Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda TRX 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda TRX 450

къде мога да намеря предна пластмаса за Honda TRX 450

От: Honda TRX 450

В хонда

Коментар

Нова в Бултрако, от някой американски сайт или второ ръка обаче са от 04-05 модела на 0899939989 - Иво се казва момчето и си продава атвто на части..
      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

здравеите искам аз да попитам за TRX 300 мнение за това атв

Коментар

Първоначално публикуван от Venci Nikolovv Преглед на мнение
          здравеите искам аз да попитам за TRX 300 мнение за това атв
          Лично имах въпросния модел за него мога да кажа че е вечния двигател това е изключително здрав модел от където и да го погледнеш стига да не е съсипан естествено от някой "собственик". Моята беше като чисто нова къде съм ходил с нея просто не е истина никога не закъса и никога не ме предаде просто това атеве ще си го помня винаги ;-)

Коментар

Много здраво и безпроблемно, но е фабрично е много тясно и лесно се преобръща.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Много здраво и безпроблемно, но е фабрично е много тясно и лесно се преобръща.
              Да колега найстина е много тясно и се обръща лесно но това се коригира по няколко начина ако му се занимава на някой. Иначе моята беше много добра машинка без проблем развърташе 100/120км и за цял ден едвам гореше един резервоар 8литров.

Коментар

Първоначално публикуван от карлос Преглед на мнение
                Да колега найстина е много тясно и се обръща лесно но това се коригира по няколко начина ако му се занимава на някой. Иначе моята беше много добра машинка без проблем развърташе 100/120км и за цял ден едвам гореше един резервоар 8литров.
                Да, бе да... Е, не трябва да имате такива големи очаквания, че ще върви с над 100 км/ч, и че ще гори под 5/100, но си е добра машинка, особено добра за начинаещ.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте! Аз също имам същият модел Honda,и мога да кажа на хората който се чудят,е просто да се сдобият с модела.Много издражлива машина(все пак е Хонда) никакви проблеми нямам аз с атв-то,естествено трябва да се подържа когато има нужда,било то нещо за смяна или други забележки.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.batkov25 Преглед на мнение
                    Здравейте! Аз също имам същият модел Honda,и мога да кажа на хората който се чудят,е просто да се сдобият с модела.Много издражлива машина(все пак е Хонда) никакви проблеми нямам аз с атв-то,естествено трябва да се подържа когато има нужда,било то нещо за смяна или други забележки.
                    А ако човек и масло сменя на няколко резервоара направо АТВ-то няма равно да има

Коментар

Първоначално публикуван от maldezzar Преглед на мнение
                      А ако човек и масло сменя на няколко резервоара направо АТВ-то няма равно да има
                      хехе...така така .... виж как знаете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X