Здравейте на всички колеги! Не знам дали това е точния раздел, където да се похваля с моя китаяндец
От една седмица го имам, покарах го 150-200 км. и даже успях да го счупя вече
....Но аз и кухата ми глава сме виновни за това....Още преди да съм го разработил както трябва и със спъната газ тръгнах да катеря един стръмен и дълъг баир....Резултата беше, че го качих, обаче най-горе вече застана на кантар и не ми стигнаха 20 см. да стъпя горе...Следователно тръгнах назад и (грешно може би) го изкривих, след което тръгна да се преобръща настрани....Аз скочих от него и побързах да се дръпна настрани...Машината се преметна един път и падна на гуми(добре че не тръгна надолу да се търкаля че....) Резултата е счупено табло (това което показва километри) Иначе си запали няма проблеми, качихме го по баира и продължихме ...Обаче забелязах, че перката не се включва...хммм лошо...След 2-3 запалвания изчезна и стартера...Разглобихме табълцето и вътре се видяха смачкани и закъсани кабели, също така беше счупено и нещо на платката (резистор май се казва)....И така ще трябва да ходим на ремоооонт...
Иначе машината си е много добре за цената си, дава яко кеф и ме радва много....Дано не е станало нещо сериозно и да се оправи лесно, че да си е както преди...

Иначе машината си е много добре за цената си, дава яко кеф и ме радва много....Дано не е станало нещо сериозно и да се оправи лесно, че да си е както преди...
Коментар