В гората с кфх-а ще ти е по-лесно ,по-висок,автоматик е което го прави по-плавен , за първо атв ще ти е супер ,не случайно е най-разпространеното атв у нас защото навсякъде са само гори
Раптора е много мо добро АТВ според мен, защото имаш по голям контрол на управление по-нисък център на тежеста и това ,че е със ръчна скоросттна кутия според мен е в + а не в - защото избираш по какъв начин да караш дали на по ниска скорост и по енергично или на по висока предавка и по мудно. Докато с КФХа аз лично се чувствам по нестабилен и по тромав ,но си е до личен избор и най-вече практика
А защо избираш само между тези два модела,да не си мислиш,че като са 700 кубика са по мощни от 450ките,според мен,ако можеш да караш технически най-добре КФХ 450
Зависи и за какво ще използваш атв-то дали за сьстезание или за разходки,защото сьщо едно 4х4 атв мисля че ще ти е от полза.Моето предпочитание от раптора и кфх-а е за кфх-а,смятам че за нашите условия в Бьлгария е по-добрият вариант,но изборьт е лично твой.
[SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]
Раптора е много мо- добро АТВ според мен, защото имаш по-голям контрол на управление по-нисък център на тежестта и това ,че е със ръчна скоросттна кутия според мен е в + а не в - защото избираш по какъв начин да караш: дали на по-ниска скорост и по- енергично или на-по висока предавка и по-мудно. Докато с КФХа аз лично се чувствам по нестабилен и по-тромав ,но си е до личен избор и най-вече практика
Колега Симеон,
разбирам че си модератор и макар доброволно да си се нагърбил с тая задача да редактираш всяка правописна грешка в част от темите става малко досадно, голяма част от хората са завършили вече училище и надали ще си променят начина на писане и твоя труд лекичко заприличва на спам(нищо лично) все пак тези грешки, разни жаргони състоящи се от съкратяване думи водят все пак до развитие на езика във бъдещето колкото и да е чудно. Ако отворим книги печатани от преди 100 години има голяма разлика в граматика, букви, думи начини на образуване на изречения и други различни от употребяваните в момента което ме свежда на мисълта че ако ги няма тези неща няма и да го има това развитие на езика. Надявам се че ме разбра правилно не говоря за някви груби нарушения писане на латиница или напълно неразбираеми бръщолевици които са си за корекция, знам че си има правила за публикуване, но и хората не са телета та да ходят по права линия винаги си има леко заиграване в нормалните граници иначе евала за труда ти ама е малко нахалост според мен. Форум ако не се лъжа в превод от латински означаваше говорилня и ако се правят забележки за некви дреби грешки мисля че тези които са порицани голяма част от тях може би ще се въздържат от мнения за в бъдеще и няма да ги има тези забавни спорове които се появяват от време на време колкото да са смислени или безмислени.
най вече за луфтове по предницата,двигателя как работи,изправи го право и виж дали нема некви усуквания по рамата и все в тоя дух пластмасите са ти най малкия кахър
Коментар