Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добро АТВ за под наем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добро АТВ за под наем

Колеги трябва ми малко помощ. Занимавам се с атв-под наем.Предлагам такива на туристи. Опитът показва следното: имах един "раптор 660сс" но с него постоянно падаха и се преобръщаха(прекалено мощен). след това хонда 450сс но и тя не става. Проблемът на двете марки е, че имат скъпа поддръжка,а когато се дават под наем се чупят много често. В момента минах на китайско 250сс. с него е малко по добре за начинаещите понеже не е много мощно а и достатъчно силно за да върви по гората и в офроуд терени. Ясно ми е,че японските са много по здрави, бързи и така нататък но в този случай поддръжката на китайското е много по евтина спрямо японското. Моля за някои съвети относно въпроса и най- вече ако някой от колегите се занимава с продажба на китайски атв-та да пише и да предложи нещо(по възможност автоматик,но и други може ) Ако може и да ми препоръчате читава марка

Благодаря предварително
    АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

От: Добро АТВ за под наем

CFMOTO, са доста качествени.
    Хвърли един поглед на това:
    http://www.cfmoto-bg.com/bg/products...fmoto_cf500_2a

Коментар

Аз също давах под наем,останаха ми 2бр. 150куб. автомат (редуктор напредд и назад) които продавам.И аз минах по твоя път и тези се оказаха най-удачни.В подфорума за продам АТВ я има обявата ми,погледни за какво говоря.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан П. Преглед на мнение
        CFMOTO, са доста качествени.
        Хвърли един поглед на това:
        http://www.cfmoto-bg.com/bg/products...fmoto_cf500_2a
        Да това е добър вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
          Аз също давах под наем,останаха ми 2бр. 150куб. автомат (редуктор напредд и назад) които продавам.И аз минах по твоя път и тези се оказаха най-удачни.В подфорума за продам АТВ я има обявата ми,погледни за какво говоря.
          Колко е максималната скорост,която може да развие, максималният товар който може да поеме, на колко километра е горе долу? а под редуктор за скоростите разбирам,че е от типа като скутерите даваш газ само, в смисъл такъв,че не сменя скорости има само една, или греша?

Коментар

Да това е прословутия GY6,редуктора е на задната ос и сменя посоката назад или напред,няма отделна скоростна кутия,като скутер е точно,но със задна.С въздушно охлаждане са.Може да вози двама големи без никакви затруднения,максималната скорост я дават около 65-70км/ч.Определено,аз не съм имал ядове с тях.

Коментар

...С въздушно охлаждане са......,аз не съм имал ядове с тях.
              А не загряват ли след като са със въздушно охлаждане имам предвид,че не са чак толкова мощни и при по голямо натоварване успяват ли да охлаждат достатъчно? И каква е причината да ги продаваш ?

Коментар

Първо - въздухара е по-трудно да го прегрееш,второ - има си специален вентилатор на коляновия вал с кожух за обдухване на цилиндъра и останаха ми 2 за това едното го разкарвам,че може и двете.Мислех да оставя едното за сина ми,но вече е на 6 и по-добре е да му взема със скорости за да свиква,че това вече и докато спи може да го кара.

Коментар

Първо - въздухара е по-трудно да го прегрееш,второ - има си специален вентилатор на коляновия вал с кожух за обдухване на цилиндъра и останаха ми 2 за това едното го разкарвам,че може и двете.Мислех да оставя едното за сина ми,но вече е на 6 и по-добре е да му взема със скорости за да свиква,че това вече и докато спи може да го кара.
                  Последен въпрос колега,понеже съм доста далеч от Варна какво е състоянието на атв-то: разбито ли е много, най-вече отпред шарнирите и втулките на самите носачи, понеже самите втулки са пластмасови и мисълта ми е дали са износени или си ги сменял с други или пък от метал. Какви са му реалните забележки ако има такива? Лесно ли се намират части за модела ? И след като си го давал под наем подходящо ли е за този вид дейност,като имаш предвид,че ще се кара и по асфалт и по черен път от големи хора.

Коментар

Можеш за "скопиш" всяко японско АТВ да върви колкото китайско но не можеш на накараш китайското да не се разпада.

Доста хора биха се отказали ако предлагаш само китайски.

Коментар

Първо - въздухара е по-трудно да го прегрееш,..
                      Би ли прочел на глас какво си написал.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                        Можеш за "скопиш" всяко японско АТВ да върви колкото китайско но не можеш на накараш китайското да не се разпада.

Доста хора биха се отказали ако предлагаш само китайски.
                        Първо в защита на колегата "сиско" - май не само той трябва да си чете на глас писаното. И относно това,че доста хора биха се отказали да така е. Много от хората търсят нещо от сорта на "Raptor 660 " но колко от тях могат да го карат без на втората минута да се обърнат или да ми се обадят и да кажат,че са изскочили от пътя и са в реката. 90% от хората,който наемат атв не са карали изобщо до сега или пък им е за втори път. За тях не е от значение това дали атв-то ще е толкова мощно, а тези които са "карачи" си имат собствени и рядко търсят под наем Опитай да дадеш на начинаещ японско атв-над 450 кубика и ми се обади да кажеш резултата
                        Друго грешно мислене е,че като хората чуят китайско и всичко приключва. Имам едно такова дето е 200 кубика и за кубиците си върви добре, проблеми дава само в това,че се износват втулките на носачите и изобщо по ходовата част както атв-тата на Ямаха, Хонда и т.н. Но ако една машина се поддържа добре, държи доста време

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                          Би ли прочел на глас какво си написал.
                          Ти имаш още доста да четеш...

Коментар

Първоначално публикуван от vasko_gaz 66 Преглед на мнение
                            Първо в защита на колегата "сиско" - май не само той трябва да си чете на глас писаното.
                            В защита на здравия разум: обоснови се какво има да си прочета на глас.

Ти имаш още доста да четеш...
                            Да много, мисля да запиша 3-то инжинерно више за кеф. Айде довърши си мисълта защо по трудно прегряват въздухарките че имаш потенциал да станеш известен. Има специална тема за подобни изявления.

Коментар

не че е трудно да прегрее въздухар,а е почти невъзможно.
                              0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X