Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за покупка на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за покупка на АТВ

Първоначално публикуван от nasko_vitara5 Преглед на мнение
    Колеги, искам да купя Поларис 800 кубика. Не е чисто нов, на 1 година е. Моля да ми кажете нещо повече за марката и какво мислите дали е по-добро от кавазаки като марка. проблемът ми е че търся АТВ за двама и много трудно се намира такова, втора употреба. Дайте съвет
    Здравей,
    Действително двуместните не се намират лесно. Можеш да си харесаш от ибей и да търсиш някой да ти го докара.
    Двуместните, ако са оригинални, са по-дълги, от останалите атв-та и са пригодени за двама.
    Аз имам Поларис 600 4х4, на който е монтирана седалка с два куфара отстрани. Седалката е от "афтърмаркета", но си е направена за Поларис. С моята булка, а тя е около 45 кила, не ни усеща.
    Тази седмица ми дойде новия Поларис 800, който пак е едноместен, но има пак такава седалка. Ако искаш да видиш как изглежда седалката, можеш да ми видиш обявата в мобиле.бг зелен поларис 9900 цена. /това е стария/
    Моят съвет е да потърсиш атв с подобни аксесоари, ако разбира се не си намериш двуместно, защото тези аксесоари са скъпи, а и ги няма в БГ. Трябва да ги поръчваш от Щатите, през ибей.
    Ако те интересува друго, пиши.

Коментар

Аз само искам да кажа,че от ибей няма лошо да се купува,но доставката на такув вид стока е доста скъпичка до Бг,а ако е от американския и акциз ще има и от 5000лв.може да стане почти 10000лв и според мен по добре от тук директно или както каза Николен от Жоро-Пловдив/мисля,че за същия става въпрос магазина в Кичука/.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
        Добро е Наско, не се чуди. Естествено огледай добре техническото състояние. С двама човека даже е по стабилно АТВ-то. На х-л Сима - на Беклемето има една хонда пригодена с допълнителна седалка и стъпенки за двамаи е само 400 кубика. На х.Добрила Кодиака на Чавдар само с допълнителна облегалка също постоянно е с по двама човека отгоре си, и също е 400-450 кубика. Така, че с туристическия 800 Поларис няма как да има проблеми. Моя си е чист 800 туин и втория човек изобще не му прави впечатление.
        А ние с баща ми забелязахме ,че като караме сами атв-то в дупките подскача цялото , и освен това няма хубаво сцепление и боксува , а с 2-мата ни нито подскача , нито боксува , на двигателя не му прави никакво впечетление ....Набира си като самолет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X