Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Китайче

Какво ще кажете за orion 125 cc dirt bike защото карах 125 атв и сЪм крайно разочарован ..

Коментар

Първоначално публикуван от Venci_varna86 Преглед на мнение
      всичко по машината е изработено на много високо ниво. АТВ-то е 250сс и факта, че е срегистрация гарантира здравината на констукцията. До този момент скъса само един болт
      Уау, факта, че е с регистрация го прави супер здраво значи? Е това не го бях чувал , а за да не мислиш че се заяждам излишно, искам да видя какъв ще ти е поста на 2000 километър на твоята машина и дали ще си държиш на много високото ниво на изработка... (сори за спама, ма не можах да се сдържа)
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
        ... искам да видя какъв ще ти е поста на 2000 километър на твоята машина ...
        2000 ли ? че то това си е направо банкет да вдигнеш ако ги стигнеш и не си го пуснал за продажба Имал съм какви ли не произшествия от изпаднали гуми до строшени оси и обратно на ел.кабеляците където е направо за реване като ти умре в ръцете и ни ток ни дяволи а всичко така засукано че и ел.техник би си сбъркал ръцете.
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Да на моето ми падат по две гуми наведнъж, даже и троша ос в същия момент...по три пъти на ден ходя до майстор еладжия че токовете са много бъгави....айде моля ви се...незнам на какви машини сте попадали, може би сега са почнали да ги правят по-читави...Верно може да излезе нещо дребно и дразнещо, но дори ако ти не разбираш от токове, все ще се намери приятел който разбира, поне малко....кви електроники кви сложнотии ги правите???? А по принцип, и от драйвера малко зависи със сигурност....Нали все пак е китайско, ама ако се кара като японско... и като се счупи псуваш....за толкова пари няма как да очакваш японско качество...

Коментар

Нарочно написах 2000, защото колегата може и да го кара леката, от тях до магазина и обратно, аз можех да се похваля с читава бройка като имах китаец, защото си го карах не като японец ми по зле от служебно идо края ми държа на извращенията, но ос не съм чупил... Въпреки това си даваше обичайните китайски бъгове, но високо ниво на изработка при тия машини няма! Те са направени за да си свършиш работата на село или в града, леката... а за тоците няма и да коментирам!
            R 727cc BB KIT
            ZJ V8
            WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от asimerr Преглед на мнение
              Какво ще кажете за orion 125 cc dirt bike защото карах 125 атв и сЪм крайно разочарован ..
              Накрая на мен отново не ми отговорихте.

Коментар

Явно никой няма преки впечатления от тази машина...със сигурност ще е по-добре от тези китайчета за по 1000 лева (според мен)....

Коментар

Първоначално публикуван от boko84 Преглед на мнение
                  Явно никой няма преки впечатления от тази машина...със сигурност ще е по-добре от тези китайчета за по 1000 лева (според мен)....
                  Добре ама и orion 125 е китайче и е 900 лева нов.

Коментар

Еми колега направи сметка, щом е 900лв чисто ново.....

Коментар

Първоначално публикуван от boko84 Преглед на мнение
                      Еми колега направи сметка, щом е 900лв чисто ново.....
                      Да де, ама някакав чуждестранен форум хвалеха ориончето, че не бил като дрУГИТЕ китайчета и аз за това питам.

Коментар

Всеки производител си хвали стоката,ма китайското колкото и да го хвалят си остава китайско.
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X