Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайче

Значи момчета на 13 сам и мисля да си взема това http://aridash.com/product/101/atv-125-8.html китайче и се чудя дали ще имам проблеми - ще го използвам за асвалт всички сезони и за трева,леко черен път тук там някои кал е споделете дали ще ми прави проблеми бюджета ми е до 1200 лева затова избрах това

От: Китайче

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=106646 за цената може да поговорим..
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Ако тисе берат ядове взимаи китайче.Според мен подобре втораупотреба но японско.
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

...втора употреба с такива пари-също си е яд,а на китаеца са изключително евтини чарковете,което не е малко!Въпрос на гледна точка,а и това е мое мнение!
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

За тези пари си взимай SMC-то поне не е китайско имам опит с тази марка като цяло са читави и са тайвански или тайландски не помня точно.Качествени са.

Коментар

Синът ми е на 8 години и вече му е малко. Другото което трябва да знаеш за тези машинки е , че трябва да си добър заварчик или да имаш такъв познат.
            Последно редактирано от barzashki; 22-06-11, 21:53.
            GSM 0877 08 99 19
            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
              ...втора употреба с такива пари-също си е яд,а на китаеца са изключително евтини чарковете,което не е малко!Въпрос на гледна точка,а и това е мое мнение!
              E не за такива пари да посъбере още малко
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                Синът ми е на 8 години и вече му е малко. Другото което трябва да знаеш за тези машинки е , че трябва да си добър заварчик или да имаш такъв познат.
                Супер имам приятел който работи в на баща си сервиза и ще го праим за това не се тревожа за ремонтите

Коментар

Ти откъде си всъщност? Ако си край мен да ти пусна една оферта

Коментар

Бургас

Коментар

Ами близо си...аз съм от Варна....имам един шинерей 250 на около 1000 км. От месец стои в гаража и само събира прах...Почнах работа и вече не виждам кога ще мога да го карам....сменил съм му лагерите на задната ос, маслото вече два пъти и съм му сложил хубави гуми отзад, че оригиналните са доста зле...има за смяна кормилни накрайници(не че няма да изкарат още) и таблото явно трябва да се отвори, че стои на 0 км....ако имаш интерес може да пишеш тук, все ще се разберем нещо...иначе аз съм 85 кг и няма проблем на баирите....харчи много малко!!! на асфалт по-малко от миксер сигурно...

Коментар

Здравейте от един месец и 600км карам китаец и съм много доволен, всичко по машината е изработено на много високо ниво. АТВ-то е 250сс и факта, че е срегистрация гарантира здравината на констукцията. До този момент скъса само един болт, който държи калника (но според мен това не се брои), преди това карах 125сс и нямаше място където заварките да са здрави. А сега ще се отклоня от темата, за което се надявам да ме извините. Boko84 ako си навит за каране в района на варна пиши на skype venci_varna86 има и тема в организиране на разходки.

Коментар

Еми от 1000 ми дотанаха 800 но ти няма да го дадеш за 800 ще видем кат събера още малко а ти напиши една цена тука да знам колко да мъча

Коментар

Здравейте, аз имах 125сс китаец, който скъса голяма част от заварките си. Сега съм с 250сс, но вече с регистрация и тук тези слабости са отстранени. Иначе ако си вземеш това малкото е хубаво всички основни заварки да се подсилят, обърни внимание и на задния и предните носачи, които поенат голяма част от енергията при удър. Boko84 аз съм от Варна дай да се организираме да караме.

Коментар

Ами то хубаво да покараме колега, ама нали писах по горе, че нямам никакво време....така както се очертава, може би зимата имам шанс да покарам....а цена няма да пиша за моето...ако не го вземе някой познат, ще пусна тема в раздела за продажби...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X