Запалил съм по АТВ-тата и искам да си купя някакво. Като за начинаещ съм решил да си взема някакво китайско. Та въпроса ми е към какво ще ме ориентирате като марка, дали да е двутактов или четиритактов двигателя? Мисля да е 200 - 250 кубиково. Дали да е на старо или ново? До 2000лв. може ли да се намери? Благодаря предварително на изказалите мнение и препоръки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за покупка на АТВ
Свий
X
-
До: Питане за покупка на АТВ
Ами приятел 200-250сс както искаш. Китайското си е китайско....каквото и китайско да вземеш все си е набутване за мен. Гледай поне да е ново. Китайските обикновено имат проблеми с вибрациите и болчетата на спойлерите. Както си прецениш. Има теми за продажба на китайски АТВ-та.'05 Suzuki RM 250
-
Първоначално публикуван от vladko Преглед на мнениеЗапалил съм по АТВ-тата и искам да си купя някакво. Като за начинаещ съм решил да си взема някакво китайско. Та въпроса ми е към какво ще ме ориентирате като марка, дали да е двутактов или четиритактов двигателя? Мисля да е 200 - 250 кубиково. Дали да е на старо или ново? До 2000лв. може ли да се намери? Благодаря предварително на изказалите мнение и препоръки.Знам и къде искаш до го шпоркаш...
Ела при Наро да ги видиш разглобени нови китайски - за скорости. Повече от 1000-1500лв ново китайско 200сс не бих дал. Продавах преди 2години докато още ги правеха по-здрави. Разбирасе има и китайски по 4000лв но не вярвам да са по-здрави от тия за 2000, смятам че търговците включват още едно в цената което ти го дават след един месец като върнеш първото.Tundra 2011 4X4
RAV4 2009 4X4
Коментар
-
Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнениеЗнам и къде искаш до го шпоркаш...
Ела при Наро да ги видиш разглобени нови китайски - за скорости. Повече от 1000-1500лв ново китайско 200сс не бих дал. Продавах преди 2години докато още ги правеха по-здрави. Разбирасе има и китайски по 4000лв но не вярвам да са по-здрави от тия за 2000, смятам че търговците включват още едно в цената което ти го дават след един месец като върнеш първото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hatters Преглед на мнениеЗдравейте на всички, не пускам нова тема защото смятам че въпроса ми се вмества в настоящата.
Решил съм да купувам ATV до около 5000лв. Къде в Бургас да търся.
Предварително благодаря
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladko Преглед на мнениеЗапалил съм по АТВ-тата и искам да си купя някакво. Като за начинаещ съм решил да си взема някакво китайско. Та въпроса ми е към какво ще ме ориентирате като марка, дали да е двутактов или четиритактов двигателя? Мисля да е 200 - 250 кубиково. Дали да е на старо или ново? До 2000лв. може ли да се намери? Благодаря предварително на изказалите мнение и препоръки.
http://a1-trade.net/atv
Коментар
-
http://a1-trade.net/atv
нови АТВета директно от вносителя
АТВ 250cc Shineray с регистрация в КАТ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеЗа толкова пари,можеш да си поръчаш от щатите,някоя HONDA TRX 400,малко по старичка.
Коментар
-
Колеги, искам да купя Поларис 800 кубика. Не е чисто нов, на 1 година е. Моля да ми кажете нещо повече за марката и какво мислите дали е по-добро от кавазаки като марка. проблемът ми е че търся АТВ за двама и много трудно се намира такова, втора употреба. Дайте съветНаско тел: 0884133260; 0898605088
Коментар
-
Добро е Наско, не се чуди. Естествено огледай добре техническото състояние. С двама човека даже е по стабилно АТВ-то. На х-л Сима - на Беклемето има една хонда пригодена с допълнителна седалка и стъпенки за двамаи е само 400 кубика. На х.Добрила Кодиака на Чавдар само с допълнителна облегалка също постоянно е с по двама човека отгоре си, и също е 400-450 кубика. Така, че с туристическия 800 Поларис няма как да има проблеми. Моя си е чист 800 туин и втория човек изобще не му прави впечатление."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнениеМожеш ли да ми обясниш как точно става всичко отностно: Как да си го внеса от САЩ горе-долу какви са цените???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар