от скутер (пак китайче...) полудявало АТВ-то и почвало да рипа повече... Но до колко е вярно един господ знае. Имам едно в мен, като мислих че моето е изгоряло го свалих да пробвам, но и то е с кръгли букси и не става (мързеше ме да си играя да презапоявам букси и поръчах ноово... 12лв кфо му плащаш). Ама аз съм скиптично настроен и докато не видя или не чуя някой да сподели конкретно мнение от база личен опит не вярвам
              А за втулките е ясно че не са много стока така че там е хубаво да се сменят наистина Друго което е кормилото, кривят се при скачане или падане/удряне и е опасничко, трябва да се внимава...

Коментар

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
                Ами аз съм чувал че ако сложиш CDI от скутер (пак китайче...) полудявало АТВ-то и почвало да рипа повече... Но до колко е вярно един господ знае. Имам едно в мен, като мислих че моето е изгоряло го свалих да пробвам, но и то е с кръгли букси и не става (мързеше ме да си играя да презапоявам букси и поръчах ноово... 12лв кфо му плащаш). Ама аз съм скиптично настроен и докато не видя или не чуя някой да сподели конкретно мнение от база личен опит не вярвам
                А за втулките е ясно че не са много стока така че там е хубаво да се сменят наистина Друго което е кормилото, кривят се при скачане или падане/удряне и е опасничко, трябва да се внимава...
                И аз съм на това мнение и чакам някой да каже има ли ефект,но ако всеки така чака няма да разберем Спортното е 25 лв., не 12лв. Мойто кормило е сменено и е renthal,a кормилния прът 2 пъти падам 2 пъти се криви, гадна работа.
                [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

на башана не са кръгли а квадратни нали сега ще го поръчам а кога ще го сложа не знам сигурно чак след седмица две ще ми остане време да се занимавам да го разглобявам и ще пусна коментар

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
                    И аз съм на това мнение и чакам някой да каже има ли ефект,но ако всеки така чака няма да разберем Спортното е 25 лв., не 12лв. Мойто кормило е сменено и е renthal,a кормилния прът 2 пъти падам 2 пъти се криви, гадна работа.
                    За обикновенно говорих че е 12лв... Но както и да е човека щом е мераклия нека хвърли 100-200лв да смени туй онуй че да му дойде акъла в главата и да си вземе некое по-сериозно АТВ Айде стига че оспамихме темата

Коментар

От тези доработки по башана който споменах има голяма промяна направихги всичките на куп тъй че за спортното запалване немога дави кажа но върви много повече 93 km. по GPS ,скоростите станаха по длги и спокоино можете даго режете на 2 и 3 та.16бр. заби стават без преправяне но 17 трябва леко дасе пилне кишето на капака(до стартера).товае от мен дано см бил полезвн. П.П.Бях решил даго продавам но се отказах почна даме кефи

Коментар

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
                        За обикновенно говорих че е 12лв... Но както и да е човека щом е мераклия нека хвърли 100-200лв да смени туй онуй че да му дойде акъла в главата и да си вземе некое по-сериозно АТВ Айде стига че оспамихме темата
                        едно е да дам 100 200 лева за доработки друго е да дам над 6 000 за марково атв така че .... всичко е въпрос на пари :S

а иначе може да е много тъп въпроса ама от къде мога да купя такъв венец ?

Коментар

Само като гледам тея тунинги за по 10-20 лева според вас да ли са много качествени за китайците единствената оправия са да смениш зъбните колела и да му истърбушиш генерацията.Тея спортни електроники за по 25 лева са смешни направо.Сигорно са сложили по дебели проводници и си мислат че така ще върви повече.Сички тея Китайски тунинги за пълна глупост.Сабери малко повече пари и се земи един Raptor 660 намират се до 5000 лева.Тва че е Японско не значи че не се чупи просто обаче като му дадеш газ до края ще осъзнаеш че парите са вложени добре.

Коментар

До колегата tanko_81 , бих искал да задам въпрос . Има ли разлика в мощността на никси обороти ( по-голям въртящ момент от "спортното запалване") или този проблем го решаваш с зубчатката ? И ако е с второто моля да напишеш от къде мога да си взема такава . Благодаря предварително . Извинявайте ако на някого му се е сторил тъп моя въпрос .

Коментар

Запчатката я прави един приател с товасе занимава иначе струва12 лв .Хондова запчатка е едно към едно с башанска( по старите модели с плитките шлици). П.П.Момчето коетоги прави е от Карловския край,село Куртово в Карлово също има фирма която произвежда.

Коментар

МНОГО СПАМИТЕ пуснете си тема само гледайте да не дигните по висока скорост че може да литните пък раздел "летящи АТВта" няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X