Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RENEGADE 800 R X xc model 2010 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RENEGADE 800 R X xc model 2010 !!!

Първоначално публикуван от vasko_yamaha Преглед на мнение
    Извинете тов не за тук но виждам че г/н.ТОДОР ХРИСТОВ е доста запален по тази марка и искам да го питам от каде мода да си купя предпазител за за ръката(онова желязното) защото го счупих .
    Обади ми се, останаха от моя Ренегад 1 комплект - 0899852338

Коментар

Понеже говорим за технически нововъведения, можете да погледнете и другите 2 модела на CAN-AM - Outlander и Outlander Max.

Това което прави изключително впечатление е, всичко за Renegade и още:

"New Air Control Suspension (ACS) with a compressor"
      Fox амортисьори с 6 степенна насторйка според терена и начина на каране, която се извършва в движение от водача.

"New Garmin® nüvi 500 touchscreen GPS"
      "Вградена, читава вече навигационна система"

Коментар

Този модел е най-добрата новина за Кавазаки.

Така поне цената вече съвсем официално (а не само в България) става едно към две, и всякакво сравнение става абсолютно безсмислено. Затвори се една весела страница в историята на нереалните спорове в които всеки е прав

А за амортисьорите като гледам - щом е с въздушни фокс, явно са сложили компресорче за автоматично помпане, вместо да карат клиента да си носи две помпички. Хитро.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А защо винаги сравнявате Кан ам с Кавасаки? Какво им е общото освен това че са с 4 колелета?
          Като модели и като концепции са много различни, даже и хора които никога не са се качвали на АТВ ги различават от раз.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ами аз точно това разправям
            Просто сега има още една причина да не се сравняват, за тези които все пак настояваха.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Този модел е най-добрата новина за Кавазаки.

Така поне цената вече съвсем официално (а не само в България) става едно към две, и всякакво сравнение става абсолютно безсмислено. Затвори се една весела страница в историята на нереалните спорове в които всеки е прав
              И така, потвърждават се думите на Тодор Христов, че "Евтино и хубаво има, ама са на различни места "

Коментар

Тц тц тц
                Хайде хайде

Нека не обръщаме темата на редовния спор. Коментарът ми не беше с такава цел. Защото ако го зачекнем пак, е достатъчно да вкараме в заданието "какво кавазаки можете да стъкмите за 14000$", и тогава на доста народ ще му закиселее жълтото лимонче.

"Неподлежащи на сравнение" не означава задължително "едното е по-хубаво от другото". Означава просто "различни".

Коментар

Тц тц тц
                  Хайде хайде

Нека не обръщаме темата на редовния спор. Коментарът ми не беше с такава цел. Защото ако го зачекнем пак, е достатъчно да вкараме в заданието "какво кавазаки можете да стъкмите за 14000$", и тогава на доста народ ще му закиселее жълтото лимонче.

"Неподлежащи на сравнение" не означава задължително "едното е по-хубаво от другото". Означава просто "различни".
                  Аз не мога да се съглася с колегата и искам да изразя своето безпристрастно мнение по въпроса.
                  Аз карам последния модел на Брут Форс 750 но в случея ще защитя Ренегадния.
                  Така взимам за пример моя Брут и Ренегада щото нали уж и двете са тракторчета.
                  Брута струва 7000 $ ренегада 14000 $
                  Така понеже брута е супер тясен за да стане широк поне колкото сериен ренегад трябва да му се вземат изнесени джанти. После за да стане окачването по-добро като на ренегада трябва да си поръчам амове ФОКС, Елки или други тунингиски. После се почва спирачни помпички и други шукариики. Накрая обаче стигаме до двигателя който при Кавазакито си е доста слабичък и е даже с 10к.с. по слаб от на стария Ренегад но новия е вече с 20 к.с. по мощен и се започва едно тунингисване и колкото и да се мъча пак ще го докарам като на стария ренегад но вече сумата ще надхвърли цената на един чисто новичък и със всичко както си трябва по него Нов модел на Ренегад и то без мъки и тунингисване.
                  Така че според мен няма смисъл да се тунингова зверски едно евтино Кавазаки като за същите пари може да се вземе един готов Ренегад който и без тунинг си е достатъчно мощен.
                  Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                  Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Ами там е работата, че крайният резултат ще е в полза на наточеното. Понеже всеки елемент ще е правен по вкусовете ти, и няма да е компромис в името на серийното производство. А мощността е най-малкият проблем, за два-три бона зелено двигателят на брута си става която цифра в коне искаш между 80 и 95, и си остава здрав. Но отново зацепваме спор който не искам да отварям. Не ми е това целта и идеята.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      А защо винаги сравнявате Кан ам с Кавасаки? Какво им е общото освен това че са с 4 колелета?
                      Като модели и като концепции са много различни, даже и хора които никога не са се качвали на АТВ ги различават от раз.
                      Айде и аз да се обадя,БрутФорс е най близо като идея до Ренегат ,затова ги сравняваме а иначе ако покараш ренегат 60 минути ще разбереш какво има в 14к$
                      Тоше,знаеш разхода при смесено туристичестко каране,затова не му е нужен големия резервоар,аз за растоянието,което минаваме с ренегатите с 1 зареждане Брута го дозареждам от дъно+5л от туба
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                        Айде и аз да се обадя,БрутФорс е най близо като идея до Ренегат...
                        Тц
                        Най-близко е като идея до Outlander. Ако трябва да се сравнява ренегада с нещо, трябва да е със 700ката. А сравнение пак няма заради трансмисията.

