Обява

Свий
Няма добавени обяви.

струва ли си 9000лв за брут форс 750

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• струва ли си 9000лв за брут форс 750

здравейте
    от скоро се запалих по АТВ и сега ми предлагат кавасаки брут форс 750 за около 7000$ с теглич и лебетка
    искам да знам дали си струва
    внос от USA

До: струва ли си 9000лв за брут форс 750

Първоначално публикуван от kirov11 Преглед на мнение
    здравейте
    от скоро се запалих по АТВ и сега ми предлагат кавасаки брут форс 750 за около 7000$ с теглич и лебетка
    искам да знам дали си струва
    внос от USA
    За Брута си струва за цената незнам
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

дилемата вече е брут форса или ямаха гризли 660 на една цена са и не знам кое да си взема

Коментар

Определено Kawasaki-то. И тази цена е доста добра. В България за тази цена няма да можеш да намериш този модел, дори и Grizly-то.

Коментар

мерси за съвета
          днес си поръчах кавасакито но ще дойде чак средата на май
          м....ка му.....
          ще се чака и това е

Коментар

не знам дали го прикачих
            това е кавасакито
            дано да е читаво
            поне така изглежда
            ще поживеем пък ще видим

и да попитам ако някой знае къде в пловдив мога да го закарам за да го прегледат и за смяна на каквото нужно
            Прикачени файлове

Коментар

Oпределено си заслужава много повече дори и от ново Grizly 660. Просто и на двигател и на ходова част е перфектен. Честито!

Коментар

мерси
                дай мнение за това сузуки 700
                човека в USA казва че е супер запазено почти ново
                за мой приятел и той е захапал по АТВ
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Oпределено си заслужава много повече дори и от ново Grizly 660. Просто и на двигател и на ходова част е перфектен. Честито!
                  С риск да влезна в спор с адаша, според мен Ямахата е по-здрава от Квазакито. Някои от вас знаят, че преди Брут Форс-а имах Ямаха. През изминатите 6 300 км. с нея за 1год. и 3 месеца съм сменял само маншони на каретата на полуоските и един семеринг на редуктора. А на Брут-а на 1200-1300км. смених комплект лагери на предни носачи, че така се разхлопаха, едвам го вкарвах в пътя накрая. Какво ли ме чака пък за напред. Да не споменавам, че го удавих от 20см. гьол, а Кодиак-а плуваше като джет. Но си има и плюсове. Много яка машина. Ако се пипне тук там може да стане несравним. И хубавото е, че има от къде да се вземат части. Един телефон и лагерите на другия ден бяха при мен.
                  Видимо това което ти предлагат е нова машина. Дано да не стане издънка нещо или пък да ти "резнат главата" с транспорта.

П.П. Като го вземеш ме подсети да ти кажа къде да сложиш две гресьорки.
                  Последно редактирано от Десислав; 27-03-08, 22:36.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                    С риск да влезна в спор с адаша, според мен Ямахата е по-здрава от Квазакито. Някои от вас знаят, че преди Брут Форс-а имах Ямаха. През изминатите 6 300 км. с нея за 1год. и 3 месеца съм сменял само маншони на каретата на полуоските и един семеринг на редуктора. А на Брут-а на 1200-1300км. смених комплект лагери на предни носачи, че така се разхлопаха, едвам го вкарвах в пътя накрая. Какво ли ме чака пък за напред. Да не споменавам, че го удавих от 20см. гьол, а Кодиак-а плуваше като джет. Но си има и плюсове. Много яка машина. Ако се пипне тук там може да стане несравним. И хубавото е, че има от къде да се вземат части. Един телефон и лагерите на другия ден бяха при мен.
                    Видимо това което ти предлагат е нова машина. Дано да не стане издънка нещо или пък да ти "резнат главата" с транспорта.

Малееееее Десо ти сега разубеди всички ни да си копуваме Брут Форс И аз натам съм се засилил и това което прочетох хич не ми харесва. Кажи още малко недостъци от твоята практика и някои предимства.
                    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение

Колега,сподели и с нас "невежите" за теэи гресыорки къде се монтират току виж си ми спестил няколко падания
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

по хубава или по лоша машинката вече съм я взел пък и наистина има
                        повече части и по лесно се намират
                        поне така съм разучил за пловдив
                        кажете нещо на това сузики 700

Коментар

по хубава или по лоша машинката вече съм я взел пък и наистина има
                          повече части и по лесно се намират
                          поне така съм разучил за пловдив
                          кажете нещо на това сузики 700
                          Страхотно е това сузуки кажи на твоя приятел да не се чуди ами направо да го капарира. Поне от това което съм чел по Американските форуми е че за тях това АТВ е наи доброто за 2005- 2006. Страшно икономична машина заради инжекцията и същевремено много мощна. Абе в САЩ напрао се скъсват да ги копуват и явно са добри.
                          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

мерси
                            дай мнение за това сузуки 700
                            човека в USA казва че е супер запазено почти ново
                            за мой приятел и той е захапал по АТВ
                            За какви пари може да дойде в БГ това СУЗУКИ?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

мисля че някъде около 7000 долара до тук /до варна /. без мито и ДДС .мисля че мито и ддс може да са някъде около 1000 /1200 долара но не съ сигурен.може повече може по малко не знам.някъде около 8200/8500 долара.
                              в това не съм сигурен като дойдат ще пиша колко са ми излязли и двете машинки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X