Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса за китайските атв-та..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса за китайските атв-та..

Здравейте на всички.
    В последно време много се запалих по атв-тата. Много ми се иска да съм горд собственик на някое Кавазаки или Ямаха обаче битката с наще да отпуснат 7-8-9000 за 2-ра ръка или 15 000+ за някое ново марково ще е много много трудна и е почти загубена кауза , затова и не мисля да я започвам.
    Та съм се примирил да се преборя поне за някое китайче.
    Абсолютно начинаещ съм и не разбирам много много...но изискването ми е да е поне 200цц ( въпреки че се опасявам дали няма да ми е слабичко..висок съм 181 и тежа 92 кг..и не съм много сигурен дали ще му стига душицата да ме тегли).
    Та ако може да ми дадете някакви предложения или препратки към други сайтове с обяви ще съм ви много благодарен. Мисля , че около 3000 лв ще мога да се разбера с нашите.
    И другия въпрос ми е китайче 200-250цц ще му стигат ли силиците да го вдигна на задни гуми и т.н.
    Благодаря предварително.
    Поздрави

До: Няколко въпроса за китайските атв-та..

Виш това http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40476
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

http://atv-bg.net/forums/showthread.php?t=1031 аз си взех 350 сс въви доста, аз съм 110 кг

Коментар

Здравеите аз см собственик на башан ,като цена и като качество са номер 1.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
          http://atv-bg.net/forums/showthread.php?t=1031 аз си взех 350 сс въви доста, аз съм 110 кг
          Да и според мен тези модели са добри за твойте изисквания!
          Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

приятел ако ще го караш само на разходки башана ще ти върши работа един приятел има такова и е запазено, но в малко по тежки условия и е трудно на машинката, лично съм се убедил в това.Ако те интересува кажи и аз ще му кажа да качи снимки на атв-то
            Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Приател виж значи за ктаиските атв си заслужава ако само искаш да се возиш ИНАЧЕ НЕ + това ако го караш off-road след ВСЯКО каране ще трябва да го правиш .По добре вземи събери малко повечко пари и си купи някое МАРКОВО за да знаеш че ще си го караш мн време и ще имаш много по малко проблеми с него !!! УСПЕХ!!

Коментар

Първоначално публикуван от c3s7rn7 Преглед на мнение
                Приател виж значи за ктаиските атв си заслужава ако само искаш да се возиш ИНАЧЕ НЕ + това ако го караш off-road след ВСЯКО каране ще трябва да го правиш .По добре вземи събери малко повечко пари и си купи някое МАРКОВО за да знаеш че ще си го караш мн време и ще имаш много по малко проблеми с него !!! УСПЕХ!!
                глупости от китайско до китайско има огромна разлика, не съм бил на много разходки с моето, но на последните 2 се развалиха една ямаха и една хонда, а моята 350 тка си ме повози и прибра, а и като вървене не отстъпва на японските /ако сме на права предполагам ще ме издърпат, но в гората разликата е трудно доловима/

Коментар

здравеите за едно сте прави всичко зависи от марката на китаеца.аз карам от една година KEEWAY и съм много доволен.минал съм около 1200км и половинатаса в доста тежки условия.за мен това е точно за теб,ако имаш интерес може да ги видиш в мобилето,става въпрос за модела dragon

Коментар

Първоначално публикуван от Squirt Преглед на мнение
                    Здравейте на всички.
                    В последно време много се запалих по атв-тата. Много ми се иска да съм горд собственик на някое Кавазаки или Ямаха обаче битката с наще да отпуснат 7-8-9000 за 2-ра ръка или 15 000+ за някое ново марково ще е много много трудна и е почти загубена кауза , затова и не мисля да я започвам.
                    Та съм се примирил да се преборя поне за някое китайче.
                    Абсолютно начинаещ съм и не разбирам много много...но изискването ми е да е поне 200цц ( въпреки че се опасявам дали няма да ми е слабичко..висок съм 181 и тежа 92 кг..и не съм много сигурен дали ще му стига душицата да ме тегли).
                    Та ако може да ми дадете някакви предложения или препратки към други сайтове с обяви ще съм ви много благодарен. Мисля , че около 3000 лв ще мога да се разбера с нашите.
                    И другия въпрос ми е китайче 200-250цц ще му стигат ли силиците да го вдигна на задни гуми и т.н.
                    Благодаря предварително.
                    Поздрави
                    Такава машина много лесно ще я вдигаш на задни . При тези габарити сигурно си здраво момче . Хващаш го за предния ролбар и вдигаш със стегнат кръст !!!!!!!!!!!!!!!! Това беше шега. А иначе няма по - хубава от собствената машина --- купувай според възможностите. По-добре да караш нещо отколкото да се облизваш от страни !
                    full time rider, part time racer
                    jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                      колега тфа верно ли има 6 скорости + задна
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

двигателя е от производителя на ямаха за азия, а скоростната кутия е копирана, от 350 тката на ямаха и там е 6+задна

Коментар

ае имам няколко въпроса и ще ги задам тук да не отварям нова тема значи имам башан 200цц и навсякаде чета че ако искам да върви по добре по добре да му сменя някой неща - та от къде мога да взема нова верига акумилатор и .. какво друго според вас трябва да се смени

Коментар

от смяната на тези неща няма да ти върви повече, ще намалее вероятността да те остави някъде

Коментар

да де то 200 китайско атв колко повече от това да варви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X