Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за покупка на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за покупка на АТВ

Запалил съм по АТВ-тата и искам да си купя някакво. Като за начинаещ съм решил да си взема някакво китайско. Та въпроса ми е към какво ще ме ориентирате като марка, дали да е двутактов или четиритактов двигателя? Мисля да е 200 - 250 кубиково. Дали да е на старо или ново? До 2000лв. може ли да се намери? Благодаря предварително на изказалите мнение и препоръки.

До: Питане за покупка на АТВ

Ами приятел 200-250сс както искаш. Китайското си е китайско....каквото и китайско да вземеш все си е набутване за мен. Гледай поне да е ново. Китайските обикновено имат проблеми с вибрациите и болчетата на спойлерите. Както си прецениш. Има теми за продажба на китайски АТВ-та.
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Здрасти приятел. Ами китайското си е китайско...квото и да вземев все си е набутване за мен лично. Няма да е от стила на кавазаки, сузуки, хонда
      и т.н. За начинаещ 200-250сс си е добре. Както ти сам прецениш
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от vladko Преглед на мнение
        Запалил съм по АТВ-тата и искам да си купя някакво. Като за начинаещ съм решил да си взема някакво китайско. Та въпроса ми е към какво ще ме ориентирате като марка, дали да е двутактов или четиритактов двигателя? Мисля да е 200 - 250 кубиково. Дали да е на старо или ново? До 2000лв. може ли да се намери? Благодаря предварително на изказалите мнение и препоръки.
        Знам и къде искаш до го шпоркаш...
        Ела при Наро да ги видиш разглобени нови китайски - за скорости. Повече от 1000-1500лв ново китайско 200сс не бих дал. Продавах преди 2години докато още ги правеха по-здрави. Разбирасе има и китайски по 4000лв но не вярвам да са по-здрави от тия за 2000, смятам че търговците включват още едно в цената което ти го дават след един месец като върнеш първото.
        Tundra 2011 4X4
        RAV4 2009 4X4

Коментар

Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнение
          Знам и къде искаш до го шпоркаш...
          Ела при Наро да ги видиш разглобени нови китайски - за скорости. Повече от 1000-1500лв ново китайско 200сс не бих дал. Продавах преди 2години докато още ги правеха по-здрави. Разбирасе има и китайски по 4000лв но не вярвам да са по-здрави от тия за 2000, смятам че търговците включват още едно в цената което ти го дават след един месец като върнеш първото.
          Колега виждам сме от един край. Дай координати и кой да търся да доида да кажеш за какво става на въпрос.

Коментар

Здравейте на всички, не пускам нова тема защото смятам че въпроса ми се вмества в настоящата.
            Решил съм да купувам ATV до около 5000лв. Къде в Бургас да търся.
            Предварително благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от hatters Преглед на мнение
              Здравейте на всички, не пускам нова тема защото смятам че въпроса ми се вмества в настоящата.
              Решил съм да купувам ATV до около 5000лв. Къде в Бургас да търся.
              Предварително благодаря
              За толкова пари,можеш да си поръчаш от щатите,някоя HONDA TRX 400,малко по старичка.

Коментар

Първоначално публикуван от vladko Преглед на мнение
                чисто нови АТВета директно от вносителя
                http://a1-trade.net/atv

Коментар

http://a1-trade.net/atv

нови АТВета директно от вносителя
                  АТВ 250cc Shineray с регистрация в КАТ

Коментар

трся да си купя АТВ 200-250куб.можели някои да ми предожи

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                      За толкова пари,можеш да си поръчаш от щатите,някоя HONDA TRX 400,малко по старичка.
                      Можеш ли да ми обясниш как точно става всичко отностно: Как да си го внеса от САЩ горе-долу какви са цените???

Коментар

Ще си купувам STAR200CC какво ще кажете

Коментар

Колеги, искам да купя Поларис 800 кубика. Не е чисто нов, на 1 година е. Моля да ми кажете нещо повече за марката и какво мислите дали е по-добро от кавазаки като марка. проблемът ми е че търся АТВ за двама и много трудно се намира такова, втора употреба. Дайте съвет
                          Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

Добро е Наско, не се чуди. Естествено огледай добре техническото състояние. С двама човека даже е по стабилно АТВ-то. На х-л Сима - на Беклемето има една хонда пригодена с допълнителна седалка и стъпенки за двамаи е само 400 кубика. На х.Добрила Кодиака на Чавдар само с допълнителна облегалка също постоянно е с по двама човека отгоре си, и също е 400-450 кубика. Така, че с туристическия 800 Поларис няма как да има проблеми. Моя си е чист 800 туин и втория човек изобще не му прави впечатление.
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
                              Можеш ли да ми обясниш как точно става всичко отностно: Как да си го внеса от САЩ горе-долу какви са цените???
                              Ще си я поръча от Жоро от Пловдив някоя до 5 000лв и той ще му намери,даже сега има една в Варненския магазин за 5 500лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X