Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще взимам и аз. Малко Help

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ще взимам и аз. Малко Help

Колега натегни си съединителя,ако не се оправи тогава вече търси причина.

Коментар

Сега пък как да му натегна тая верига , баш по пътя ме остави , сякаш колело карах и спирам през 50м да слагам веригата. До лятото ще посъбера пари за раптор , че като гледам ги има и за по 3 и нещо. Ако някой знае за веригата да споделя.

Коментар

Еми колега то от някъде трябва да се почне аз почнах офролда от ЗонгШен и преминах на Кавазаки! значи марката си е марка японците са го измислили за раптор незнам но си вземи нещо от сорта на Ендуро или Кросов мотор но ти си преценяваш добри марки са Кавазаки Поларис Хонда сузуки не гледай вън забелешки това всеки мотор ги има гледай ходовата част ако е с деференцял гледай кардана абе няма кво да ти давам акъл

Поздрави!
        eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от islidur1 Преглед на мнение
          Сега пък как да му натегна тая верига , баш по пътя ме остави , сякаш колело карах и спирам през 50м да слагам веригата. До лятото ще посъбера пари за раптор , че като гледам ги има и за по 3 и нещо. Ако някой знае за веригата да споделя.
          Попринцип веригата би трябвало да се натяга отзад от оста,на ексцентрик е.Снимай го отзад да го видим.
          Симеон Симеонов - 0878666200
          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
          Suzuki - A way of life

Коментар

За по-лесно си вземи една японска верига и проблемите ти свършват до тук.
            Симеон Симеонов - 0878666200
            Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
            Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
              Попринцип веригата би трябвало да се натяга отзад от оста,на ексцентрик е.Снимай го отзад да го видим.
              Правилно от остта се натяга но не я натягай много! защото при ряско тръгване упъването е много а като е леко разхлабенка всичко е ок Успех
              eat my dust

Коментар

Тези вериги ги има коментирани доста. В тази тема съм показал със снимки и съм описал точно прецедурата.

Поздрави !

Коментар

! ВЯРНО Е ОСОБЕНО КАВАЗАКИ
                  Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
                  За по-лесно си вземи една японска верига и проблемите ти свършват до тук.
                  eat my dust

Коментар

Ако ще сменяш вериги погледни и пинионите.За да не изядат новата верига.

Коментар

Ето снимката. Там до спирачният диск има същият болт като този до венеца. Развих ги уж напъвах ама нещо не се получи. Ако всичко е така до ходя да напъвам по-силно или греша някъдеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:22022012060.jpg
Прегледи:1
Размер:222.2 КБ
ID:5350216

Коментар

Всичко при мен било от ето това. В крайщата си не е кръгло а от едната страна е по-дебело и като го завъртиш се натяга. Не го направих защото го разбрахме след 1 час чудене и някакви безмислени опити от които нищо не ставаше. Утре ще го довърша и ще кажа дали се получи.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Копие от 22022012060.jpg
Прегледи:1
Размер:222.9 КБ
ID:5350222

Коментар

Всчко се получи. Това което показах на 2рата снимка го завъртяхме напред и веригата се стегна. Има ход за още едно стягане може би и тогава вече ще мисля за нова верига с която да нямам проблеми.

Коментар

Колегите с китайци да споделят какъв разход имат защото моят е около 5. Много ли е за Зонгшен 250цц

Коментар

Ето , че дойде време и за ремонти. Вчера излязох на оффроуд , карах го в много кал , но понеже живея на дунава и сега водата както е дошла и половината пътища са заляти с вода и хайде с машината в вода почти до седалката. В края на деня следваше автомивката и след това АТВ-то много се промени. Контактен ключ неще да дава хубав контакт - това се оправя. Друг проблем излезе , че когато карам и атв-то много тресе някак си. Когато го запаля и задържа газта да влезе в обороти започва едно дрънкане. Слушах и идва от двигателя. Звукът е такъв когато има разхлабена пластинка някъде и тя дрънчи и трака. Приятели казват , че е за сегменти защото като съм го вкарал загрят в студената вода и много вероятно от там да е станало. После пак загрял на мивката със студена вода. Вие какво мислите , от това ли съм го съсипал.

Коментар

Искам да попитам защо задните гуми са по-тесни от предните- имам в прадвид не самите гуми за цялата ос. Това преправяно ли е или така си е фабрично и какъв е смисълът от това. Другото е , че нз дали маслото за скоростната кутия е общо с това на двигателя , защото ще го сменям

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X