Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KFX 700

Колега и аз бях така самоче с мотор ,но имах малко повече стаж почнах на 10 години от скутер после на 12 мз 150 с дискова ,на 14 ява 350 и симсон с 50 и сега си взех Кавазаки КЛР 600 .Като и на мен ми казваха ,че ще ми е голямо ,но след като си прецених възможнощите и след като знаех ,че мога да го карам го взех.Бях се качвал на други ендурота и прецених ,че това ще ми е перфектен мотор .Важното е да можеш да караш добре и ако прецениш ,че можеш и ще го контролираш ти ,а не то теб го взимаи .
    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
      Това какво значи, че мога или, че няма да мога??
      ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕ! И дали ще можеш, и как и колко да караш.
      Но ВИНАГИ нека има някой покрай теб, за да не си сам, дори и когато навършиш пълнолетие, пак не излизай да караш сам и никога без предпазни средства.

Синът ми е на 9 г. и кара Раптор 350 и не му е проблем и много, много пъти е падал за радост без контузии, а мой приятел с мотоциклет буквално си размаза коляното в дърво в местност без нормален път и без възможност за достъп на линейка и е имал късмет, че не е сам, за да го транспортират са рязали паднали дървета, а ако е бил сам?!?

Така че умната!

Не е правилно, като Гоблин да се правят квалификации без да познаваш човека колко може и до колко куб. см. може да кара, защото и на 50 г. можеш да се претрепеш с 50 куб. см.
      Всичко си зависи от задкормилното устройство.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
        Това какво значи, че мога или, че няма да мога??
        Както пише Десо горе - ще можеш. Въпросът е ще можеш ли един-два сезона да си налагаш сам ограничението "това е ракета, но аз не съм джедай, това е ракета, но аз не съм джедай...".
        Аз лично не бих могъл, а съм кажи го три пъти по твоята възраст. А на твоята възраст - аз бях джедай, морето ми беше до колене, мечка страх - мен не страх. Освен това - като видех някъде че някой ме гледа - карах още по-бързо. Да ме хареса, зер пич съм. За това ако ми беше син - не бих те пуснал на такова нещо, освен ако не караме само в поход и не си ми пред очите 100% от времето. Не е въпроса дали ще можеш да го караш ти. Въпросът е дали ще можеш да се владееш.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Както пише Десо горе - ще можеш. Въпросът е ще можеш ли един-два сезона да си налагаш сам ограничението "това е ракета, но аз не съм джедай, това е ракета, но аз не съм джедай...".
          Аз лично не бих могъл, а съм кажи го три пъти по твоята възраст. А на твоята възраст - аз бях джедай, морето ми беше до колене, мечка страх - мен не страх. Освен това - като видех някъде че някой ме гледа - карах още по-бързо. Да ме хареса, зер пич съм. За това ако ми беше син - не бих те пуснал на такова нещо, освен ако не караме само в поход и не си ми пред очите 100% от времето. Не е въпроса дали ще можеш да го караш ти. Въпросът е дали ще можеш да се владееш.
          А пък сина ми го е страх. Страх го е да минава през по-трудни участъци и на места точно където газта трябва да е на 100% я връща и се окопава, връща по сипея и т.н.т. Просто има прекалено сично развито чувство за самосъхранение. И е такъв от малък. Не че сега е много голям...
          А иначе така го тресе гъзарията, че вместо да кара в гората, предпочита да вдига пушилката на площада в селото. А какво ще се получи, като го затресе любовна треска-не знам.

Та да се върна на темата: всичко и при всеки е строго индивидуално. Този спорт си е доста опасен за всички, които го практикуват, независимо от възрастта.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

да обобщим с две думи....ако си имаш в главата няма от какво да се притесняваш

Коментар

по принцип много са полезни първите падания стига да не са брутални, човек сам си изгражда настройката с която ще кара занапреде, а иначе Гоблин е прав че в пубертета всеки се мисли за джедай мен друго ме притеснява че втория пубертет е по тегав и сега се замислям кви ли ще ги вършем като се озовем в него
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                ...Та да се върна на темата: всичко и при всеки е строго индивидуално. Този спорт си е доста опасен за всички, които го практикуват, независимо от възрастта.
                Напълно съм съгласен с теб и в двата ти поста с изключение на това, но пък и зависи от къде го погледнеш! За мен си е принципно, трябва си време за да овладееш определено деиствие - както казва Goblin. Освен търпение трябва и много голям самоконтрол. И задължително някои с голям стаж за да се учи от него!
                Ще споделя нещо с всички. Когато бях начинаещ бях много самонадеян. На 6-я месец вече си мислех че съм бог, обаче се случи нещо много лошо - щях да си загубя живота ако не беше приател да ме спаси! И до днес съм много внимателен, съобразителен и на 1-во място не се превъзбуждам от публика и дадени ситуации.

Коментар

Благодаря на всички,че споделихте по нещо!Ще го имам на предвид!

Коментар

А каква е максималната скорост на КФХ-а.Таткоми го навивам за АТВ-той ми каза че ако щял да взема щяло да е спортно,БЕЗ СКОРОСТИ-най-удачния вареянт ми си вежда КФХ-а 700. Какво ще кажете. Предварително се извинявам,че се отдалечих малко от темата.

Коментар

Първоначално публикуван от kalev Преглед на мнение
                      А каква е максималната скорост на КФХ-а.Таткоми го навивам за АТВ-той ми каза че ако щял да взема щяло да е спортно,БЕЗ СКОРОСТИ-най-удачния вареянт ми си вежда КФХ-а 700. Какво ще кажете. Предварително се извинявам,че се отдалечих малко от темата.
                      То единственото спортно или по точно казано ендуро е KFX700! Максималната му скорост е 115км. която неможеш никога да я вдигнеш в гората, поне докато се учиш!

Коментар

А има ли друго ATV с автоматична скороста кутия,кардан,заднаи да е повече от 350сс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X