Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ Предимства и недостатъци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТВ Предимства и недостатъци

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
    Да няма кой знае каква разлика. Донякаде според мен алуминиевата рама може да има някаква рекламна цел. По хубавото и може би освен някое килце надолу е това че не раждясва като се изтрие боята от камъни и прах. Иначе алуминиевото шаси не е кой знае какъв плюс даже първата работа на сериозните съзтезателите е да си сменят носачите с такива направени от Chromoly(каквото и да е това )
    Chromoly- хром молибденова сплав/олекотена стомана, общо взето железо /
    а за ръчните ще кажа че съединителя е полезен в много ситуации, недостатък е че трябва да отделяш внимание на коя скорост си и на коя трябва да си след малко. Трябва да пускаш кормилото за да натискаш съединителя, това може да ти донесе много неприятности, ако нацелиш нещо през това време/аз превключвам с 3 пръста и често държа кормилото само с палец и показалец/
    Последно редактирано от kvv; 22-06-09, 14:38.

Коментар

Според мен, всичко си е до предпочитание. Например: Много ми е еднообразно да карам автоматик, защото само газ и спирачка някак си не става.Докато когато е със скорости - сменяш, ползваш съединител - повече ме кефи!
      Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Автоматик за комфорт при дълги преходи, а ръгачка за кеф по познат маршрут или по затворена писта.
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Аз пък на Ринкона карам на ръчни скорости(типтроник -две копчета на лявата страна накормилото нагоре и надолу се сменят)използвам ги най често за стръмни спускания вкл 1-ва и 4х4 и си помагам и със спирачките.Иначе и аз ако трябва да спирам бързо ,свалям на по долна предавка с типтроника и веднага намалява скороста.Иначе ми писва със типтроника постояно да ръчкам копчетата,и си сменям на автоматик и само газ и спирачка.А може би карам по често на автомат щото не карам толкова много спортно!!
          some places are not meant to be visit,
          natural rules are there only study!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X