Обява

Свий
Няма добавени обяви.

струва ли си 9000лв за брут форс 750

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: струва ли си 9000лв за брут форс 750

Първоначално публикуван от kirov11 Преглед на мнение
    мисля че някъде около 7000 долара до тук /до варна /. без мито и ДДС .мисля че мито и ддс може да са някъде около 1000 /1200 долара но не съ сигурен.може повече може по малко не знам.някъде около 8200/8500 долара.
    в това не съм сигурен като дойдат ще пиша колко са ми излязли и двете машинки.
    Пиши, ще очаквам.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз несам много по работните атв-та но съм карал и сузукито и брут форса. Съществената разлика поне в двигател е че при кавазакито цилиндрите са два и е 50 кб см повече. При сузукито цилиндъра е един но за сметка на това е инжекция и най-странното два разпределителни вала в глава което не се среща дори и при спортните атв с такива кубици, въпреки това кавазакито от моя опит с тях кавазакито имаше лека преднина във вървенето. И двамата които ми предоставиха едно кръгче не са се оплакали за сега от атв-тата си. Това че сузуки не са много разпространени атв у нас не значи че не са хубави.Даже напротив и както казва колегата в САЩ много ги харесват. Относно гризлито не съм чул лоша дума, всеки казва че било много здраво и надеждно атв. По славо е от останалите две но вече има нов модел 700 инжекция и първото атв с активен волан то стана работно атв за 2007 в щатите. Това е което знам както казах несам по тракторите, което и от трите да се земе няма да се сбърка само от поларис стойте далече.
      It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

мисля че някъде около 7000 долара до тук /до варна /. без мито и ДДС .мисля че мито и ддс може да са някъде около 1000 /1200 долара но не съ сигурен.може повече може по малко не знам.някъде около 8200/8500 долара.
        в това не съм сигурен като дойдат ще пиша колко са ми излязли и двете машинки.
        30% от фактурната стойност е митото+ДДС. Демек 2100 ако е 7000 стойността.....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
          30% от фактурната стойност е митото+ДДС. Демек 2100 ако е 7000 стойността.....
          да знам че е около 30% /12% от фактуата мито,и после върху пътните фактурата митото и т н се слага 20% ддс /.но кой дава фактура 7000.
          ще видим кколко ще излезе .

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
            Малееееее Десо ти сега разубеди всички ни да си копуваме Брут Форс И аз натам съм се засилил и това което прочетох хич не ми харесва. Кажи още малко недостъци от твоята практика и някои предимства.
            Оооо, не ме разбирайте погрешно! Просто трябва да се грижите повечко за Брут-а.
            И другото което си мисля е че не за състезания, или поне да не ви дреме много много за него /например ако не вие проблем да си купите нов/

Още веднъж: Не казвам че е лош. Просто трябва да се пипне тук там по малко и да си го "къткате".
            Последно редактирано от Десислав; 30-03-08, 23:04.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
              Колега,сподели и с нас "невежите" за теэи гресыорки къде се монтират току виж си ми спестил няколко падания
              По-скоро би си отложил смяна на лагери на носачите по-напред във времето.
              Ще чукна една снимка тия дни.
              Последно редактирано от Десислав; 30-03-08, 23:06.

Коментар

здравейте
                от скоро се запалих по АТВ и сега ми предлагат кавасаки брут форс 750 за около 7000$ с теглич и лебетка
                искам да знам дали си струва
                внос от USA
                искам да попитам на Kawasaki KFX 700 може ли някакси да се сложи теглич

Коментар

може ,може аз си имам
                  Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Здравейте бях пуснал една темичка отностно доставките от САЩ за нов КФХ 700 та ще ми обясните малко как става каква е цената и с коя фирма са доставките????И ако може как да си го поръчам от kawasaki.com???

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
                      Здравейте бях пуснал една темичка отностно доставките от САЩ за нов КФХ 700 та ще ми обясните малко как става каква е цената и с коя фирма са доставките????И ако може как да си го поръчам от kawasaki.com???
                      За да ти е по лесно си го земи от еди

Коментар

Излиза по ефтинко от САЩ а сузуки-то е перфектно аз имам същото и нямам проблеми

П.П. Намерих един Брут Форсе за 2000 еуро Според вас защо е толкова ефтино?Има си лебедка сичко...само е бял цвят

Коментар

здравейте ,
                          от скоро се запалих по АТВ и сега ми предлагат кавасаки брут форс 750 за около 7000$ с теглич и лебетка.
                          искам да знам дали си струва
                          внос от USA
                          .............................................................

Коментар

дилемата вече е брут форса или ямаха гризли 660 на една цена са и не знам кое да си взема
                            ..............................................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X