къде мога да намеря предна пластмаса за Honda TRX 450
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda TRX 450
Свий
X
-
От: Honda TRX 450
Първоначално публикуван от Venci Nikolovv Преглед на мнениездравеите искам аз да попитам за TRX 300 мнение за това атв
Коментар
-
Много здраво и безпроблемно, но е фабрично е много тясно и лесно се преобръща.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеМного здраво и безпроблемно, но е фабрично е много тясно и лесно се преобръща.
Коментар
-
Първоначално публикуван от карлос Преглед на мнениеДа колега найстина е много тясно и се обръща лесно но това се коригира по няколко начина ако му се занимава на някой. Иначе моята беше много добра машинка без проблем развърташе 100/120км и за цял ден едвам гореше един резервоар 8литров.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Здравейте! Аз също имам същият модел Honda,и мога да кажа на хората който се чудят,е просто да се сдобият с модела.Много издражлива машина(все пак е Хонда) никакви проблеми нямам аз с атв-то,естествено трябва да се подържа когато има нужда,било то нещо за смяна или други забележки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.batkov25 Преглед на мнениеЗдравейте! Аз също имам същият модел Honda,и мога да кажа на хората който се чудят,е просто да се сдобият с модела.Много издражлива машина(все пак е Хонда) никакви проблеми нямам аз с атв-то,естествено трябва да се подържа когато има нужда,било то нещо за смяна или други забележки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maldezzar Преглед на мнениеА ако човек и масло сменя на няколко резервоара направо АТВ-то няма равно да има
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар