Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добро АТВ за под наем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Добро АТВ за под наем

Виж сега приятелю "конфитюр",няма да спорим в тая тема,а и не знам с какви образования,не образУвания си,но се пише инженерно,а не както ти си го истипосал,извинявам се.

Коментар

О,ми тя и самата думичка за образованието е грешна бе приятел,висше - не више!

Коментар

Та въздухара трябва да го пазиш само от вода.Този двигател е с хоризонтален цилиндър и монтиран на АТВ е в много голяма опасност от студени обливи,ноооо...китайците са му направили хитър пластмасов кожух на цилиндъра,който го пази от намокряне и спомага за по-доброто охлаждане от перката,която духа във въпросния кожух.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
          Може да вози двама големи без никакви затруднения,максималната скорост я дават около 65-70км/ч.
          Това със 150 куб. автомат/китайски/може да стане точно НИКОГА!Тази тема тука стана малко като вестник Стършел

А vasko_gaz 66 никой не ти говори за Раптор 660 или 450-ки.Има Хонди,Ямахи.Полариси по 300 куб.автомати или не който с едно навиване на ограничителя на газта стават доста приятни за каране.Клиента ще е доволен от разходката и ти ще си доволен защото го миеш и го прибираш а китаеца тепърва почваш да го стягаш.То втулки,то накрайници то скъсани рами....Колкото до прегряването,прегряват и още как,лично съм виждал поне 4-5 такива случай докато имаше китайци в групата ни.Бутало,сегменти всичко става на леш все едно че са правени от топено сиренеАз ако съм ти клиент на китаец няма да се кача никога защото знам какво е удоволствието от карането му!
          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Много си убедителен за японските машини,но няма смисъл!Аз не твърдя,че не са по-добри,но я си дай Раптора на някой да го омята за 50лв. и ще смениш песента.Такива дето не са си виждали машината рамазана от някой друг - да не дават мнения и съвети!А,че китайската 150-ка ще те дърпа на буксир,бъди сигурен и си вози 2-ма по 70-80кг. също е факт.Ако ти не вярваш,не значи,че не е вярно,нито се опитвам да си пробутам стоката,нито да лъжа някой от вас - който не вярва да заповяда,просто насочвам вниманието на колегата към възможно най-удачния вариант.В този бизнес винаги има ремонти,важното е те да са минимални,а клиентите не правят разлика в машините - за тях удоволствието е от АТВ-то,не от Раптора или Башана!Ти няма да се качиш на китаец,понеже си имаш скъпа машина и си готов да и слугуваш,но ако имаш 8-10 такива и всеки идиот иска да види какво може ще се озъбиш за 1 седмица,Айде със здраве и моите машини вече не се продават!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X