Аз съм непричем. АТВ не карам и не ме грее. Но си спомням като се появи брут форса на пазара, как изглеждаше тогавашният бомбардер спрямо брут форса. Като пате пред лебед. И пак беше по-скъп от кавазакито. Та да няма хър мър след някоя и друга година. За 14 бона зелено - и Баба знае

Коментар

Ренегада и особено новия с тези характеристики които виждам е светлинни години пред Брут форса. Е съжалявам ама на черното бяло няма как да се каже, особено сега. Can-am бележат изключително голямо развитие в последно време и слагат последни думи на техниката в машините си, докато Кавазаки освен инжекция друго не са пипали от години насам. Доколкото Ви слушам всичките и двете машини дават дефекти, но в рамките на разумното.
                          Не харесвам нито едното нито другото и никога не бих си купил подобно АТВ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
                            ...
                            Брута струва 7000 $ ренегада 14000 $
                            Така понеже брута е супер тясен за да стане широк поне колкото сериен ренегад трябва да му се вземат изнесени джанти. После за да стане окачването по-добро като на ренегада трябва да си поръчам амове ФОКС, Елки или други тунингиски. После се почва спирачни помпички и други шукариики. Накрая обаче стигаме до двигателя който при Кавазакито си е доста слабичък и е даже с 10к.с. по слаб от на стария Ренегад но новия е вече с 20 к.с. по мощен и се започва едно тунингисване и колкото и да се мъча пак ще го докарам като на стария ренегад но вече сумата ще надхвърли цената на един чисто новичък и със всичко както си трябва по него Нов модел на Ренегад и то без мъки и тунингисване.
                            Така че според мен няма смисъл да се тунингова зверски едно евтино Кавазаки като за същите пари може да се вземе един готов Ренегад който и без тунинг си е достатъчно мощен.
                            1:1 Хубавото си струва пари.

Коментар

Тц тц тц
                              Хайде хайде

......
                              Точно това, ГОРНОТО съм написал!
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Тц
                                Най-близко е като идея до Outlander. Ако трябва да се сравнява ренегада с нещо, трябва да е със 700ката. А сравнение пак няма заради трансмисията.

Аз съм непричем. АТВ не карам и не ме грее. Но си спомням като се появи брут форса на пазара, как изглеждаше тогавашният бомбардер спрямо брут форса. Като пате пред лебед. И пак беше по-скъп от кавазакито. Та да няма хър мър след някоя и друга година. За 14 бона зелено - и Баба знае
                                Съгласен съм с Goblin, че няма никаква логика да сравнявате Brute Force с Renegade. Трябва да се гледат модели в една и съща категория тоест Outlander, иначе може да поспорим ако искате КТМ или Yamaha Grizzly ?

Renegde е различен сегмент ATV (Sport-Utility), другите производители (осен някъде видях едно корейско) нямат към момента модели в този сегмент но мисля, че нещата няма да останат така дълго. Немската фирма Cectek скоро анонсира модела си Cobra, който ще бъде в този клас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X