Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТВ за лов

Купих го !!! Сега го чакам да пристигне в Бг до 25 дни. Това което след дългия избор спря сърцето ми е :

АРГО Avenger 8x8 EFI

взех и екстри към него лебедка, преден ролбар, парно и още 5-6 неща.

Поръчано е и в маскировачен цвят - като дойде ще ви пусна снимка.

новите им мотори вече са Кьолер.
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

какво стана със снимките ?
      Honda CRE 250
      Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

едва ли е дошло вече /за 30-40 дни/, ако е с контейнер... /ако го докарва със самолет сигурно е фалирал и си е продал ПЦ-то /
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Апак ако се вгледате малко в името му ще видете 4е 4ожека е (Banned) и затова можеби не е пуснал снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
            Колеги замислям се сериозно над тоя вариант. Проходимоста на АТВ е всеизвестна вече, не се плаши ни от кал ни от сняг. Това ме накара сериозно да погледна към идеята за приложението му в лова.

Остава да ми помогнете в избора ми. Хубаво ще е да е дву или четириместно (още се колебая) за да поема част от дружинката за бързо придвижване. Особено в гонката на глигани. Там думата проходимост и скорост са от особено значение.

Разчитам на отличните ви познания към АТВ за да изберем едно отлично решение.

може би работно ??? евентуално модел, цена ???

Благодаря предварително
            В петък срещу събота се наложи да свалим гумите от Ямахата 750 куб. и да пробваме гризлите ,защото имахме доста сняг и по време на засичането останах много очарован и си поръчах в Щатите за другия сезон.За колегата ,който смята че много шуми и ще вдигне дивеча това е почти невъзможно,ако го интересува ще разясна.Та ето го и него
            Прикачени файлове

Коментар

Честито и наслука

Коментар

ей пич това атв дето има човек на него и на 2рата снимка прасенце е на баща ми той ходи редовно на лов с него в момента е на 900 мили и е в като ново за сега няма никакви повреди освен че ремъка се скъса което е нормално ! много приятно вози и неска го побърках от каране ! поларис спортсман 800 е потвърждавам защото съм на 100% сигурен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X