Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще взимам и аз. Малко Help

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ще взимам и аз. Малко Help

Искам да попитам защо задните гуми са по-тесни от предните- имам в прадвид не самите гуми за цялата ос. Това преправяно ли е или така си е фабрично и какъв е смисълът от това. Другото е , че нз дали маслото за скоростната кутия е общо с това на двигателя , защото ще го сменям. От едната страна е пръчката за маслото на двигателя а от другата пак има една капачка за развиване ,но няма пръчка ,няма нищо. Гледах за пробки и отдолу има само една хоризонтална гайка , която ако отвиа може би да потече маслото, но не е като пробка. Само гайка е.

Коментар

Не е преправяно,на може би всички китайски АТВ-та е така.Според мен по-правилното е отзад да е или по-широко или същото като отпред.Единствения минус така е,че отзад като е по-тясно така е доста нестабилно в завоите.Другия вариант е да му праснеш едни фланци с по 50мм,обаче на тия китайски главини си е риск.Маслото за скоростната кутия и двигателя е общо.Отвиваш пробката,изтичаш маслото хубаво и сипваш едно хубаво масло от рода на Motul или Repsol и в следващите 1000км си свиркаш.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

Масло взех Repsol - OffRoad и ще го сменям скоро , а това с гумите го видях и на този раптор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X