Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое АТВ бихте си купили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое АТВ бихте си купили?

Здравейте,

Скоро писах във форума за избор на марка АТВ. Вече съм се спрял на няколко конкретни модела. Ще съм благодарен ако ме посъветвате защото всеки търговец ми пълни главата с различни качества и минуси и ме объркват още повече. Та моделите които съм набелязал са следните:

• Поларис 500 (АТВ-то е втора ръка, но е добри пари)
    • Suzuki Twinpeaks Quardrunner 700 cc – машината е втора ръка на малко километри. Това което забелязах обаче е, че задното окачване не е за всяка гума по отделно, както е при другите работни 4x4 АТВ-та.
    • Bombarder outlander max visco-lux 800cc – машината е пак втора ръка, на повече километри и е доста по-скъпа от останалите модели.
    • Kawasaki KVF 650 4x4 – за тази машина няма нещо специфично което да добавя/опиша

Всичките АТВ-та са работни (4x4). Ще го използвам основно за разходки/лов.

Мерси предварително!

До: Кое АТВ бихте си купили?

Или Bombardier-a или Kawasaki KVF. По принцип Bombardier-a e по-висок клас,що е и макс 800. Зависи от цената.

Коментар

KVF 650 и LTV (Twin Peaks-а) са с еднакво окачване. Жена ми кара LTV, пробвал съм го и аз и за разходки си е чудесен. Успех с избора!
      Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Bombarder outlander max visco-lux 800cc Това е най-качественото и съответно най скъпото АТВ ако имаш парите взимай него.

Коментар

Kawasaki KVF 650 4x4 няма да сгрешиш
          Honda CRE 250
          Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Kawasaki-то

Коментар

Бомбардера със сигурност!!!!!!

П.С. - Объркахме още повече човека
              KTM 300 2T '96 :twisted:
              KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

ами ако имаш пари на ръка и то в повече-бомбардера

ако искаш да нямаш проблеми с подържане и чести профилакт. ремонти и планови подмяна на това онова по АТВ-то си вземи Сузукито

Имаме си в къщи и сузуки и бомбардер, на 1 и същи часове и пробег са, по сузукито нещо не се е износило, а бомбардера предницата му е срината и "бута" масло. Но пък кеф цена няма много е мощен и стабилен.

Кавасаки не съм имал, така че нищо не знам, а за всички полариси разправят, че са доста чупливи, мои позната имаха и работно и предатор, ама само проблеми по тях.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

бомбандиер

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Bombarder outlander max visco-lux 800cc Това е най-качественото и съответно най скъпото АТВ ако имаш парите взимай него.
                    Нещо дочувам,че още на първата седмица им протичали картерите,щом е американско не ми го хвали.И с какво е по добро от Кавазакито или Ямахата,цената ли,големия разход на гориво или що?Може да е най-скъпото,но далеч не е най-качественото

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                      Нещо дочувам,че още на първата седмица им протичали картерите,щом е американско не ми го хвали.И с какво е по добро от Кавазакито или Ямахата,цената ли,големия разход на гориво или що?Може да е най-скъпото,но далеч не е най-качественото
                      Тези твърдения са меко казано неверни Аз имам 3 броя Bombardier и на всичк картерите са здрави, като се има впредвид, че общо трите имат около 3000 състезателни километра и още 3000 в разходки и тренировки
                      Разходът на гориво при Kawasaki при спортните е около 16-17л./100 км. при 4х4 е около 13-14, а Бомбардера повече от 10-11 литра на разходка не гори ( на състезание около 12-13 ) !
                      Това, че е по-скъпо е вярно, но както казва Тодор Христов " Евтино и хубаво има, но са на различни места "
                      За Поларис нямам наблюдения, но съм чувал добри отзиви за спортните им модели, леки и лесно управления !

Коментар

На времето, първата ми кола беше Трабант - страшна кола - много бях доволен от нея - проста по устройство, имаше много малко детайли, които да се чупят; лесна за поддръжка - гарнитурите на главите бяха алуминиеви и ми се е случвало да ги сменям на пътя - толко просто беше. Не гниеха калниците и вратите - супер! Нямаше водна охладителна система, нямаше система за мазане - маслото се наливаше направо в резервоара за бензина, нямаше хидравлика, нямаше климатик, а бе направо нямаше какво да се чупи.
                        Та чудя се, защо тази чудесна кола почти никой не я кара, ами предпочитат разни коли с една камара системи дето се чупят и трябва да се поддържат. Е, ама возели по-хубаво, имали парно и климатик, като гръмне гума не катастрофират, че и по-големи били... болни хора... Трабито е супер автомобил! Дайте да организираме производство на трабанти и ще избием рибата сред автомобилопроизводителите!
                        Това беше офропик, ама замислете се...
                        А относно кубатурата при работните АТВ се спазва съвета на Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече!"
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                          Това е ми звучи малко като приказката за лисицата и гроздето .
                          Пожелавам на "axell" да си купи "неговото" АТВ, това което най добре му пасва.
                          А за споровете кое е по-добро, веднага задавам въпрос на всички писали по темата. Кой от вас поне е карал 2 от моделите за които пита колегата, или си хвалите собствените машини без да имате наблюдение върху другите?
                          В гаража ми има 4 Бомбандера единия е outlander max, имам и Kawasaki Brut Forse и два полариса, само Сузуки нямам. Така че имам много впечатления от тези машини,Тодор е прав разхода на бомбандера е чуствително по малък от този на другите, като мощност на двигателя мисля не е нужно да споменавам, че е най-добре, окачването пак е в пъти по стабилно от което и да е друго АТВ. Мога да продължавам много със сравненията, но все са в полза на outlanderа единствено цената му е доста солена което също е показател.

Успих с покупката, важно е на теб да ти хареса машинката.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                            Тези твърдения са меко казано неверни Аз имам 3 броя Bombardier и на всичк картерите са здрави, като се има впредвид, че общо трите имат около 3000 състезателни километра и още 3000 в разходки и тренировки
                            Разходът на гориво при Kawasaki при спортните е около 16-17л./100 км. при 4х4 е около 13-14, а Бомбардера повече от 10-11 литра на разходка не гори ( на състезание около 12-13 ) !
                            Това, че е по-скъпо е вярно, но както казва Тодор Христов " Евтино и хубаво има, но са на различни места "
                            За Поларис нямам наблюдения, но съм чувал добри отзиви за спортните им модели, леки и лесно управления !
                            .За евтино и хубаво не говорим,всяка една от изброените марки са всичко,но не и евтини,просто Бомбардера е почети двойно по-скъп,според мен незаслужено,наблюдения имам над два,още на първата седмица омаслиха картерите,говорим за чисто нови машини

Коментар

Здравеите и от мен.Чудно ми е че никой нищо не споменава за Хонда 650.Страхотна и изключително здрава машина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X