Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коментирайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коментирайте

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    Значи тези машини както и по горе ти е отговорено НЕ са 2-тактови!!! Първите две са Kawasaki от което KFX 450 е кросово ATV, предвидено за писти скокове и яко ръчка! Със скорости е, и е много ниско! Не е подходящо за гората, но може да се кара! KFX700 е истинско ендуро ATV, вариатор, високо от земята, само задно предаване, има голям въртящ момент и е доста приятно за каране! Много проходимо!
    Raptor 700 е модификация между ендуро и крос. Аз го оприличавам за крос-кънтри терени. Пак е със скорости, пак си е ниско, но от кросовите ATV най-става за гората. Има добра проходимост. YFZ450 е класика в жанра при кросовите ATV-та, печелило много състезания и продължава да ги печели. Произвежда се от 2001г. (поправете ме ако бъркам) Изразено ясно КРОС ATV като KFX450. Мисля че не е подходящо за ендуро! АТV-Raider e запознат доста нека даде за пореден път малко инфо!

П.П. четете и другите теми не като да се намирате в работа да отваряте нови теми!
    Еми Десо ти си си отговорил правилно, общо взето с КФХ700 ще минеш оттам сравнително лесно дори и без да си карал много атв, с Раптора малко ще се озориш с 450тките бая ще се озориш, иначе според мен всичките могат да минат. А YFZ 450 се произвежда от лятото на 2003 като модел за 2004
    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X