Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коментирайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коментирайте

Здравейте всички привърженици на АТВ

Публикувах тази тема за да коментираме няколко марки и модели АТВ-та.

Понеже сам новак във този спорт, карал сам няколко пъти АТВ-то на един приятел на бащами
    и много се запалих по тези машини, ще можете ли да ми дадете съвети и отговори на няколко мой въпроса, понеже мисля до една година да си взема АТВ, което да го исползвам за преходи из планината, защото във нашата местност се събира голяма група мотористи с мотоциклети и четириколки който си правят големи разходки из планините и ми се иска и аз да се включвама.
    Харесват ми по-пъргавите машини, които да могат даме качат навсякъде, и разбирасе да несе налага да им правя основен ремонт след това.

Та така. Спрял сам се на Кfx 450 , Kfx 700 , Raptor 700 , Yfz 450 но несам сигорен защото те са 2 тактови.
    дайте мнение за тези машини , коя става и коя не.

Моля аргументирайте се!

Благдаря ви

До: Коментирайте

Нещо си се объркал, всички машини които си изброил са 4тактови. Инъче и 4те са добри! КФХ700 и от части раптора са в различни класове

Коментар

Знам че Kfx 450 , 700 и Raptor 700 са 4 тактови, но мисля че Yfz 450 е 2 тактов, поне така видях в една обява

Коментар

Мислите ли че от тук ще мине Kfx 700 ?
        http://www.youtube.com/watch?v=rTBYX...eature=related

Коментар

КФХ-а ще мине , според възможностите на шуфьора , но иначе кфх-а е по подходящ , понеже е по висок а и е нещо между спортно и работно атв...Според мене кфх 700 е най-подходящия

Коментар

Първоначално публикуван от aRmPoWeR Преглед на мнение
            Мислите ли че от тук ще мине Kfx 700 ?
            http://www.youtube.com/watch?v=rTBYX...eature=related
            Tова някаква шега ли е?

Коментар

Никога. що не вържете един бас с Десо-ще изкараш някой лев.

Коментар

armpower до 1 година може да излезат един милион АТВ-та. Така,че не бързай с избора. Има време

По темата: КФХ 700 е точно за такива работи. Мен най-много си ме кефи 450-ката, но всякой със своя си вкус.
                '05 Suzuki RM 250

Коментар

Един казва че ще мине друг не.
                  Останалите няма ли да кажат мнението си?

Аз мисля че Kfx 700 като е афтоматик няма да може да изкачи това кално баирче, но несам сигорен дали и Kfx 450 ще мине.
                  Какво мислите?

Коментар

Мислим да прочетеш първо малко из форума за тези машини ,виж дори някоя тема за каране от зимата а и не само да видиш има снимки от къде минава кфх700

Коментар

Мога да кажа че съм прочел целия FORUM, но сам видял една-две снимки. kol1oO ако можеш да ми намериш някакви снимки на Kfx 700 ще съм много доволен, защото аз немога да намеря български снимки на преходи през планини със kfx-a.

Коментар

Колега верно ползвай търсачката на форума, тия работи са смешни дето ги редиш. Това пък да пишеш че няма снимки от преходи в България
                        Цял раздел има във форума само на тази тема.

OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > ATV > Пътешествия и разходки с АТВ (завършени)

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колегата ме е изпреварил ,но ето примерно http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=37331 ,също и в Снимки и видео и темите за Задни гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от aRmPoWeR Преглед на мнение
                            ...Спрял сам се на Кfx 450 , Kfx 700 , Raptor 700 , Yfz 450 но несам сигорен защото те са 2 тактови.
                            ...
                            Значи тези машини както и по горе ти е отговорено НЕ са 2-тактови!!! Първите две са Kawasaki от което KFX 450 е кросово ATV, предвидено за писти скокове и яко ръчка! Със скорости е, и е много ниско! Не е подходящо за гората, но може да се кара! KFX700 е истинско ендуро ATV, вариатор, високо от земята, само задно предаване, има голям въртящ момент и е доста приятно за каране! Много проходимо!
                            Raptor 700 е модификация между ендуро и крос. Аз го оприличавам за крос-кънтри терени. Пак е със скорости, пак си е ниско, но от кросовите ATV най-става за гората. Има добра проходимост. YFZ450 е класика в жанра при кросовите ATV-та, печелило много състезания и продължава да ги печели. Произвежда се от 2001г. (поправете ме ако бъркам) Изразено ясно КРОС ATV като KFX450. Мисля че не е подходящо за ендуро! АТV-Raider e запознат доста нека даде за пореден път малко инфо!

П.П. четете и другите теми не като да се намирате в работа да отваряте нови теми!

Коментар

Блаодаря ви за информацията и за снимките, за сега нямам повече въпроси, но очаквайте в скоро време пак да пиша, защото сам в Гърция и събирам парички за АТВнце.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X