Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KFX 700

Здравейте искам да ви попитам нещо:Имам атв китаец от 3 години и много ме дразни защото постоянно се разваля.Въпроса ми е дали 1 КФХ 700 ще оправи нещата? на 13 съм имам всичката екипировка дали ще мога да го подкарам?

До: KFX 700

Що за въпрос... Много ясно , че ще можеш ...Само дето отначало малко трябва да завинтиш газта на около 1/3 че много лесно се изправят...Иначе след 15 мин каране вече ще ти прилепне

Коментар

Такива поощрения като горното са престъпни.

Без да се обиждаш - малък си още за 700. Качиш ли се на такова - ще станеш опасен именно когато си решил че си се научил да караш. Точно тогава ще си като безпилотна ракета, а при големите кубатури прошка няма. Да не говорим че е тежка машина, може да ти дойде в повечко, и ще си смъртна опасност и за себе си и за околните, освен ако не караш винаги в група и под надзор, и пак.

Така или иначе не се очаква да вземеш ти това решение, просто ако съм на мястото на родителите ти - не бих дал и дума да се продума по въпроса.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Според мен ще можеш да го караш без проблем ако имаш глава на раменете....Познавам дете на 8 години кара 700-ка и знае ,че сгафи ли нещо ще има проблеми....даже и на задни гуми го караше пред мен...Но винаги си има едно на ум

Коментар

за начало си вземи нещо около 300-400сс !
          Honda CRE 250
          Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
            Според мен ще можеш да го караш без проблем ако имаш глава на раменете....Познавам дете на 8 години кара 700-ка и знае ,че сгафи ли нещо ще има проблеми....даже и на задни гуми го караше пред мен...Но винаги си има едно на ум
            Аз пък съм виждал дете на 10 с кросов което прескача трапеца на Еди дето аз го скачам само че с такава чупка във въздуха че задната му гума застава почти пред предната. Но това дете тренира от 6 и професионален трениор се занимава с него по цял ден. Разликата е огромна. В случая ще подкрепя Гоблин - АТВ-то НЕ е играчка. Неслучайноо е написано на него 16+. Кавазакито може и да се кара лесно но все пак е 700кб. И още по лошо тежи 250 кг. Какво ще стане ако се обърне върху теб и те затисне?(недай си боже). Пробвай отначало с нещо 250-350кб. Ако родителите ти имат сериозен опит с атв-та и мотори и искат да ти го предадат и са преценили че това е за теб така по става. Но да се качиш изведнаж на 700кб и да даваш газ напред назад е малоумно.
            It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Ами да баща ми винаги ще е с мен,като за начало ще го карам на много равен терен и после вече постепенно на по стръмен. Иначе имам опит с Атв-та.Относно да си взема 250-300 няма да има смисъл то моето е 200.Ами ако първо започна с най-намалена газ ще мога ли?

Коментар

Естествено че няма да го поджарам като луд,баща ми ще е с мен с най-намалена газ и 1-во ще се уча на равен терен не на оффроад веднага.Иначе относно да си зема 250-350 няма да има смисъл защото моето е 200,а пък КФХ-а ми казаха от магазина че ще мога да го карам стига да има възрастен и газста да е намалена до край..

Коментар

Че да си вземе момчето YZF 450.To по малко кубици,и с него не може да се утрепе.

Коментар

sry за 2-та поста ама нещо се обърках.Искам да ми вземат КФХ-а защото майка ми не иска мнogo да се ухарчваме в семейството, а за ново и ново атв се искат доста пари Yfz-тката 450-9500lv Кфх малко повече 14 000 ако 1-во трябва и 1-то и после другото...ехеееее...милионер трябва да съм.Затова искам 1 кфх и това е приключаве та това е..

Коментар

газта лесно ще ти я ограничът ами няма ли да ти е тежко това атв се пак е 250кг.Мисля че ще ти е тежко за управление !Вземи един раптор 350сс
                      Honda CRE 250
                      Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

незнам все пак моето е 200...охххх....

Коментар

Добре де вие ме искaрахте някакъв ненормален дето ще тръгне като луд на задни още за 1-вия път спокойно де аз не съм от тея аз карам леко и спокойно...първо ще се опитам малко напред-назад да по свикна, ама не бързо а така по мн малко газ само да тръгне...Да не си мислите че аз незнам какво 700 кубика атв да мощо е знам ще карам винаги под надзора на баща ми(той няма да ме остави де..)!

Коментар

Не съм много съгласен с Goblin (както почти винаги). Сериозно... мисля че KFX700 е доста по подходящ от всичко друго изброено по горе. Едно няма задна, друго е по скъпо и по рязко, съединител и т.н. Все пак всеки трябва да си преценява възможностите къде може да кара и как да го кара (рисковано или стабилно). Всички знаете че KFX 700 нищо че е 700cc е много мек мотор, не те хвърля като всичко едноцилиндрово и със съединител. Единствения проблем е теглото 240кг. което е и + и - !!!
                            Аз на моят син 4г и 5м. съм му взел KFX90 които е за над 7г. май?! Но тои вече е на 2 сезона и се справя доста добре с машината която съм я ограничил и естествено с постоянен мои надзор!
                            Иначе и Goblin и ATV_RIDER са прави че като си помислиш че можеш да караш и си олетял някъде. Ако някои е под 3г. стаж с постоянно каране значи да не си мисли че кара! Мое становище.

Коментар

Това какво значи, че мога или, че няма да мога??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X