Обява

Свий
Няма добавени обяви.

raptor700r или KFX700 ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: raptor700r или KFX700 ??

Бе и аз съм си харесал едни кфх ама....пусти му пари :@

Коментар

Абе вие защо му пишете глупости на човека, само спортно ATV и по възможност Ямаха.

Коментар

Ехеее Кало голяма реклама на таз Ямаха бе,аз пък казвам, че Хонда е най-хубавото...ама този спор ще го решим в гората. Каквото му хареса повече лично на него като ги пробва и двете е най-добрия избор според мен...вече техническите прегледи са отделен въпрос

Коментар

Абе признайте си , че изтината е в KFX-а

Коментар

Хаха, аз пък казвам че по доброто е това с по добрия зад кормилото на него. Тая тема сме я разисквали неведнъж, всмисъл едва ли ще се стигне до правилен отговор особено в държата с най-много S-klasi i KFXове на глва от населението. Кой каквото му харесва да си кара. Масовостта на копувачите на атв-та е на такава възраст(неискам да обидя никой) че не им се занимава да сменят скороти да скачат задни гуми и разни такива изпълнения. Затова може би КФХ се е наложил. За мен обаче това не е нито спортно нито работно и не присъства на нито едно от големите състезания от сорта на GNCC, GNC и технически изостава от конкуренцията (ако въобще има такава защото не се сещам за нито един подобен модел)отзад спирачката е барабан кат на едно време колите окачването е от най-простите. Но това си е мое мнение. Един път Краси ми вика абе ти си най-дървената глава атвист сички си зеха КФХ само ти си седиш с раптора. Така, е хубав и здрав модел е КФХса ма просто не става за моя тип каране както раптора нестава за вашия. На такова ниво ни е спорта че едва ли може някиой да оцени че на раптора амортисиора е с бърза и бавна компресия и по голям ход и че е инжекцион и че е 50 кг по лек от кфх, при положение че всеки по голям камък заплашва да те хвърли пред кормилото и че след 1 час яко каране се мажеш с фастум гел и че има други скорости освен-D, N, R
            It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Хаха, аз пък казвам че по доброто е това с по добрия зад кормилото на него. Тая тема сме я разисквали неведнъж, всмисъл едва ли ще се стигне до правилен отговор особено в държата с най-много S-klasi i KFXове на глва от населението. Кой каквото му харесва да си кара. Масовостта на копувачите на атв-та е на такава възраст(неискам да обидя никой) че не им се занимава да сменят скороти да скачат задни гуми и разни такива изпълнения. Затова може би КФХ се е наложил. За мен обаче това не е нито спортно нито работно и не присъства на нито едно от големите състезания от сорта на GNCC, GNC и технически изостава от конкуренцията (ако въобще има такава защото не се сещам за нито един подобен модел)отзад спирачката е барабан кат на едно време колите окачването е от най-простите. Но това си е мое мнение. Един път Краси ми вика абе ти си най-дървената глава атвист сички си зеха КФХ само ти си седиш с раптора. Така, е хубав и здрав модел е КФХса ма просто не става за моя тип каране както раптора нестава за вашия. На такова ниво ни е спорта че едва ли може някиой да оцени че на раптора амортисиора е с бърза и бавна компресия и по голям ход и че е инжекцион и че е 50 кг по лек от кфх, при положение че всеки по голям камък заплашва да те хвърли пред кормилото и че след 1 час яко каране се мажеш с фастум гел и че има други скорости освен-D, N, R

Като преглътнем правописа, си го написал моного точно."Поздравления"

Коментар

[quote=Kalo;421813]Хаха, аз пък казвам че по доброто е това с по добрия зад кормилото на него. Тая тема сме я разисквали неведнъж, всмисъл едва ли ще се стигне до правилен отговор особено в държата с най-много S-klasi i KFXове на глва от населението. Кой каквото му харесва да си кара. Масовостта на копувачите на атв-та е на такава ...........ето това мнение ме радва макар и малцинство ние със спортните атв-та си правим повече кеф и колкото по задобряваме по-голям кеф! КFX-а та вози спортното го караш!!!
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/naskoradew/huevos10/ филмчето е много здраво всякакви машини без KFX разбира се
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Привет на всички
                    До 2 седмици трябва да пристигне и моето атв и така малцинството със спортните машини ще се увеличи с още една бройка

Спрях се на Сузуки ЛТЗ 400 и живот и здраве се надявам на много приятни емоции с него
                    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X