Това кавазаки е двуцилиндрово (говоря за 650).
Изобщо не тресе, в ниските обороти няма резонансни вибрации.
Задната му ос е цяла и много здрава, не се накланя в завой, центъра на тежестта му е доста по-ниско отколкото на останалите.
Набира някак си равномерно "мазно" и ускорява до безкрай.
Това е единствената от изброените машини която се откроява с цяло ниво от останалите и се продава на околовръстното за около
15500.00лв с ддс нова. За тоя клас цената е без конкуренция.
- ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПО-ГОРЕ КАВАЗАКИТА СА АМЕРИКАНСКИ
Произведени са в завода на Кавазаки в Линкълн, щат Небраска. От този завод са излизали гениални творения, както и кошмарни такива.
- Кавазакито е с най-добро съотношение качество/цена на българския пазар. Но това не означава най-доброто. Просто най-добрият компромис. Като Хонда Сивик в Щатите, или Голф в България.
За скачане - 450ка
За юркане - наточено банши 350 или двутактов гасгас
За комфорт - арктик кат 950 или поларис
За комбинация от всичките по-горе (без скачането ) и ако теглото не ти пречи - ренегад.
Говоря за машини пресни от магазина, не за твоето. Твоето е друга губерня.
Не споря че за България от 700ката по-добро няма. Но това е благодарение на цената му на българския пазар. В Щатите 700ката въобще не е от най-евтините, и разликата в цената с другите модели не е толкова голяма. Което го прави далеч по-слаб кандидат.
Благодаря Ви много колеги... Купих Suzuki - то... Ще кача тези дни снимки да покажа ... Не съм го карал кой знае колко, но съм супер доволен от избора и не съжалявам...
Здравей колега и ЧЕСТИТО за избора !!!
Преди три месеца и пред мене стоеше този избор. Взех Сузуки 700 Кингкуад и определено не съжалявам. Машината е много добра и устойчива на страничен наклон.
Ползувам го за лов и разходки.
Сузукито е правилния избор в случая. поздравления. Лично аз в момента по стечение на обстоятелствата съм с Bombarder, но и Сузуки съм имал и какво ли още не. Надеждна машина която няма да те изостави.
Сузукито е правилния избор в случая. поздравления. Лично аз в момента по стечение на обстоятелствата съм с Bombarder, но и Сузуки съм имал и какво ли още не. Надеждна машина която няма да те изостави.
Коментар