Здравейте,моля да ми помогнете в избора на атв.Колебая се между тези модели kfx 450,ltr 450 и trx 450.Кое е по-мощно и подходящо за състезания и също така за каране по неравни пътища и в гората?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете в избора на атв
Свий
X
-
От: Помогнете в избора на атв
ltr 450-заводски излиза Ready to Race.Широко и ниско с много добро окачване,инжекцион,стоманени А-рамена.С малко средства се отпушва доста.Единствения минус е че няма задна но примерно за мене това не ми е проблем.
trx 450-Окачването му е горе долу,малко скоклесто и сравнително по-тясно.Сравнително евтин тунинг.
kfx 450-този модел няма да го коментирам....SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
-
Колега мисля ,че ктм 450/505 sx излизат Ready to Race,a нe ltr-а.[B][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/images/icons/icon1.png[/IMG] [B]Купувам:[/B] [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119413"][COLOR=#000066]Купувам фарове за Yamaha Yfz 450[/COLOR][/URL] [/B]
Коментар
-
Лтр-а излиза също реди то рейс. Кратка справка в раздела и излиза всичко нужно за което питаш, но хич не ви се търси. Ето ти една тема със сравнение на моделите в клас 450цц на всички марки, разгледай я добре
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43210
Коментар
-
Качваш караш и разбираш кое ти пасва най-добре. Всеки човек има различен начин и стил на каранеМен лично това атв хич не ми допада и ми се струва много дървено, но това си е лично мнение
Всяко атв става за гората. Въпроса е какви състезания имаш в предвид. Това, че няма задна в гората е кофти но с времето ще свикнеш и ще си правиш преценка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеМен лично това атв хич не ми допада и ми се струва много дървено, но това си е лично мнение. Това, че няма задна в гората е кофти но с времето ще свикнеш и ще си правиш преценкаSUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнениеЗа kfx 450 напълно споделям твоето мнение както и за задната....!Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеА какво е мнението Ви за kfx 450?SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнениеЕми моето е отрицателно.Като започна от габаритите,тясно и къса рама,доста малък просвет.Калпава ел.инсталация,разход на гориво,ал.а-рамена което за мене си е недостатък...Но това все пак си е мое мнение и никой не ангажирам с него.
Какъв е просвета? Той зависи от височината на гумите.
Ел. инсталацията се протрива и може да направи големи поразии.
Колко мислите, че е разхода на гориво без пауъркомандер? Колко горят другите?
А-рамената не са алуминиеви,алуминиева е рамата.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеКолко е тясно, дайте размери и сравнете с другите машини?
Какъв е просвета? Той зависи от височината на гумите.
Ел. инсталацията се протрива и може да направи големи поразии.
Колко мислите, че е разхода на гориво без пауъркомандер? Колко горят другите?
А-рамената не са алуминиеви,алуминиева е рамата.
дължина 180 см. 186 см.
ширина 117 см. 124 см.
просвет 10.9 см. 24 см.
Заводски Kfx-са излиза с 20х10х9 а Ltr-a с 18х10х8 и ако размера на гумите е един същ то просвета ще е още по голям в полза на Ltr-a.
За разхода пълним до горе и Kfx-са изгасна а на мене ми останаха около 1.5 литра при положение че Кавазакито събира близо литър повече.
Колкото до а-рамената имах в предвид рамата но не знам защо не мога да си коригирам мненията и затова остана така.Защитата му също така не е от най-добрите.За мощност еми 10 к.с. сили има разлика което също не е малко а 10 коня са си доста допълнителен тунинг.
Генчев мисълта ми е че ако вземеш този модел ще се иска инвестиция за да стигнеш стокови такива.Знам че имате Kfx,Чочо нашия и той караше до скоро,още едно има в групата и аз съм карал и това ми е мнението което съм си изградил за този модел.SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнениеРазмери вземам примерно KFX/LTR
....просвет 10.9 см. 24 см.
Заводски Kfx-са излиза с 20х10х9 а Ltr-a с 18х10х8 и ако размера на гумите е един същ то просвета ще е още по голям в полза на Ltr-a.
За разхода пълним до горе и Kfx-са изгасна а на мене ми останаха около 1.5 литра при положение че Кавазакито събира близо литър повече.
Колкото до а-рамената имах в предвид рамата но не знам защо не мога да си коригирам мненията и затова остана така.Защитата му също така не е от най-добрите.За мощност еми 10 к.с. сили има разлика което също не е малко а 10 коня са си доста допълнителен тунинг.
Генчев мисълта ми е че ако вземеш този модел ще се иска инвестиция за да стигнеш стокови такива.Знам че имате Kfx,Чочо нашия и той караше до скоро,още едно има в групата и аз съм карал и това ми е мнението което съм си изградил за този модел.
Резервоара на КФХ е 10 лтр. и му стига гарантирано за 100 км. разходки смесено каране. Нормално изкарва 110-130 км. Но на състезание на 70-тия км. гледам да допълня.
И 10-те коня разлика кой, къде и как ги измери?
На КФХ-а разстоянието от седалката до стъпенките е най-малко и го прави удобен за по-ниски, а също и много устойчив на завои и странични наклони. Късата рама му позволява по-лесно да преодолява препятствия, аз поради тази причина първоначално се спрях на този модел.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЕ те това ме утрепа!!! И как така го измери този просвет на ЛТР?
И 10-те коня разлика кой, къде и как ги измери?
Ако не смяташ че е достоверна тази таблица мога да ти пусна други 2 сайта с характеристики...
Това си е моето е мнение за модела и не мисля да споря с никого или пък да го убеждавам/с тебе на някой кетъринг може/.Човека си го е харесал /на картинки предполагам/ затова че му пожелавам Успех.Последно редактирано от ! Алекс; 18-09-12, 12:12.SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар