Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аз избрах Shineray 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аз избрах Shineray 250

Едва ли ще тръгне да дрифти или да кара на две гуми с втори човек зад себе си....Естествено че няма нищо общо, когато си сам, и когато си с някой зад теб....Просто трябва да се внимава и да си има едно на ум....А за ново или употребявано, ако имаш възможност мятай се на ново...

Коментар

Втория човек предимно ще бъде приятелката ми , та ще се кара внимателно , най много да отида до язовир или нещо подобно с нея смисъл лек черен път. Иначе пак ще помисля ,но засега май ще е употребявано като се има предвид , че е с 1000лв по евтино .
      Land Rover Freelander 1,8i

Коментар

Ако имаш път към Варна, ела да видиш моето....Може да се разберем нещо, или поне да видиш за какво става въпрос....

Коментар

Ами евентуално като се прибера в Бг може да отскоча иначе твоето ново ли си го купувал или употребявано , на колко км , някакви дефекти давало ли ти е .

Коментар

Купих го чисто ново преди по-малко от година...около 1500-1600км е...дефекти....прецака се датчика за перката и си я вързах да си върти винаги...на 1200км някъде смених лагерите на задна ос по 6 лв лагера...иначе японски лагер беше 50лв...според мен по-добре 6 лв и на 1000км да си ги сменям...не е кой знае каква сложнотия...задни накладки съм сменил, маслото на 250 после на 1000км...верига смених на около 1000км - 16 лв от магазин за селскостопанска техника...иначе китайската е 25...а хубавите ако не се лъжа са по 100-200лв...има за смяна 2 кормилни накрайника....и сега стой в гаража, събира прахоляк и само от време навреме го припалвам...даже и за това няма време вече....

Коментар

Ами ако искаш драсни ми в скайп и да поговорим , ще го видиш в профила ми

Коментар

Пичове и аз имам такова атв,засега съм нямал кой знае какви проблеми с него но не мога да намеря от къде да купя задни гуми,много ми са изтъркани,издишат,просто положението е трагично,та ако някой знае от каде мога да взема да каже,ще му бъда безкрайно благодарен

Коментар

Мисля че от Вромос.ком е най-добре да поръчаш,гледаш размера поръчваш и чрез купиер получаваш.Гледам че си от Царево,страхотно курортно градче,бях там и съм много доволен,белким и таз година може да съм там и едно кръгче за проба.
                  Terrano 2 2,7td 1994
                  Keeway atv 100

Коментар

Ето от тук http://gumi-online.net/category/105/maxxis-atv.html
                    един път си взех от гумите на вромос карах ги 2 месеца и почна да къса грайфера, иначе нещата които продават Вромос са ОК

Коментар

Във Вромос съм търсил,няма този размер,незнам но мнogo рядко се намира,а въпросния размер е 18х9.5-8, в този сайт който ми даде danchot има размер 18х10-8,мислите ли че ще станат,ако някой продава 2ра ръка някой по запазени,да казва

Коментар

не е тук мястото но искам да попитам дали е възможно да си сложа малко по-големи гуми с джанти защото съм гледал в сервизи за КОЛИ че слагат едни ,,адаптерчета" или някви работи и слагат по-големи джанти.малко ми е тъп въпроса но не искам да отварям нова тема за това.А пък и не съм много запознат с ,,гумаджиийството" предварително благодаря.

Коментар

Ако става въпрос за Шинрей болтовете му отговарят на Раптор 10" задните джанти стават без фланци идеално.
                          Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

става въпрос за ей тва на снимката ми е благодаря все пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X